Οι καλύτερες παραλίες στις ΗΠΑ 2016

Πού να πάτε στην Αμερική για να βάλετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο

Ακριβώς εγκαίρως για την Ημέρα Εργασίας , σας φέρνουμε τις κατατάξεις για τις καλύτερες παραλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες! Μια έρευνα με περισσότερους από 1.000 ανθρώπους από το Tipsoke.com, ένα site αφιερωμένο στο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν πράγματα διασκέδασης, αποκάλυψε τα αγαπημένα σημεία της Αμερικής για να χτυπήσουν το surf και την άμμο. Εδώ είναι οι αγαπημένες παραλίες των Αμερικανών στις ανατολικές και δυτικές ακτές, συμπεριλαμβανομένου του τι είναι τόσο ξεχωριστό.

1. Μυρτλ Μπιτς , Νότια Καρολίνα

Το φιλικό προς την οικογένεια Myrtle Beach είναι ο κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός στις ΗΠΑ και για έναν καλό λόγο: Έχουν τον τέλειο ωκεάνιο καιρό, με μέσες θερμοκρασίες περίπου 90 F / 32 C και χαμηλές περίπου 70 F / 21 C. Αν ψάχνετε για μια χαλαρωτική μέρα μαυρίσματος στην άμμο ή μια περιπετειώδη μέρα στον ωκεανό, το Myrtle Beach είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε γιατί μπορείτε να επιλέξετε να χαλαρώσετε ή να δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ όπως το jetpacking . Η πιο δημοφιλής δραστηριότητα στο Myrtle Beach είναι η τροχόσφαιρα που ονομάζεται SkyWheel , η οποία είναι διάσημη για την όμορφη θέα ολόκληρης της περιοχής.

2. Μαϊάμι Μπιτς , Φλόριντα

Γνωστή για τη λατινική της ατμόσφαιρα και τη ζεστή νυχτερινή ζωή, το Miami Beach δεν απογοητεύει. Πιάσε ένα ρόφημα φρουτώδες και παραμείνετε έξω μέχρι την αυγή, αν νιώσετε σαν αυτό: Πολλοί σύλλογοι στο τμήμα South Beach παραμένουν ανοιχτοί μέχρι τις 5 το πρωί. Υπάρχουν επίσης τόνοι δραστηριοτήτων νερού και εστιατόρια για να απολαύσετε. Αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη παραλία για οικογενειακές διακοπές, αλλά αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος για πάρτι.

3. Παραλία Clearwater , Florida (Tie)
Το Clearwater Beach είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται σαν - καθαρά νερά, εκθαμβωτική λευκή άμμος, και μια όμορφη φωτογραφία που περιμένει να ληφθεί. Ενώ είστε εδώ, να είστε βέβαιος να δοκιμάσετε τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα του Pier 60 και τον ψαρά που ρίχνει τις γραμμές-αξιοθέατα που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Παραλία Destin, Φλόριντα (Tie)
Ψάχνετε για ένα ταξίδι στην παραλία που μπορείτε να φέρετε τα παιδιά; Κοιτάξτε πάλι! Υπάρχουν τόνοι φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων εδώ στην παραλία Destin και τα νερά σε αυτή την ακτή του Κόλπου του Μεξικού τείνουν να είναι ήρεμα και έτσι είναι καλό για τα παιδιά να κολυμπήσουν. Το Destin είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για γκολφ και ποδήλατο.

4. Παραλία Daytona , Φλώριδα
Καλώντας όλους τους οπαδούς του NASCAR: Είναι περίφημο για την κούρσα του. Για όλους τους τυχοδιώκτες, αυτό είναι ένα όμορφο μέρος για να παρακολουθήσετε τις κούρσες και μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε αυτά τα αθλήματα για τον εαυτό σας αν σας ενδιαφέρει! Απλά σημειώστε ότι η άνοιξη εδώ είναι ιδιαίτερα απασχολημένη, καθώς το Daytona είναι επίσης ένας κλασικός προορισμός Spring Break.

