Περιηγήσεις Νέων Αγγλικών Φυλλώματος: Περιηγήσεις Πεζοπορίας και Περπάτημα

Εξερευνήστε τη Νέα Αγγλία με τα πόδια για μια αξιομνημόνευτη εμπειρία φύλλων πτώσης

Θέλετε να ξεκινήσετε με τα πόδια για να ζήσετε πραγματικά τη δόξα του φθινοπώρου στη Νέα Αγγλία σε εξωτερικούς χώρους; Εδώ είναι οι τουριστικοί πράκτορες που προσφέρουν πεζοπορία καθοδηγούμενη φύλλωμα πτώσης και πεζοπορίες στη Νέα Αγγλία.

Βέρμοντ Πεζοπορία και Πεζοπορία
Αυτό το ταξίδι έξι ημερών προσφέρεται από τα Backroads σε επιλεγμένες ημερομηνίες πτώσης. Εκτός από την εξερεύνηση της υπαίθριας διαδρομής Appalachian Trail και του αγροτικού τοπίου του Βερμόντ, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο κτήμα του γιου του Abraham Lincoln, να δοκιμάσετε το σιρόπι σφενδάμου, να γευθείτε γκουρμέ κουζίνα στο The Prince & the Pauper και να εξερευνήσετε ιστορικούς δρόμους μεταφοράς στο Εθνικό Πάρκο Marsh-Billings-Rockefeller .

Το New Life Hiking Spa του Jimmy LeSage στο Cortina Inn & Resort, το New Life Hiking Spa του Jimmy LeSage λειτουργεί μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και εάν κάνετε κράτηση αργά την εποχή τους, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πιάσετε κάποιο χρώμα πτώσης ενώ βελτιώνετε επίπεδο γυμναστικής, απολαύστε το ύπαιθρο, τρώτε υγιεινά γεύματα και χαλαρώστε. Οι πεζοπορίες έχουν σχεδιαστεί για αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους πεζοπόρους.

Η απόρριψη φθινοπωρινής φαινομένου του λαθρεμπόρου
Τα πακέτα AutumnFest στο Notch Smugglers 'προσφέρουν την καλύτερη προσφορά του οικογενειακού θέρετρου του έτους. Ενώ τα παιδιά ασχολούνται με επιτηρούμενες δραστηριότητες, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν πεζοπορικές εκδρομές με χαρακτήρα και ευχάριστες γραφικές περιπάτους μέσα σε μερικά από τα πιο καταπληκτικά φύλλα πτώσης του Βερμόντ.

Vermont Φθινόπωρο Φυλλώματα
Αυτή η περιήγηση έξι ημερών από τους Country Walkers προσφέρει πολύχρωμα περιπάτους σε φύλλα πτώσης κάθε μέρα και βράδια σε πανέμορφα πανδοχεία. Επίσης, προσφέρονται εκδρομές πεζοπορίας στο Εθνικό Πάρκο Acadia του Maine.

Fall Tour Γρήγοροι σύνδεσμοι: Ποδήλατο | Λεωφορείο | Τρένο | Κρουαζιέρα | Εναέριος