Η κρατική πεταλούδα της Βόρειας Καρολίνας

Το ανατολικό τίγρη πιγκουίνος έχει μια ειδική σύνδεση με το κράτος

Την επόμενη φορά που βρίσκεστε έξω, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη πεταλούδα που βλέπετε: υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι η πεταλούδα της Βόρειας Καρολίνας. Το πεταλούδα της Ανατολικής τίγρης, επιστημονικά γνωστό ως Papilio glaucus, χαρακτηρίστηκε ως πεταλούδα της Βόρειας Καρολίνας τον Ιούνιο του 2012. Η πεταλούδα είναι εγγενής στη Βόρεια Αμερική και ένα από τα πιο συνηθισμένα και πιο αναγνωρίσιμα είδη που βρέθηκαν στις ανατολικές ΗΠΑ

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι το πιπίλισμα τίγρης της Ανατολής ήταν το πρώτο είδος πεταλούδας της Βόρειας Αμερικής που έχει εικονογραφηθεί. Ο John White, ένας καλλιτέχνης και χαρτογράφος που ήταν ο κυβερνήτης της αποικίας του νησιού Roanoke (που έγινε γνωστός ως η χαμένη αποικία), έφτιαξε πρώτα το είδος το 1587 ενώ ήταν σε εκστρατεία για τον Sir Walter Raleigh στη Βιρτζίνια.

Πώς να προσδιορίσετε την ανατολική τίγρη Swallowtail

Αυτές οι πεταλούδες είναι συνήθως αρκετά εύκολο να αναγνωριστούν χάρη στα διακριτά τους χρώματα. Το αρσενικό είναι συνήθως κίτρινο με τέσσερις μαύρες λωρίδες σε κάθε πτέρυγα. Τα θηλυκά συνήθως είναι κίτρινα ή μαύρα. Θα τα βρείτε από την άνοιξη μέχρι την πτώση, και συνήθως γύρω από τις άκρες του δάσους, σε ανοιχτά χωράφια, σε κήπους ή σε δρόμους. Συνήθως εκτυλίσσονται γύρω από τις κορυφές των δέντρων, αλλά τους αρέσει να πίνουν από λακκούβες στο έδαφος (μερικές φορές σε μεγάλες κοιτίδες ή συστάδες). Μοιάζουν με δασικές εκτάσεις, επίπεδες χορτώδεις περιοχές, ρυάκια και κήπους, αλλά θα περιπλανηθούν και σε πάρκα και αυλές.

Όταν πρόκειται για φαγητό, προτιμούν το νέκταρ των ανθεκτικών φυτών που έχουν έντονα κόκκινα ή ροζ λουλούδια. Θα βρείτε συχνά, στη συνέχεια, εμπλέκονται σε μια κοινή δραστηριότητα πεταλούδα γνωστή ως puddling, όπου μια ομάδα θα συγκεντρωθεί σε λάσπη, υγρό χαλίκι, ή λακκούβες βροχής. Παίρνουν και απορροφούν αμινοξέα από αυτές τις πηγές, που βοηθούν με τη διαδικασία αναπαραγωγής τους.

Εάν βλέπετε μια ομάδα λαθροχειριών, είναι πιθανότατα μια ομάδα πολύ μικρών αρσενικών. Τα αρσενικά γενικά μολύνουν μόνο τις πρώτες μέρες τους και τα θηλυκά δεν συγκεντρώνονται σε ομάδες.

Η Βόρεια Καρολίνα είναι σε καλή επιχείρηση με αυτή την επιλογή ως πεταλούδα τους, καθώς οι πολιτείες της Αλαμπάμα, Ντελαγουέρ, Γεωργία, Νότια Καρολίνα και Βιρτζίνια έχουν επίσης επιλέξει την ανατολική τίγρη, ως επίσημη κρατική πεταλούδα ). Η Βόρεια Καρολίνα έχει ένα ξεχωριστό κρασί έντομο - την κοινή μέλισσα.

Αυτές οι πεταλούδες δεν είναι επιβλαβείς, αλλά η θηλυκό αυτού του είδους θα δώσει μερικές φορές την εντύπωση ότι είναι σε αρπακτικά ζώα, μιμώντας τα προειδοποιητικά σημάδια της εξαιρετικά δηλητηριώδους πεταλούδας Pipevine Swallowtail.

Ελέγξτε τα υπόλοιπα State symbols της Βόρειας Καρολίνας, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου πουλιού, των ψαριών, των ποτών, του χορού και πολλά άλλα.