Καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων στην γειτονιά του Παλέρμο του Μπουένος Άιρες

Γιατί οι γυναίκες πρέπει να έχουν όλη τη διασκέδαση!

Γιατί οι γυναίκες πρέπει να έχουν όλη τη διασκέδαση; Ενώ είναι σαφές ότι στο Μπουένος Άιρες, όπως σε όλες σχεδόν τις πόλεις του κόσμου, οι γυναίκες έχουν τις καλύτερες επιλογές, υπάρχουν ακόμα πολλά καταστήματα για τους άνδρες. Θα βρείτε διεθνείς μάρκες καθώς και μερικές τοπικές αλυσίδες. Εδώ τονίζουμε μερικές τοπικές αργεντινές αλυσίδες στην γειτονιά του Palermo Viejo για να επισκεφτείτε το ταξίδι σας στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Ρωτήστε το ξενοδοχείο σας για τις μυριάδες άλλες επιλογές ή αναζητήστε χάρτες αγορών και φυλλάδια όπως το Go Palermo ή τη σειρά χαρτών Mapas de Buenos Aires .

Τόσο η αγγλόφωνη έκδοση Buenos Aires Herald όσο και η ανεξάρτητη Αργεντινή έχουν επίσης εξαιρετικά άρθρα για τα τοπικά ψώνια.

Bokura

Είναι η διακόσμηση καθώς και τα ρούχα που θα σας χτυπήσουν στον κύριο κλάδο αυτής της αποκλειστικής αλυσίδας ανδρών της Αργεντινής. Βρίσκεται σε μια αποθήκη μετατροπής στο Παλέρμο Βιέχο, με δράκους και άλλα ασιατικά διακοσμητικά σε όλους τους δύο ορόφους του χώρου. Θα βρείτε τζιν, μπλουζάκια και κάποια μεγάλα ρούχα, ιδανικά για τον νεαρό άνδρα στην πόλη. Οι ώρες είναι από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 2 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στο Σαλβαδόρ 4677 στην γειτονιά Παλέρμο Βιέχο (και σε άλλες τοποθεσίες). + 54-11 / 4833-3975.

Βολιβία

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα casual καταστήματα ένδυσης του Μπουένος Άιρες για τους άνδρες, με τα πάντα, από τα αθλητικά είδη έως τα τζιν για τα εσώρουχα μόδας, που πάντα δημιουργούν ένα ενδιαφέρον σουβενίρ. Οι New York Times έχουν ένα μεγάλο άρθρο για το κατάστημα από τον συγγραφέα ταξιδιών Matt Gross.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στο Gurruchaga 1581 στην περιοχή Palermo Viejo (και σε άλλες τοποθεσίες). + 54 / 11-4832-6284.

Μανκίνι

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα στο Μπουένος Άιρες, με μια μεγάλη επιλογή για άνδρες και γυναίκες. Ακόμα, αντίθετα με τα περισσότερα μικτά καταστήματα που έχουν ένα μικρό τμήμα για τους άνδρες, η Mancini έχει μια μεγάλη επιλογή ανδρών.

Είναι ιδιαίτερα μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για ένα αστικό, εκλεπτυσμένο ύφος, με έμφαση στο μαύρο. Αυτό φυσικά, το καθιστά εξαιρετικό αν χρειάζεστε και ένα tango έτοιμο στολή τελευταίας στιγμής. Ανοίξτε Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ. στην Ονδούρα 5140 στη συνοικία Palermo Viejo (και σε άλλες τοποθεσίες). + 54 / 11-4832-7570.

Πρωτότυπο

Από την ένδυση έως την επίπλωση στο σπίτι με αρσενικό, μετροταινικό λυγισμένο, αυτό το κατάστημα έχει τα πάντα για τον άνδρα αγοραστή. Τα ρούχα είναι συχνά απλά σχέδια ή στερεά, με πολλά από τα αντικείμενα που κατασκευάζονται στην Αργεντινή. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία υποδημάτων και δερμάτινων αξεσουάρ, ένας φανταστικός τρόπος να φέρετε κάτι στο σπίτι για να σας υπενθυμίσω το ταξίδι σας στην Αργεντινή. Ανοίξτε Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Honduras 4718 στην γειτονιά του Παλέρμο Viejo (και σε άλλες τοποθεσίες). + 54 / 11-4832-8540.