Επίσημη Ιστοσελίδα Τουρισμού του Μπουένος Άιρες

Ένας μεγάλος πόρος για ταξιδιώτες

Το Travel and Leisure Magazine απαρίθμησε το Μπουένος Άιρες ως την νούμερο ένα πόλη στη Λατινική Αμερική για να επισκεφθεί τις καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2011. Με τους περισσότερους λογαριασμούς, η Αργεντινή και το Μπουένος Άιρες ειδικότερα, βιώνουν μια έκρηξη στον τουρισμό. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκτιμά ότι το 2008 ο τουρισμός παρήγαγε περίπου 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομικό κύκλο εργασιών και απασχολούσε 1,8 εκατομμύρια. Ο εγχώριος τουρισμός ανήλθε σε πάνω από 80% και ο τουρισμός από το εξωτερικό συνεισέφερε 4,3 δισ. Δολάρια ΗΠΑ, έχοντας καταστεί η τρίτη μεγαλύτερη πηγή ξένου συναλλάγματος το 2004.

Ο επίσημος ιστοχώρος τουρισμού για το Μπουένος Άιρες

Αυτή η αύξηση του τουρισμού δεν είναι λάθος. Η Αργεντινή στο σύνολό της έχει χτίσει τα διαπιστευτήρια της ως ένα hot spot για σπουδαία ταξίδια για πάνω από μια δεκαετία. Βασιζόμενοι στο trifecta του βοείου κρέατος, του κρασιού και του τάνγκο, το οποίο ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους επισκέπτες στο παρελθόν, η πόλη του Μπουένος Άιρες έδωσε μεγάλη προσοχή στην παροχή τουρίστες με όλες τις πληροφορίες σχετικά με άλλες πτυχές αυτού του «Παρισιού του Νότου Αμερική "με εκστρατείες, διαφημίσεις και την επίσημη ιστοσελίδα του τουρισμού: http://www.bue.gov.ar/.

Ο επίσημος ιστοχώρος τουρισμού για το Μπουένος Άιρες έχει τα περισσότερα τμήματα που θα περιμένατε και σε τρεις γλώσσες όχι λιγότερο (αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά). Έχει εξαιρετικές πληροφορίες για το νόμισμα, τις μεταφορές και τον καιρό. Εδώ είναι μερικά τμήματα της ιστοσελίδας που βρήκαμε ιδιαίτερα διορατικές ή διασκεδαστικές.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά τμήματα του http://www.bue.gov.ar/. Εξερευνήστε την ιστοσελίδα και δείτε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι συρρέουν στο Μπουένος Άιρες!