Ανεμιστήρες Star Wars, Σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Ντένβερ

Αν σας αρέσει το Star Wars, εδώ γιατί θα θέλετε να έρθετε στο Ντένβερ τον Νοέμβριο

Οι λάτρεις των Star Wars , γυρίστε τον εαυτό σας στο Ντένβερ τον Νοέμβριο.

Το Μουσείο Τέχνης του Ντένβερ θα ανοίξει μια έκθεση που ονομάζεται Η δύναμη της Στολής στις 13 Νοεμβρίου (Έχετε μέχρι τις 2 Απριλίου 2017 για να φτάσετε εδώ, αν και). Στο πλαίσιο της έκθεσης, πάνω από 70 χειροποίητα κοστούμια από τις πρώτες επτά ταινίες Star Wars θα εμφανιστούν, πολλά από τα οποία δεν έχουν δει ποτέ πριν και προήλθαν απευθείας από το Skywalker Ranch του George Lucas.

Επιπλέον, τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία του Ντένβερ συνδυάζουν τις γαλαξιακές δυνάμεις τους για να αναπτύξουν ειδικές προσφορές και μενού. Ναι, μιλάμε "Darth Bacon" και άλλα καλούδια brunch στο The Nickel, στο Hotel Teatro.

Κάθε Σάββατο, το εστιατόριο θα προσφέρει ένα "Mos Eisley Cantina Brunch" με μενού όπως το Chicken και το Luke Skywaffles. Επιπλέον, στις 12 Νοεμβρίου και στις 1 Απριλίου, οι ημερομηνίες που κλείνουν την έκθεση, το εστιατόριο θα φέρει ένα φωτογραφικό περίπτερο με πράσινο χρώμα Star Wars και οι επισκέπτες του brunch θα ενθαρρυνθούν να φορεθούν στο κοστούμι. (Γεια σου, ένα ζεστό κοστούμι Chewbacca μπορεί να είναι μόνο το βλέμμα που θέλετε να μιμηθεί καθώς η πόλη περιμένει την πρώτη μεγάλη χιονοθύελλα!)

Όσο για την ίδια την έκθεση, θα είναι μια προσεκτική ματιά στη διαδικασία κοστουμιών, από τη σύλληψη και το σχεδιασμό μέχρι τα ίδια τα κοστούμια. Συμπεριλαμβάνεται στην έκθεση θα είναι η πολυτελής αίθουσα Throne Room της Queen Amidala στην επιβλητική μαύρη στολή του Darth Vader. Άλλα κοστούμια σε εκθέματα θα περιλαμβάνουν αυτά του Chewbacca, των πιλότων X-Wing και Droids, συμπεριλαμβανομένων των C-3PO και R2-D2.

Το Ντένβερ είναι μια από τις πρώτες πόλεις που φιλοξενούν την έκθεση, λέει ο Richard Scharf, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της VISIT DENVER, του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών και η πόλη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ανεμιστήρες Star Wars που διασχίζουν γενιές.

Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν εισιτήρια VIP "skip-the-line" μέσω ειδικών ξενοδοχείων, που κυμαίνονται από 199 έως 329 δολάρια το βράδυ σε 13 συμμετέχοντα ξενοδοχεία του Ντένβερ.

Οι επιλογές σας είναι τεράστιες: Μπορείτε να μείνετε δίπλα στο μουσείο στο ξενοδοχείο ART, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής του μουσείου του Ντένβερ. (Cozy up δίπλα σε ένα υπαίθριο τζάκι με ένα κοκτέιλ τέχνης στον τέταρτο όροφο στο FIRE Lounge) Ή, ελέγξτε στο Crawford Hotel, που βρίσκεται στο Union Station, μια ανακαινισμένη αποθήκη τρένων με υπέροχα μπαρ, εστιατόρια και, από την την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ένα μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν: Το ART, ένα ξενοδοχείο ? Το Crawford Hotel στο Union Station. Το Curtis Hotel, το DoubleTree by Hilton. Grand Hyatt Denver; Halcyon - ένα ξενοδοχείο στο Cherry Creek? Hilton Garden Inn Denver Downtown; Ξενοδοχείο Μονακό Ντένβερ - A Kimpton Hotel; Hyatt Regency Denver στο Συνεδριακό Κέντρο του Κολοράντο. Το Oxford Hotel; Renaissance Denver Downtown City Centre; Το Ritz-Carlton, Ντένβερ. Sheraton Denver Downtown Hotel; ή το The Westin Denver Downtown.

Επιπλέον, αν σας είναι ένα μουσείο buff, μπορείτε να περάσετε μια-δυο μέρες να εξερευνήσετε το ακμάζον μουσείο και τη σκηνή τέχνης του Ντένβερ. Ψάχνετε για μερικές χρήσιμες στάσεις για να βάλετε το δρομολόγιό σας; Ελέγξτε τη συνοικία Santa Fe, με 40 γκαλερί, καταστήματα και εστιατόρια. Θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης σε αυτή την περιοχή, και θα έχετε επίσης μια δειγματοληψία των φορτηγών τροφίμων που προσθέτουν στη μαγειρική σκηνή.

Η επερχόμενη, γειτονιά τέχνης γνωστή ως River North (ή RiNo, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι) είναι ένας κόμβος για δημιουργικούς τύπους. Σταματήστε στην SORCE, μια τεχνική αγορά τροφίμων που στεγάζεται σε ένα παλιό κτίριο χυτηρίων από τούβλα. Η ανάληψη από την Ντένβερ της τάσης του χώρου φαγητού προσφέρει κοκτέιλ μπύρας και βιοτεχνίας, κατάστημα μπαχαρικών και μια γκαλερί τέχνης και καταστήματος που χαρακτηρίζει το έργο των τοπικών καλλιτεχνών.

Για μερικές επιπλέον ιδέες διαδρομής που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας, ενώ είστε στην πόλη για την έκθεση Star Wars, το γραφείο επισκέπτη έχει επιμεληθεί μερικές ιδέες διασκέδασης εδώ.