Ιούνιος Καιρός στις ΗΠΑ

Ψάχνετε για μια τέλεια απόδραση το καλοκαίρι; Είτε προσπαθείτε να νικήσετε τη ζέστη είτε να επισκεφθείτε τις πιο δημοφιλείς πόλεις των ΗΠΑ, έχουμε όλες τις πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι σας. Από τις παραλίες στα εθνικά πάρκα μέχρι τις αστικές αποδράσεις, μπορείτε να τα κάνετε όλοι τον Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δοκιμάστε πεζοπορία, πάρτε μαθήματα σερφ, πηγαίνετε σε μια περιοδεία κρασιού ή δείτε ένα φεστιβάλ μουσικής. Δοκιμάστε ένα υπαίθριο μπάρμπεκιου ή ποδήλατο γύρω από μερικές γραφικές διαδρομές.

Ενοικιάστε ένα φορτηγό βαν και ξεκινήστε ένα οδικό ταξίδι. Ιούνιος είναι η ώρα να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο, και όλα αυτά που η όμορφη χώρα έχει να προσφέρει.

Temps

Οι θερμοκρασίες είναι ζεστές έως ζεστές στα περισσότερα μέρη γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τον Ιούνιο. Συνήθως θα ιδρώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας τον Ιούνιο και οι νύχτες προσφέρουν ψυχρότερες θερμοκρασίες για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αλλά η 1η Ιουνίου σηματοδοτεί επίσης την αρχή της εποχής τυφώνα, τόσο για τον Ατλαντικό όσο και για τον Ανατολικό Ειρηνικό. Και οι δύο εποχές των τυφώνων διαρκούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Γενικά, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες για τυφώνες που σχηματίζονται στον Ατλαντικό Ωκεανό για να καταφθάνουν στα παράκτια κράτη, από τη Φλόριντα μέχρι το Maine, καθώς και κατά μήκος των ακτών του Κόλπου του Κόλπου, όπως το Τέξας και η Λουιζιάνα . Κατώτατη γραμμή, αν σχεδιάζετε διακοπές στην παραλία , να γνωρίζετε τις δυνατότητες τυφώνων από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο. Οι κύριοι τυφώνες θα συζητηθούν στις ειδήσεις, οπότε θα πρέπει να είστε σε θέση να προετοιμαστείτε αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε έναν από αυτούς τους τομείς.

Αλλού ο Ιούνιος βλέπει ζεστές και ξηρές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας στις νοτιοδυτικές και ερημικές περιοχές, με πολύ δροσερές βραδινές θερμοκρασίες. Δείτε τις λεπτομέρειες καιρού του Λας Βέγκας και του Grand Canyon παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες. Αν ταξιδεύετε σε λίγα μέρη, ο Ιούνιος είναι ένας υπέροχος μήνας για να δείτε την ποικιλία του καιρού στις δημοφιλείς πόλεις των ΗΠΑ.

Σκέψεις

Λάβετε υπόψη ότι ο Ιούνιος είναι η αρχή του καλοκαιριού για τους περισσότερους ανθρώπους: τα παιδιά ξεφεύγουν από το σχολείο και πολλοί άνθρωποι μπορεί να σχεδιάζουν οικογενειακές διακοπές ή να έχουν οικογενειακές συγκεντρώσεις. Ο Ιούνιος είναι επίσης ένας δημοφιλής μήνας γάμου στις ΗΠΑ, τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να ταξιδεύουν σε αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις - ειδικά για λαϊκούς προορισμούς γάμου. Αν ψάχνετε για διακοπές με καυτό καιρό, ίσως να θέλετε να φτάσετε στο Λας Βέγκας, τη Φλόριντα, τη Νέα Ορλεάνη ή τη Χαβάη. Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να παραμείνετε δροσεροί, υπάρχουν πολλές πόλεις για επίσκεψη για πιο μέτριες θερμοκρασίες, όπως το Σαν Φρανσίσκο ή το Σικάγο. Δεν έχει σημασία τι είδους ταξίδι που θα επιλέξετε, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέσοι όροι

Με μια ματιά: οι μέσες θερμοκρασίες του Ιουνίου για τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες (Υψηλή / Χαμηλή):

* Η μέση θερμοκρασία που δόθηκε για το Ορλάντο της Φλόριντα (βλ. σύνδεσμο Φλόριντα παρακάτω για μέσες θερμοκρασίες του Ιουνίου για πόλεις σε όλη τη Φλώριδα