Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Newport Beach - για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο

Διασκέδαση και ηλιοφάνεια στην ακτή του Newport Beach

Η πραγματική γοητεία του Newport Beach βρίσκεται κατά μήκος της ακτής. Όταν η πολυτελής πόλη συναντά τον Ειρηνικό Ωκεανό, η χερσόνησος Balboa φτάνει σαν ένα κοκαλιάρικο δάχτυλο από την ηπειρωτική χώρα. Δημιουργεί ένα φυσικό λιμάνι που λέγεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου για μικρά γιοτ. Αυτό το λιμάνι είναι διάστικτο με επτά μικρά, ανθρωπογενή νησιά.

Το Coastal Newport Beach είναι ένα ήσυχο και χαλαρό μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε την περιπολία του λιμανιού από την περιπολία των εθνικών οδών και να ακούσετε περισσότερα πουλιά από τα αυτοκίνητα.

Λόγοι για να επισκεφθείτε το Newport Beach

Όταν οι άνθρωποι κατεβαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο Ακτή του Ειρηνικού στη χερσόνησο Balboa του Νιούπορτ και το νησί Balboa, είναι πάντα έκπληκτοι και ευχαριστημένοι. Αυτή η μικρή τσέπη της παλιομοδίτικης γοητείας κατάφερε να επιμείνει σε λίγα τετράγωνα από την πολυσύχναστη πόλη κοντά. Είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά εξακολουθούν να τρέχουν γύρω στο καλοκαίρι όπως και στη δεκαετία του '50 και όλοι φαίνονται χαλαροί και χαλαροί. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο χαλαροί που είναι μολυσματικοί, και δυο μέρες εδώ μπορούν να κάνουν θαύματα για ένα χαλαρό πνεύμα.

Η ακτή Newport Beach είναι ένα εξαιρετικό μέρος για το παιχνίδι με νερό. Όλοι φαίνεται να απολαμβάνουν την περιήγηση στο λιμάνι και μια βόλτα γύρω από το μικροσκοπικό νησί Balboa.

Καλύτερο χρόνο για να πάτε στο Newport Beach

Το Newport Beach είναι υπέροχο σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά όπως και οι περισσότερες ακτές της Καλιφόρνιας είναι ευαίσθητες στο «καλοκαίρι του Ιουνίου», όταν ο ήλιος δεν μπορεί να βγει για μέρες στο τέλος. Η χαρά μπορεί να ξεκινήσει ήδη από τον Μάιο και συνήθως ξεπερνά τον Ιούλιο.

Το Newport είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, όταν μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλούσια εκδήλωση της κοινότητας του παραθαλάσσιου τοπίου μιας μικρής πόλης Χριστουγεννιάτικη παρέλαση, με φωτισμένες βάρκες στο λιμάνι.

Ό, τι κι αν κάνετε, μην το χάσετε

Το αγαπημένο μου πράγμα που κάνει στο Newport Beach είναι μια απλή ευχαρίστηση . Πάρκο το αυτοκίνητό σας είτε στη χερσόνησο ή το νησί Balboa και πηγαίνετε για μια βόλτα.

Περπατήστε κατά μήκος της προκυμαίας. Περπατήστε στο μικρό πορθμείο που διασχίζει το λιμάνι, κάντε δείπνο σε ένα τοπικό εστιατόριο. Θα θελήσετε να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε εδώ αντί να επισκεφθείτε μόνο.

Περισσότερα μεγάλα πράγματα να κάνουμε στο Newport Beach

Balboa Island: Μπορείτε να οδηγήσετε απευθείας στο νησί Balboa, αλλά αν βρίσκεστε στη χερσόνησο, πάρτε το πλοίο προς το νησί Balboa. Μόλις προγραμματίστηκε να είναι μια πίστα, το νησί Balboa τώρα γεμάτο με εξοχικές κατοικίες σε τακτοποιημένες σειρές. Η Marine Avenue, η μοναδική εμπορική περιοχή του νησιού, προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, από χειροποίητους χαρταετούς μέχρι φθορά.

Παραλία Balboa : Μερικοί πιστεύουν ότι η παραλία της χερσονήσου Balboa είναι μια από τις αστικές παραλίες της χώρας. Θα πρέπει να περάσετε το χρόνο σας στην πλευρά του ωκεανού ή του λιμανιού; Θα μπορούσε να είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ημέρας σας. Το Wedge, στην ωκεάνια άκρη της χερσονήσου Balboa, είναι γνωστό για bodysurfing. Σε κοντινή απόσταση, το Corona del Mar State Beach βρίσκεται κάτω από προστατευτικούς βράχους. την άμμο γεμάτη με beachgoers.

Κάντε μια βόλτα στην προβλήτα: το Newport Beach έχει δύο προβλήτες. Η αποβάθρα Balboa βρίσκεται κοντά στη Ζώνη Διασκέδασης στο νησί Balboa και το Newport Beach Pier είναι λίγο βόρεια. Αν είστε πρώιμος ανελκυστήρας, η αγορά ψαριών Dory Fleet κοντά στην προβλήτα του Νιούπορτ είναι ένα διασκεδαστικό θέαμα. Ανοίγει στις 6:30 π.μ., όταν οι αλιείς φέρουν τα αλιεύματά τους.

Πάρτε μια λιμνούλα Cruise: Γνωρίστε με το Newport Beach Harbour. Πετάξτε παλιότερα από τα παραλιακά σπίτια, το καθένα με ιδιωτική αποβάθρα σκαφών και ακούστε τις ιστορίες κουτσομπολιού σήμερα και χθες. Θα περάσετε τα σπίτια τόσο μικρά θα πρέπει να βγείτε έξω μόνο για να αλλάξετε το μυαλό σας και τα αρχοντικά εκατομμυρίων δολαρίων διαιρεμένα από αδελφούς συκοφάντες. Η εταιρεία Fun Zone Boat είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη μου. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια κρουαζιέρα δείπνου ηλιοβασιλέματος με κρουαζιέρες Hornblower.

