Προορισμοί διακοπών εντός 6 ωρών από το Ντένβερ

Η γειτνίαση του Ντένβερ με τα βουνά σημαίνει σαββατοκύριακα εκδρομές σκι είναι μόνο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι περιοχές κατασκήνωσης και πεζοπορίας κρέμονται επίσης. Για περιπετειώδεις ψυχές, εκτός προορισμού προορισμοί, όπως το Santa Fe, το Νέο Μεξικό και το Moab της Γιούτα, απέχουν λιγότερο από έξι ώρες με το αυτοκίνητο από το Ντένβερ.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα χιλιόμετρα και τις εκτιμώμενες ώρες οδήγησης σε πολλούς από τους δημοφιλείς προορισμούς κοντά στο Ντένβερ.

Οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι χρόνοι οδήγησης ενδέχεται να ποικίλλουν, ειδικά κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας ώρες αιχμής. Το χιλιόμετρο υπολογίζεται με βάση το κέντρο του Ντένβερ ως σημείο εκκίνησης.

Boulder, Κολοράντο

Boulder βρίσκεται στους πρόποδες των Βραχώδη Όρη ακριβώς βόρεια του Κολοράντο. Η πόλη φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και φιλοξενεί δημοφιλείς προορισμούς όπως το Πλανητάριο Fiske και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να προγραμματίσουν να κάνουν πεζοπορία ή αναρρίχηση στα βουνά Flatirons.

Κολοράντο Σπρινγκς, Κολοράντο

Το Colorado Springs βρίσκεται ανατολικά στα βραχώδη βουνά. Αξιοσημείωτα αξιοθέατα στο Colorado Springs περιλαμβάνουν το πάρκο Garden of the Gods και το αμερικανικό Ολυμπιακό κέντρο εκπαίδευσης. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν το ζωολογικό κήπο Cheyenne Mountain και το Red Rock Canyon.

Fort Collins, Κολοράντο

Το Fort Collins στεγάζει το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο καθώς και τη Νέα Βελγική Βυρσοδεψία, η οποία κάνει το δημοφιλές Fat Tire Amber Ale.

Οι επισκέπτες που απολαμβάνουν την ιστορία μπορούν να επισκεφθούν την ιστορική συνοικία της Παλιάς Πόλης, η οποία έχει σπίτια από το 1800, vintage trollies και μοναδικά καταστήματα.

Estes Park, Κολοράντο

Η πόλη του Estes Park χρησιμεύει ως πύλη για το εθνικό πάρκο Rocky Mountain . Αυτός ο τόπος φιλοξενεί την άγρια ​​φύση όπως ο γείσο και οι αρκούδες και έχει το Trail Ridge Road, το οποίο αποτελείται από όμορφες κορυφές και δάση.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν το Peak to Peak Scenic Byway με το αυτοκίνητο, το Riverwalk στο κέντρο του Estes Park για μια βόλτα ή να πάρετε το Aerial Tramway.

Cheyenne, Ουαϊόμινγκ

Το Cheyenne φιλοξενεί τις μέρες των συνόρων, το μεγαλύτερο υπαίθριο rodeo στον κόσμο, κάθε καλοκαίρι τον Ιούλιο. Αξιοθέατα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους ταξιδιώτες περιλαμβάνουν μουσεία ιστορίας, όπως το Κρατικό Μουσείο του Wyoming και το Cheyenne Frontier Days Old West Museum, καθώς και κρατικά πάρκα όπως Curt Gowdy και Mylar Park.

Glenwood Springs, Κολοράντο

Το Glenwood Hot Springs διαθέτει εξωτερική πισίνα πάνω από δύο πολυκατοικίες. Το Glenwood Springs χρησιμεύει επίσης ως τελευταία θέση ανάπαυσης του πυροβολητή Doc Holliday. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν πεζοπορία στα μονοπάτια της Hanging Lake και να κάνουν βόλτες στο Rollercoaster στο Glenwood Caverns Adventure Park.

Canon City, Κολοράντο

Ενώ η πόλη της Canon City είναι γνωστή κυρίως για την ομοσπονδιακή φυλακή της, η γειτνίαση με τον ποταμό Αρκάνσας το καθιστά δημοφιλές σημείο εκκίνησης για εκδρομές ράφτινγκ και σωληνώσεων. Οι τυχοδιώκτες μπορούν επίσης να πάρουν μια γραμμή φερμουάρ μέσω του Aerial Adventure Park, hop στο τραμ στο Royal Gorge Bridge και το πάρκο, και να πάρουν ένα ελικόπτερο ή μια σιδηροδρομική περιοδεία.

Steamboat Springs, Κολοράντο

Το Steamboat Ski Resort βρίσκεται λίγο έξω από το πεπατημένο μονοπάτι, αλλά η βαθιά σκόνη του αξίζει το ταξίδι. Το Strawberry Hot Springs, το οποίο είναι προαιρετικό μετά το σκοτάδι, αξίζει επίσης επίσκεψη.

Άσπεν, Κολοράντο

Το Aspen είναι το καλύτερο στοίχημα για διασημότητα στο Κολοράντο. Το σκι και το snowboard στα θέρετρα όπως το Steamboat Ski Resort είναι δημοφιλές, καθώς επισκέπτεται τους καταρράκτες στο Fish Creek Falls.

Crested Butte, Κολοράντο

Βρίσκεται στο Εθνικό Δρυμό Gunnison στο νότιο Κολοράντο, το χιονοδρομικό κέντρο Crested Butte προσφέρει μια αλλαγή ρυθμού από τα χιονοδρομικά κέντρα της Front Range. Οι λάτρεις του χιονιού πρέπει να επισκεφθούν εδώ, όπου μπορούν να εξερευνήσουν τις γραφικές διαδρομές στο Kebler Pass, και το σκι ή το snowboard στα δημοφιλή θέρετρα όπως το Crested Butte Mountain Resort και το Nordic Centre.

Μωάβ, Γιούτα

Ανάμεσα στο Εθνικό Πάρκο Canyonlands και το Εθνικό Πάρκο Zion , το Moab διαθέτει παγκοσμίου φήμης διαδρομές ποδηλασίας βουνού. Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν τους γεωλογικούς σχηματισμούς σε τοποθεσίες όπως το Εθνικό Πάρκο Arches και το Dead Horse Point.

Σάντα Φε, Νέο Μεξικό

Οι πολυάριθμες γκαλερί τέχνης και το νοτιοδυτικό φαγητό της Santa Fe προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επισκεφτούν την Όπερα της Σάντα Φε, τη γκαλερί τέχνης Meow Wolf ή το μνημείο Camel Rock.

Rapid City, Νότια Ντακότα

Το Rapid City απέχει μόλις 25 μίλια από το Εθνικό Μνημείο του Mount Rushmore . Εκείνοι που θέλουν να επισκεφθούν πιο κοντά στην πόλη μπορούν να ελέγξουν έξω τους Reptile Gardens ή Bear Country ΗΠΑ για κάποιες περιοχές της φύσης και της άγριας φύσης.