Κάντε μια βόλτα στις κορυφαίες 15 καλύτερες θεματικές πάρκο αξιοθέατα στις ΗΠΑ

Πόσα έχετε άρεσε;

Το καλύτερο σπορ βόλτα θεματικών πάρκων χρησιμοποιεί πολύ ξεγνοιασιά για να βυθίσει τους φιλοξενούμενους στα εναλλακτικά τους σύμπαντα, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν να μιλούν αποτελεσματικά μια ιστορία. Συμμετέχοντας στις αισθήσεις σας, σας περιβάλλει και τοποθετώντας σας στο κέντρο της δράσης, τα μεγάλα αξιοθέατα σας κάνουν να ξεχάσετε την τεχνολογία πίσω από τις αυταπάτες και να σας μεταφέρουμε σε μαγευτικές τοποθεσίες.

Οι καλύτεροι σχεδιαστές βόλτα γνωρίζουν ότι τα πάρκα είναι όλα σχετικά με κοινές εμπειρίες. Λαμβάνοντας μαζί τα θεματικά ταξίδια, οι οικογένειες και οι φίλοι σας δημιουργούν πολύτιμες μνήμες.

Πολλά, αλλά όχι όλα, από τις κορυφαίες βόλτες θεματικών πάρκων, χρησιμοποιούν γνωστούς χαρακτήρες ως βάση για τις γραμμές ιστορίας τους. Πατώντας στον πολιτιστικό γελοιογράφο, οι βόλτες είναι σε θέση να πηδήξουν άμεσα στη δράση χωρίς να χρειάζεται να εγκλιματιστούν οι αναβάτες. Τα πάρκα είναι επίσης σε θέση να προκαλέσουν αναμονή (για να μην αναφέρουμε τις πωλήσεις εισιτηρίων) μεταξύ των ενσωματωμένων βάσεων των χαρακτήρων.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η Disney, με τη μακρά ιστορία και το απίστευτο χαρτοφυλάκιο των θεματικών αξιοθέατων, κυριαρχεί στη λίστα των καλύτερων θεματικών πάρκων. Αλλά τα Παγκόσμια Πάρκα έχουν ισχυρή παρουσία, ιδιαίτερα κοντά στην κορυφή της λίστας.

Σημειώστε ότι ο κατάλογος εξετάζει μόνο πάρκα στις ΗΠΑ. Υπάρχουν μερικά υπέροχα αξιοθέατα σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως Ταξίδι στο Κέντρο της Γης στο Τόκιο DisneySea και οι ριζικά μετασχηματισμένοι Πειρατές της Καραϊβικής στη Σαγκάη Disneyland (κάτι που είναι καλύτερο από το πρωτότυπο). Σημειώστε επίσης ότι τα καλύτερα αξιοθέατα είναι όλες οι ιστορικές εκδρομές. Ενώ πολλοί ενσωματώνουν συγκινήσεις, αυτό δεν ήταν η πρωταρχική πτυχή στον καθορισμό της λίστας. Αν ψάχνετε για συγκινήσεις πάρκο, ελέγξτε μας καταμέτρηση των καλύτερων κυνοδρομίες .