Ιδιωτική βουτιά και πισίνες

Μεγάλα θέρετρα όπου μπορείτε να πάρετε μια Dip

Τι είναι το νερό που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο σέξι; Δεν είναι μόνο ότι σας βοηθά να έρθει καθαρό. Πρόκειται για βαρυτική χαλάρωση και την ευχάριστη άνωση που κάνει τους κολυμβητές να λυγίζουν στα πόδια τους. Όταν είστε μόνοι με κάποιον που αγαπάτε, σε ένα όμορφο περιβάλλον, προσθέστε νερό: Το αποτέλεσμα είναι απλά μεθυστικό.

Τα ιαματικά λουτρά γνωρίζουν όλο αυτό το διάστημα ότι το νερό καταπραΰνει και θεραπεύει. Αλλά δεν προσφέρουν γενικά το είδος της απομόνωσης ρομαντικοί ταξιδιώτες ποθούν.

Εάν είστε μέρος ενός ζευγαριού που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς υπέροχες διακοπές χωρίς ιδιωτικό χώρο για να βουτήξει, αναζητήστε ένα θέρετρο που διαθέτει δωμάτια με ιδιωτική βουτιά ή πισίνα. Αυτά είναι μερικά που ξέρουμε:

1. Σανδάλια Γρενάδα (Γρενάδα)

Τα σανδάλια είναι γνωστά ως καταφύγιο μήνα του μέλιτος και η πρώτη του λύση στη Γρενάδα προσφέρει πλήθος ιδιωτικών πισίνων. Στο τμήμα του ιταλικού χωριού, πολλές σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, η οποία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες πάνω από το έδαφος. Τα ιδιωτικά δωμάτιά του και οι σουίτες εκατομμυριούχων σε κοντινή απόσταση διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες. Μόνο ενήλικες.

2. Jade Mountain (Αγία Λουκία)

Μέρος από τα 600 στρέμματα του αγαπημένου θέρετρου του Anse Chastanet , το μοντερνιστικό βουνό Jade, βρίσκεται ψηλά πάνω σε ένα λόφο (το καλύτερο για να δείτε αυτούς τους εικονικούς Pitons από) πάνω από αυτό. Εδώ, κάθε δωμάτιο διαθέτει τη δική του ιδιωτική πισίνα. Τα δωμάτια διαθέτουν τρεις τοίχους. το τέταρτο είναι ανοιχτό και μπορείτε ακριβώς να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στον δικό σας ιδιωτικό Κήπο της Εδέμ.

Μόνο ενήλικες.

3. Spice Island Beach Resort (Γρενάδα)

Στην παραλία Grand Anse, αυτό το all-inclusive θέρετρο διαθέτει ιδιωτικές σουίτες πισίνας, το καθένα με πισίνα και διπλή μπανιέρα υδρομασάζ. Και βρίσκονται μόλις πενήντα μέτρα από την παραλία. Οι πιο πολυτελείς σουίτες Royal Private Pool έχουν επιφάνεια 1.500 τετραγωνικά πόδια και αποτελούνται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, καθιστικό και τραπεζαρία.

Το κύριο αξιοθέατο όμως είναι οι 16 x 20 ιδιωτικές πισίνες. Όλα είναι περιτριγυρισμένα από πλούσιους τροπικούς κήπους και διαθέτουν ιδιωτικό αίθριο και χώρο ηλιοθεραπείας που διαθέτει μια σάουνα για δύο άτομα.

4. Το Plantation Inn του Ottley (Αγ. Κιτς, Δυτικές Ινδίες)

Ο καιρός στην Καραϊβική κυμαίνεται από ζεστό έως ζεστό, και δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε μια ιδιωτική πισίνα για να δροσιστείτε μέσα. Μόλις το κτήμα του ιδιοκτήτη σε μια φυτεία ζάχαρης, το Ottley έχει προσεκτικά αποκατασταθεί και τείνει από τους ιδιοκτήτες της οικογένειας. Όλα τα Supreme Rooms περιλαμβάνουν τζακούζι, αίθριο, χώρο ηλιοθεραπείας και πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα 66-πόδι-μακρύ, άνοιξη τροφοδοτείται πισίνα, εάν αισθάνεστε σαν να κοινωνικοποίηση με τους ενοίκους των άλλων καταλυμάτων.

5. Mauna Lani Bay Resort (Ακτή Κοχάλα, Χαβάη)

Πολυτελές και όμορφο, το Mauna Lani Bay Resort προσφέρει ιδιωτικές πισίνες στα μπανγκαλόου των 4.000 τετραγωνικών ποδιών. Υπάρχει επίσης μια θερμαινόμενη πισίνα που οι επισκέπτες μοιράζονται.

6. Round Hill (Τζαμάικα)

Ονομάστηκε μία από τις δέκα πρώτες ρομαντικές αποδράσεις στον κόσμο από το κανάλι A & E. Αυτό το all inclusive περιλαμβάνει βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Δεδομένου ότι έχουν 2, 3 ή 4 υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό σαλόνι ή / και βεράντα, μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για μόνο ένα ζευγάρι. Αλλά θα ήταν τέλεια για έναν μικρό γάμο προορισμού .

Το Half Moon Bay, ένα άλλο πολυτελές θέρετρο που προσφέρει ένα all inclusive πρόγραμμα, διαθέτει επίσης ευρύχωρες βίλες με πολλά υπνοδωμάτια που μοιράζονται μια ιδιωτική πισίνα.