5. Siesta Key , Φλώριδα
Αυτό το χαλαρό νησί της Sarasota είναι το μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Πετάξτε ένα χαρταετό, ενταχθείτε σε κύκλο κυλίνδρων Κυριακής, ή απλά βάλτε την πετσέτα σας κάτω στην άμμο για να χαλαρώσετε πλήρως από την καθημερινή άλεση.

6. Cocoa Beach, Φλώριδα
Σχεδόν αισθανόμαστε ένοχοι να βάζουμε την Cocoa Beach σε αυτή τη λίστα γιατί είναι η απόλυτη ήσυχη παραλία. Είναι επίσης το σπίτι σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα surfing στον κόσμο. Αν δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε πάρτυ στο Μαϊάμι ή να ρίξετε την άμμο στη Daytona, ελέγξτε την Cocoa Beach για ένα πιο ήρεμο, πιο ήσυχο ταξίδι.

7. Παραλία της Βενετίας , Καλιφόρνια
Η Βενετία είναι το καλύτερο μέρος για διασκέδαση στην παραλία ! Από έναν χορευτή go-go γνωστού ως «The Candyman» στον «γυάλινο άνθρωπο της παραλίας της Βενετίας» που περπατάει - το μαντέψατε! - σκάλες από γυαλί, υπάρχουν πάντα τόνοι δρόμων δείχνει συνεχίζεται. Είναι επίσης σπουδαίοι άνθρωποι που βλέπουν, όπως είναι όπου πολλοί ντόπιοι πηγαίνουν στην προπόνηση (δεν πήρε το ψευδώνυμο "Muscle Beach" για τίποτα).

8. Huntington Beach , Καλιφόρνια
Γνωστή για το τέλειο σέρφινγκ και το κύμα, το Huntington Beach είναι η παραλία για surfers-novices και εμπειρογνώμονες. Ακόμη και αν δεν είστε ο ίδιος surfer, είναι πάντα διασκεδαστικό να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τα κύματα (και τους ανθρώπους μέσα τους!).

9. Παραλία Jones, Νέα Υόρκη (Tie)
Η παραλία Jones είναι μια παραλία της Νέας Υόρκης και ένας χαλαρωτικός τρόπος να ξεφύγετε από τη φασαρία της πολυσύχναστης πόλης. Διαθέτει επίσης ένα boardwalk και έχει The Bay Stage για μικρές, οικείες συναυλίες.

Παραλία Malibu , Καλιφόρνια (Tie)
Μια από τις πιο διάσημες παραλίες στην Αμερική, το Malibu είναι περίπου 33 μίλια νότια του Λος Άντζελες και το σπίτι σε μερικά πανέμορφα παραλιακά σπίτια. Υπάρχουν πολλές μικρότερες παραλίες στο Malibu, έτσι υπάρχουν πολλά μέρη για να διαλέξετε. Μπορεί ακόμη και να εντοπίσετε μια διασημότητα!

Παραλία Νιούπορτ, Καλιφόρνια (Tie)
Ακριβώς έξω από τη Disneyland, το Newport Beach σας περιμένει αν προγραμματίζετε διακοπές Disney. Πολλά πουλιά αρέσει να κρεμούν έξω εδώ και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε ένα ηλιοβασίλεμα μετά από μια μέρα που τρέχει γύρω θεματικά πάρκα.

Παναμάς Πόλη της Παραλίας, Φλόριντα (Tie)
Ένα άλλο hotspot άνοιξη διακοπών, η πόλη του Παναμά έχει επίσης μεταγλωττιστεί μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Η άγρια ​​φύση είναι το πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε - ίσως να έχετε τύχη και να δείτε κάποια δελφίνια, φάλαινες, πουλιά ή άλλα εξωτικά ζώα. Βρίσκεται στη βορειοδυτική Φλώριδα, η πόλη του Παναμά έχει μέσο όρο ύψους ενός ευχάριστου 77 F.