Οι καλύτεροι χρόνοι για να επισκεφθείτε Disney Resort Epcot

Δεδομένου ότι η Epcot αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές, το Future World and World Showcase , ο καλύτερος χρόνος για επίσκεψη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επιλέξτε σωστά και θα σας αρέσει γύρω από την World Showcase και θα είστε στην πρώτη γραμμή για το Soarin, αλλά επιλέξτε κακώς και μπορείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας περιμένοντας σε μια γραμμή 70 λεπτών για το Test Track.

Όταν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στο Disney World , ίσως χρειαστεί να εξετάσετε το σχολικό πρόγραμμα των παιδιών σας, τα πλήθη των διακοπών σας ή τον καιρό , αλλά εναλλακτικά, ίσως θέλετε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας σε ένα από τα δημοφιλέστερα ειδικά γεγονότα της Disney World και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήσιμα μηνύματα -διετών οδηγών στην Disney World για να πάρετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Φυσικά, υπάρχει πάντα το Fastpass + επιλογή για όσους δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να περιμένουν στην ουρά σε οποιαδήποτε ημέρα επιλέγουν να ταξιδέψουν, αλλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε την κράτησή σας εκ των προτέρων και σχεδιάζετε αυτό το επιπλέον έξοδο στον προϋπολογισμό ταξιδιού σας.

Καλύτερες μέρες για να επισκεφθείτε το Epcot: Επιπλέον μαγικές ώρες

Εάν μένετε σε ένα από τα θέρετρα της Disney World, τότε επωφεληθείτε από το πρόγραμμα Extra Magic Hours . Ενώ οι ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγές, από τον Ιανουάριο του 2018 προσφέρονται επιπλέον ώρες μαγείας στο Epcot την Τρίτη το βράδυ και την Πέμπτη το πρωί. Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο Epcot και στις δύο ή και στις δύο αυτές ημέρες και θα έχετε κάποιο ιδιωτικό χρόνο στο πάρκο.

Οι επιπλέον ώρες μαγείας την Τρίτη τρέχουν από τις 9 έως τις 11 το βράδυ και τις Πέμπτες από τις 8 έως τις 9 το πρωί. Έτσι, εάν θέλετε να οδηγήσετε το Test Track ή Soarin με ελάχιστη αναμονή, τότε κατευθυνθείτε στο Epcot για Extra Magic Hours το πρωί την Πέμπτη, αλλά αν θέλετε κάποιο ιδιωτικό χρόνο για να εξερευνήσετε τη Ζωή με το κρατίδιο ή για να οδηγήσετε τις θάλασσες με το Nemo και τους φίλους, παραμονή αργά το βράδυ της Τρίτης.

Αν δεν μένετε στο Epcot Resort, θα πρέπει να αποφύγετε το Epcot τις Τρίτες και τις Πέμπτες, τις τρέχουσες ημέρες για τις Extra Magic Hours. Αυτό το θέρετρο perk θα προσελκύσει επισκέπτες από το χώρο των πάρκων, με αποτέλεσμα μεγάλα πλήθη και περιμένει πολύ για σχεδόν όλες τις βόλτες.

Καλύτερη ώρα της ημέρας για επίσκεψη στο Epcot

Αν θέλετε να εξερευνήσετε το Future World, κατευθυνθείτε στο Epcot όταν ανοίξει και θα είστε ένας από τους πρώτους στη σειρά για δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Test Track, σας απελευθερώνει αργότερα την ημέρα για να κάνετε κρουαζιέρα σε λιγότερο δημοφιλείς διαδρομές όπως το Spaceship Earth.

Εάν προτιμάτε την World Showcase, φτάνετε μέχρι τις 11:00 π.μ. και θα είστε ένας από τους πρώτους επισκέπτες που θα μπείτε στην περιοχή. Σκεφτείτε να σταματήσετε από τον Soarin στο πέρασμα σας. Λάβετε υπόψη ότι το FastPass + διανέμεται συνήθως νωρίς για αυτή την έλξη και μπορεί να εξαντληθεί, οπότε κρατήστε το FastPass + το συντομότερο δυνατό, το οποίο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World είναι 60 ημέρες νωρίτερα.

Επιπλέον, το πρόσφατα ανοιχτό και ήδη δημοφιλές Frozen Ever After βόλτα στο περίπτερο της Νορβηγίας αναφέρει εξαιρετικά μεγάλους χρόνους αναμονής, οπότε κάνετε την κράτησή σας Fastpass + όσο το δυνατόν νωρίτερα για αυτή τη βόλτα, ώστε να αποφύγετε άσκοπα μεγάλους χρόνους αναμονής.

Επεξεργασμένο από την Travel Expert της Φλόριντα, Dawn Henthorn.