Χονγκ Κονγκ Pacific Place Mall

Αν τα εμπορικά κέντρα είχαν βαθμολογίες αστέρων, το εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ Pacific Place θα ήταν πέντε αστέρων. Αυτό είναι ένα από τα πέντε κορυφαία εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ .

Προσφορές

Το εμπορικό κέντρο Hong Kong Pacific Place προσφέρει μια εκθαμβωτική επιλογή από πολυτελείς, διεθνείς μπουτίκ, από το Armani μέχρι το Versace και σχεδόν όλα. Αυτό δεν είναι το μέρος για μια συμφωνία, ούτε είναι το μέρος για να παζαρέψετε, αλλά αν ψάχνετε για κάτι φρέσκο ​​από τις επιδείξεις μόδας του Παρισιού και του Λονδίνου τότε θα το βρείτε στα παράθυρα των καταστημάτων εδώ.

Επίσης, θα βρείτε κορυφαία καταστήματα hangbags και κοσμημάτων, αν και αυτά τείνουν να είναι διεθνή και όχι κινεζικά ή ασιατικά. Μπορείτε να βρείτε λίστα με όλους τους λιανοπωλητές στο εμπορικό κέντρο στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.

Το Pacific Place διαθέτει επίσης εξίσου εντυπωσιακά και ακριβά εστιατόρια, όπως το εξαιρετικό Zen, ιδανικό για Dim Sum και Thai Basil. Πιο προσιτό Το εμπορικό κέντρο είναι το αρχικό σημείο πώλησης του Dan Ryan στο Χονγκ Κονγκ, συχνά γεμάτο με επιχειρηματίες που χύνονται πάνω από το Wall Street Journal ή με αμερικανικούς εκπατριστές που πραγματοποιούν επανασύνδεση. Μπορείτε να πάρετε ένα ποτό σε πολλά από τα εστιατόρια, αν και δεν υπάρχει αποκλειστικό μπαρ ή παμπ. Όπως και τα περισσότερα εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ, υπάρχει μεγάλος κινηματογράφος στο συγκρότημα.

Επισυνάπτονται αλλά ελαφρώς κρυμμένα από το εμπορικό κέντρο είναι επίσης ένα ζευγάρι από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Χονγκ Κονγκ. Εδώ θα βρείτε περισσότερες επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου του Michelin με πρωταγωνιστή τον Petrus μέσα στο νησί Shangri La και τις εξαιρετικές μπριζόλες μέσα στο πλυντήριο πιάτων και μπαρ του JW Marriot.

Αν έχετε τα παιδιά στη βάρκα, μην χάσετε έναν από τους καλύτερους μπουφέδες του Χονγκ Κονγκ στο Cafe Too, όπου, μαζί με μια φανταστική ποικιλία δυτικών και κινεζικών φαγητών, θα βρείτε ενεργητικούς σεφ στους ζωντανούς σταθμούς μαγειρικής.

Η νεότερη προσθήκη είναι το Upper House, ένα από τα αρχικά boutique ξενοδοχεία του Χονγκ Κονγκ. Το Sky Lounge βλέπει προς τα βαθιά χορτάρια της Peak Victoria .

Θέση του Ειρηνικού

Οι θέσεις στο Ναυαρχείο δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και το εμπορικό κέντρο βρίσκεται μόνο στη μέση ενός αυτοκινητοδρόμου κυκλοφορίας. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού για να συνεχίσετε την περιπέτεια αγορών σας. Ωστόσο, είναι εύκολο να φτάσετε στην γραμμή του νησιού, και μόνο μία στάση από τους εμπορικούς δρόμους της Κεντρικής ή Wan Chai. Στην απίθανη περίπτωση που οδηγείτε, το εμπορικό κέντρο προσφέρει τρεις ώρες δωρεάν πάρκινγκ με επικύρωση.

Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τα ψώνια, σκεφτείτε μια ανάσα φρέσκου στο πάρκο του Χονγκ Κονγκ . Ακριβώς έξω από το εμπορικό κέντρο θα βρείτε μια τεχνητή λίμνη, καλά περιποιημένα παρτέρια και κήπους και πεζόδρομους μέσα από τέντες δένδρων, Το πρώην σπίτι του διοικητή των βρετανικών δυνάμεων στο Χονγκ Κονγκ αξίζει επίσης μια επίσκεψη. Με τους κληρικούς να απομακρύνονται, το κτήριο έχει μετονομαστεί στο Flagstaff House και στο εσωτερικό του θα βρείτε το Μουσείο Τσαγιού του Χονγκ Κονγκ.