Εθνικό Πάρκο της Χερσονήσου Bruce του Καναδά

Αυτό το εθνικό πάρκο προστατεύει ένα από τα μεγαλύτερα δασικά κατάλοιπα στο νότιο Οντάριο και είναι ένα αναισθητοποίησης για να επισκεφθείτε. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τραχιά τοπία ασβεστόλιθου και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους βράχους των ακτών - μέρος του "Μεγάλου Τείχους" του Οντάριο, το Niagara Escarpment, ένα παγκόσμιο αποθεματικό βιοσφαιρίας που εκτείνεται από τους καταρράκτες του Νιαγάρα μέχρι το Tobermory. Το πάρκο ιδρύθηκε το 1987.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Η χερσόνησος Bruce είναι ανοιχτή όλο το χρόνο.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι νωρίς την άνοιξη, αργά το φθινόπωρο, και ο χειμώνας καιρός μπορεί να είναι αρκετά μεταβλητός. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με το πάρκο για συγκεκριμένες συμβουλές, αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε αυτές τις εποχές.

Να πάρει εκεί

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν από το νότο μπορούν να φτάσουν στο πάρκο από τον αυτοκινητόδρομο 6. Αν ταξιδεύετε από το βορρά, επισκεφτείτε την εταιρεία μεταφορών Owen Sound MS Chi-Cheemaun, η οποία λειτουργεί την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Το άμεσο λεωφορείο, Parkbus, προσφέρεται επίσης από το Τορόντο σε επιλεγμένα σαββατοκύριακα. Ελέγξτε το πρόγραμμα Parkbus online.

Τέλος, υπάρχουν επιλογές για να φτάσετε στο πάρκο με ιδιωτική βάρκα ή αεροπλάνο.

Τέλη / Άδειες

Δεν υπάρχουν τέλη για την είσοδο στο πάρκο, ωστόσο, υπάρχουν ειδικές χρεώσεις για ορισμένες δραστηριότητες. Τα τέλη έχουν ως εξής:

Πραγματα να κανεις

Μην επισκέπτεστε αυτό το πάρκο χωρίς πεζοπορία στο παγκοσμίου φήμης Bruce Trail - το παλαιότερο και μακρύτερο μονοπάτι του Καναδά!

Το μονοπάτι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να γνωρίσετε το υπέροχο ύπαιθρο και την καλύτερη ευκαιρία για να δείτε άφθονη άγρια ​​ζωή και φυτά. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν κάμπινγκ (όλο το χρόνο), κολύμπι, ψάρεμα, κανό, καγιάκ και θέαση άγριας φύσης. Οι χειμερινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν σκι αντοχής και χιονοπέδιλα. Το πάρκο προσφέρει επίσης διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για όλη την οικογένεια.

Διαμονή

Το κάμπινγκ είναι το καλύτερο στοίχημά σας στο πάρκο. Κρατήσεις και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Υπηρεσία Κρατήσεων Campground National Parks Canada. Για να κάνετε κράτηση κάμπινγκ στο πάρκο, ελέγξτε online. Εάν καλείτε από το εξωτερικό, ο διεθνής αριθμός μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο