Εισιτήρια σε ένα παιχνίδι Boca Juniors Home στο Μπουένος Άιρες

Το Futbol στην Αργεντινή (αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν ποδόσφαιρο) δεν είναι όλα διασκεδαστικά και παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότερο, τα παιχνίδια αντιπροσωπεύουν μεγάλα χρήματα σε διάφορα επίπεδα σε ομάδες που αγωνίζονται για εξουσία. Αυτό δεν είναι πιο αληθινό παρά με την Boca Juniors, την πιο γνωστή διεθνή επαγγελματική ομάδα της Αργεντινής. Η φήμη της ομάδας ταιριάζει μόνο με τους οπαδούς της. Οι ελίτ των οπαδών (με το παρατσούκλι "La Doce" όπως και στον "12ο" παίκτη λόγω της δυνατής και αποσπούν την παρουσία τους) έχουν ένα ολόκληρο κομμάτι αφιερωμένο μόνο σε αυτούς.

Λόγω της δημοτικότητας της ομάδας και της μεγάλης βάσης των fan, η απόκτηση των εισιτηρίων της Boca δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εάν φαίνεται πάρα πολύ εύκολο, μπορεί να έχετε πάρει μόνο scammed. Εδώ είναι μερικά στοιχεία σχετικά με τα εισιτήρια της Boca Juniors, τι να προσέξετε και πού να τα αποκτήσετε.

Φτηνά εισιτήρια

Τα περισσότερα γήπεδα AFA (Αργεντινής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) προσφέρουν δημόσιες πωλήσεις εισιτηρίων λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι. Αν δεν είστε μέλος του συλλόγου Boca Junior, θα χρειαστεί να πάρετε εισιτήρια μέσω ενός ή περισσοτέρων διαμεσολαβητών. Το πρόβλημα? Υπάρχουν μόνο 49.000 θέσεις στο φημισμένο στάδιο La Bombonera, στο La Boca, και στη συντριπτική πλειοψηφία του τμήματος "Δημοφιλείς". Τα φθηνότερα εισιτήρια πωλούνται μέσω της βάσης των φίλων της ομάδας (ή των hooligans) ως ανταμοιβή για τις ενεργητικές επιδείξεις και την πίστη τους. Αυτοί οι οπαδοί, με τη σειρά τους, πωλούν εισιτήρια στους φίλους τους ή στους φίλους τους, στη συνέχεια στους ξενώνες, τα ξενοδοχεία και τις ξενάγηση, με την τιμή να ανεβαίνει σε κάθε στροφή. Τέλος, βρίσκουν το δρόμο τους προς εσάς!

Το ποσό των πλαστών εισιτηρίων Boca που πωλούνται αυξάνεται. Τα εισιτήρια είναι απλά, παχύ χαρτί σε σχήμα κάρτας ή υπόγειου δρόμου με μαγνητική ταινία στο πίσω μέρος και πολύ εύκολο να σφυρηλατηθεί. Γνωρίστε τις πηγές σας και οι ξενώνες έχουν τελειώσει με απομιμήσεις.

Ένας Επίτιμος Μέσης

Ιδρύθηκε από το Αμερικανικό Jed Rothenberg, το Landing Pad BA είναι ένα πλήθος πληροφοριών για τουρίστες και ex-pats που προσφέρει επίσης υπηρεσίες θυρωρού, εισιτήρια και περιηγήσεις.

Μια ποικιλία από εκδρομές που καλύπτουν την τέχνη, τα τρόφιμα, το τανγκό, το κρασί και τα αθλήματα προσφέρονται συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού Boca Juniors. Έχει πάρει τον Rothenberg αρκετά χρόνια για να καταλάβει την πολυπλοκότητα του να πάρει εισιτήρια Boca Junior και πώς να βγάλει τους ανθρώπους μέσα και έξω από τα παιχνίδια με ασφάλεια, αλλά μέχρι στιγμής οι περιηγήσεις ήταν επιτυχείς.

Το γύρο ποδοσφαίρου

Υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές καθισμάτων για το γύρο ποδοσφαίρου:

Συμπεριλαμβάνεται με το κάθισμα:

Συμβουλές και συμβουλές

Όταν παρευρεθείτε σε ένα παιχνίδι, απλά φορέστε και φέρετε μόνο αυτό που χρειάζεστε και μια φωτογραφική μηχανή για να τραβήξετε την εκδήλωση. Να γνωρίζετε ότι τα χρώματα της ομάδας Μπόκα Τζούνιορς και το μπλε και κίτρινο και τα χρώματα των αψίδων τους είναι κόκκινα και λευκά.

** Παρακαλώ σημειώστε ότι προσφέρουν επιστροφές έως και 48 ώρες πριν από το παιχνίδι. Αν το παιχνίδι αναβληθεί, θα προσφέρει μόνο έλεγχο βροχής.

Οι τιμές μπορεί να έχουν αυξηθεί λόγω του πληθωρισμού, ελέγξτε με LandingPadBA για τρέχουσες τιμές.