Βρεθείτε ή όχι: Πηγαίνετε αλεξίπτωτο με το Balboa Parasail. Ή να νοικιάσετε ένα παιχνίδι νερού, τζετς ή να σηκωθείτε από το Balboa Watersports. Το Wedge στο τέλος της χερσονήσου Balboa είναι δημοφιλές για bodysurfing, ενώ οι παραδοσιακοί σύλλογοι των surfers κοντά στο Balboa Pier.

Sherman Library and Gardens: Μην αφήνετε το όνομα να σας ξεγελάσει - έχει περισσότερα φυτά από τα βιβλία. Αυτό το μικρό κουτί κοσμημάτων ενός κήπου είναι το ιδανικό μέρος για μια χαλαρωτική βόλτα.

Για μια εμπειρία μόνο στο Newport-Beach , νοικιάστε ένα ηλεκτρικό σκάφος Duffy. Επινοηθείσα στο Newport Beach, αυτά τα χαριτωμένα μικρά σκάφη σχεδιάστηκαν για να είναι ήσυχα και οικολογικά φιλικά. Είναι εύκολο να οδηγείς στο ήρεμο νερό. Το Duffy της Newport Beach είναι η αρχική εταιρεία, αλλά μπορείτε να τα βρείτε και για ενοικίαση κατά μήκος της Ζώνης Διασκέδασης Balboa ή στο νησί.

Ετήσια γεγονότα στο Newport Beach

Δεν είναι Ρομαντικό η παραλία του Νιούπορτ;

Το Newport Beach είναι ένα χαλαρωτικό μέρος γεμάτο από απλές απολαύσεις . Παρακολουθήστε την ανατολή της θάλασσας στην παραλία και, στη συνέχεια, κάντε το πρωινό σας κοντά. Περπατήστε χέρι-χέρι κατά μήκος της Marine Avenue στο νησί Balboa. Πάρτε το μικρό πορθμείο με το πλοίο στη ζώνη διασκέδασης Balboa και κερδίστε το αγαπημένο σας ζώο.

Πηγαίνετε σε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα. Ορισμένοι ντόπιοι δεν γνωρίζουν καν για τα κανάλια του Newport Beach, αλλά κάνουν ένα ιδανικό μέρος για μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα. Μπορείτε να πάρετε τη ρομαντική βόλτα σας με την Gondola Adventures ή την Gondola Co. του Newport.

Μια βόλτα με βάρκα Duffy για δύο είναι εξαιρετικά ιδιωτική και μια μεγάλη ιδέα για μια πρόταση γάμου. Ή για μια ρομαντική βραδινή έξοδο, χρησιμοποιήστε το Duffy για να απολαύσετε μια εμπειρία Dock και Dine σε αυτά τα εστιατόρια.

Παραλία Νιούπορτ με τα παιδιά

Τα παιδιά σας θα αγαπήσουν το Newport Beach. Ένα από τα ευκολότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε μαζί τους είναι να πάρετε το μικρό πλοίο από το νησί Balboa στη χερσόνησο. Είναι αρκετό για να είναι διασκεδαστικό. Όταν φτάσετε στη χερσόνησο, θα απολαύσουν τον τροχόσπιτο και τη διασκέδαση στη ζώνη διασκέδασης Balboa.

Όλη η οικογένεια μπορεί να νοικιάσει ποδήλατα, οικογενειακά κρουαζιερόπλοια ή ηλεκτρικά ποδήλατα και να απολαύσει ιππασία στην πόλη.

Η παιδική χαρά στο Marina Park είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Και το Lighthouse Bayview Cafe είναι σούπερ casual, με υπαίθρια καθίσματα με θέα στο λιμάνι.

Τοπικά μεταχειρίζεται

Το Newport Beach είναι το σπίτι του Balboa Bar. Αυτό είναι ένα παγωτό μπαρ σε ένα ραβδί, βουτηγμένα σε σοκολάτα κατά παραγγελία και έλασης σε τραγανά επιστρώματα για να παραγγείλετε. Δύο ανταγωνιστικές θέσεις τους πωλούν στο νησί Balboa. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι είναι το σπίτι της "πρωτότυπης" παγωμένης μπανάνας.

Που να μείνω

Δεν είναι κάθε ξενοδοχείο στο Newport Beach ακριβώς πάνω στην άμμο. Πριν ξεκινήσετε να κάνετε αναζήτηση για ένα ξενοδοχείο σε έναν από τους δικτυακούς τόπους των online κρατήσεων, μάθετε πώς να βρείτε το τέλειο ξενοδοχείο σας στο Newport Beach .

Πού είναι το Newport Beach;

Το Newport Beach βρίσκεται στο νότιο Orange County, νότια του αεροδρομίου John Wayne / Orange County. Είναι 44 μίλια από το κέντρο του Λος Άντζελες, 428 από το Σαν Φρανσίσκο, 430 μίλια από το Σακραμέντο, 90 μίλια από το Σαν Ντιέγκο και 277 μίλια από το Λας Βέγκας.

Για να πάρετε το νησί Balboa, ρυθμίστε την πλοήγησή σας στο 124 Marine Ave, Newport Beach, το οποίο είναι ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός στον κεντρικό δρόμο. Για να φτάσετε στη χερσόνησο, τοποθετήστε το στην προβλήτα Balboa.