Βιβλιοθήκες της Οκλαχόμα Σίτι

Πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες, τις ώρες, τα πρόστιμα και τον τρόπο λήψης κάρτας βιβλιοθήκης

Οι Βιβλιοθήκες της Οκλαχόμα Σίτι είναι υπό την καθοδήγηση του Μητροπολιτικού Συστήματος Βιβλιοθηκών, ενός δικτύου βιβλιοθηκών και βιβλιοθηκών επέκτασης που εξυπηρετούν την περιοχή του County Oklahoma. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες της βιβλιοθήκης της Oklahoma City, ώρες, πώς να αποκτήσετε μια κάρτα βιβλιοθήκης και να δείτε βιβλία, αργά πρόστιμα και άλλα.

Λήψη κάρτας βιβλιοθήκης

Για να ελέγξετε τα βιβλία σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη της Οκλαχόμα Σίτι, απαιτείται κάρτα βιβλιοθήκης.

Οι κάρτες είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμες για πελάτες που διαμένουν ή έχουν ιδιοκτησία στην Oklahoma City ή στην Oklahoma County. Για να λάβετε μια κάρτα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε μία από τις θέσεις που αναφέρονται παρακάτω. Απαιτείται μια αίτηση, όπως και δύο τρέχουσες μορφές αναγνώρισης (για παράδειγμα, άδεια οδήγησης , κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, στρατιωτική ταυτότητα, αναγνωριστικό φοιτητή, τρέχουσα πιστωτική κάρτα). Θα χρειαστεί να δείξετε την απόδειξη της διεύθυνσης. Για τα παιδιά κάτω των 17 ετών, ένας γονέας ή κηδεμόνας πρέπει να επιδείξει ταυτοποίηση, να υπογράψει την αίτηση και να συνυπογράψει την κάρτα.

Για πληροφορίες σχετικά με αμοιβαίες υπηρεσίες ή κάρτες για άτομα που ζουν εκτός της παραπάνω περιοχής, επισκεφθείτε ή επικοινωνήστε με μια θέση βιβλιοθήκης παρακάτω.

Έλεγχος βιβλίων

Αφού έχετε μια κάρτα συστήματος Metropolitan Library, μπορείτε να δείτε τα βιβλία σε οποιαδήποτε από τις περιοχές της περιοχής του Oklahoma City παρακάτω. Σε γενικές γραμμές, οι κάτοχοι καρτών περιορίζονται σε 30 βιβλία κάθε φορά, ενώ τα βιβλία, τα ακουστικά βιβλία και τα CD έχουν περίοδο δανεισμού διάρκειας δύο εβδομάδων και υπάρχει μια λίστα αναμονής για τα ελεγμένα υλικά.

Επιστροφή Βιβλίων

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το σύστημα βιβλιοθηκών της Οκλαχόμα πόλης είναι ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψετε ένα βιβλίο στη θέση από την οποία το ελέγξατε. Μπορεί να επιστραφεί σε οποιαδήποτε από τις θέσεις MLS. Η μόνη εξαίρεση σ 'αυτό είναι το στοιχείο Εντολή δανείου μεταξύ βιβλιοθηκών. Οι θέσεις των βιβλιοθηκών έχουν επίσης βολικές πτώσεις βιβλίων.

Καθυστερημένα πρόστιμα

Τα καθυστερημένα βιβλία επιβάλλονται με πρόστιμο 10 σεντ ανά ημέρα με μέγιστο ποσό $ 3,00 ανά αντικείμενο. Για τις ηλεκτρονικές συσκευές, το καθυστερημένο πρόστιμο είναι $ 5,00 ανά ώρα έως το μέγιστο των $ 60.

Oklahoma City Library Χώροι & Ώρες