7. Resort Four Seasons στο Jimbaran Bay (Μπαλί)

Στις ιδιωτικές βίλες σε αυτό το εξαιρετικά πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων, τα μπαλινέζικα υπνοδωμάτια, τραπεζαρία και πεζοδρόμια κολύμβησης περιβάλλουν μια αυλή και μια πισίνα βουτιάς. Οι κλιματιζόμενες μονάδες ενός υπνοδωματίου έχουν μήκος 2.150 τετραγωνικά πόδια. Ακόμα διψασμένος για περισσότερο H2O; Τα πολυτελή μπάνια περιλαμβάνουν υπερμεγέθη μπανιέρα εκτός από το ντους και υπαίθριο ντους κήπου.

8. Las Brisas (Ακαπούλκο, Μεξικό)

Στο ζεστό και ηλιόλουστο Acapulco, οι πισίνες είναι σε εξωτερικούς χώρους - και υπάρχουν πολλές μονάδες στο νερό για να διαλέξετε από το Las Brisas. Μέσα σε ένα λόφο, η ιδιωτική πισίνα Casitas έχει τα δικά της απομονωμένα βήματα λίγα βήματα από το υπνοδωμάτιο. Οι καλά διατηρημένες βεράντες, με επένδυση με αρωματικά μπουκαμβίλια και ιβίσκο, προσθέτουν αισθησιασμό στην θέα.

Όσο πιο ψηλά, το Beach Club Casitas έχει ακόμα καλύτερες απόψεις, περισσότερη ιδιωτικότητα και εξαιρετικές παροχές (όπως μπουρνούζια ξενοδοχείων). Στο υψηλότερο επίπεδο του θέρετρου, οι Junior Σουίτες διαθέτουν λίγο περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη βεράντα γύρω από την πισίνα. Τα Master Suites διαθέτουν εσωτερικές πισίνες. Ιστορική σημείωση: Η Elizabeth Taylor και ο Richard Burton πέρασαν εδώ το 1964.

9. La Casa Que Canta (Zihuatanejo, Μεξικό)

Επίσης, νότια των συνόρων, το La Casa Que Canta του Zihuatanejo είναι μέλος των πολυτελών Μικρών Πολυτελών Ξενοδοχείων του Κόσμου. Σκαρφαλωμένο σε ένα βράχο, προσφέρει πανοραμική θέα στον παρθένο κόλπο Zihuatanejo παρακάτω. Αυτό το αποκλειστικό θέρετρο περιλαμβάνει δέκα κύριες ιδιωτικές σουίτες πισίνας. Κάθε μονάδα 1,290-1,560 τετραγωνικών ποδών διαθέτει κρεβάτι king size, βεράντα, μπαλκόνι και υπαίθριο σαλόνι. Το μπάνιο διαθέτει ντους, αλλά δεν υπάρχει μπανιέρα. Μετά από όλα, ποιος θα χρειαζόταν ένα σε μια τέτοια ρύθμιση; Σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες έχουν την επιλογή να κολυμπήσουν σε μια πισίνα γλυκού νερού ή ωκεανού.

10. Pavilions & Pools ( St. Thomas , USVI)

Αυτή η οικονομικά προσιτή ιδιοκτησία των Παρθένοι Νήσοι διαθέτει ιδιωτικές βίλες με χώρο ηλιοθεραπείας που περιβάλλει μια ιδιωτική πισίνα. Προσφέροντας αυτόνομη διαβίωση της Καραϊβικής, οι μονάδες περιλαμβάνουν επίσης ένα υπνοδωμάτιο κουζίνας με μια μικρή κουζίνα, ψυγείο, νεροχύτη και μαγειρικά σκεύη. (Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να μαγειρέψετε. Το Fish Pond Cafe είναι ανοιχτό καθημερινά όλη την ημέρα.) Μεγάλα υπνοδωμάτια διαθέτουν κρεβάτια king-size. Η καθημερινή συντήρηση της πισίνας και η υπηρεσία καθαριότητας συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Υψηλή περίοδος είναι 21 Δεκεμβρίου - 31 Μαρτίου. Οι τιμές μειώνονται σχεδόν κατά την τρίτη 1 Απριλίου - 20 Δεκεμβρίου.

11. La Mancha (Palm Springs, Καλιφόρνια, ΗΠΑ)

Στο κέντρο του Palm Springs, το οικονομικά προσιτό La Mancha προσφέρει ιδιωτικές βίλες με πισίνα μέσα σε 20 τείχη. Το πακέτο των 3 ημερών / δύο διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό μίνι σουίτα, ένα μπουκάλι σαμπάνιας, ένα δείπνο με κεριά για δύο άτομα, πρωινό για δύο καθημερινές και μισό-ώρα μασάζ του. Οι πισίνες είναι ορθογώνιες. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν επίσης ιδιωτικό γήπεδο τένις.

12. Taveuni Palms (Φίτζι)

Θέλοντας να φτάσετε μέχρι τα Φίτζι για μια πισίνα για να καλέσετε τη δική σας; Αυτό το πολυτελές σύμπλεγμα τριών βιλών στον κήπο του νησιού Taveuni έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το "Fiji's Leading Resort" και το βραβείο Travellers 'Choice από το Trip Advisor . Η μεγαλύτερη από την βίλα, βρίσκεται σε τρία στρέμματα και η πισίνα υπερχείλισης έχει θέα στη θάλασσα.