Χιόνι? Χιονόνερο? Βροχή? Πιάσε τους γκολφ σου!

Hit Golf Μπάλες όλο το χειμώνα στο Κονέκτικατ το χρόνο-γύρο οδήγησης Range

Όταν ο χειμώνας έχει τη Νέα Αγγλία σε ένα παγωμένο κεφάλι, τι είναι ένα κανονικά ενεργό άτομο που δεν θέλει να διακινδυνεύσει να κάνει ένα γόνατο στις πλαγιές; Επιλογή 1: Hunker κάτω στον καναπέ με ένα κουτί του Cheez-Its, και κατάρα το κρύο στο Facebook. Επιλογή 2: Πετάξτε τις λέσχες σας στο αυτοκίνητο και πηγαίνετε χτυπήστε μπάλες του γκολφ στο χιόνι.

Είσαι ενδιαφέρουσα, έτσι;

Υπάρχει πραγματικά ένα μέρος για να εξασκήσετε την ταλάντευση σας σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και όταν ο καιρός της Νέας Αγγλίας είναι χειρότερος;

Ναί! Και όχι, δεν θα είστε άθλια και πρόθυμοι να σταματήσετε μετά από λίγα λεπτά. Και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την εξεύρεση της λευκής σας μικρής μπάλας, αφού κάνει ένα ικανοποιητικό λιώσιμο plop σε ένα σωρό χιόνι.

Στο γήπεδο γκολφ Stanley στη Νέα Βρετανία, το Κοννέκτικατ, 10 κλειστούς, θερμαινόμενους, φωτισμένους κόλπους οδήγησης διευκολύνουν την παγίδευση μπάλες του γκολφ σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Βροχή? Χιονόνερο? Χιόνι? Κανένα πρόβλημα. Απλά σπρώξτε την πιστωτική σας κάρτα στο αυτόματο διανομέα μπάλας, επιλέξτε ένα μικρό, μεσαίο ή μεγάλο κουβά μπάλες του γκολφ ($ 6, $ 9 ή $ 12 από το 2015) και βρείτε μια κενή θέση (υπάρχουν επίσης εννέα εξωτερικά tees). Κοιτάξτε στον τοίχο για το κουτί ελέγχου του θερμαντήρα, πληκτρολογήστε το επιθυμητό χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, δώστε στο θερμαντήρα πάνω από δύο λεπτά για να αρχίσετε να ξεκινάτε μερικά BTU. Πριν το ξέρετε, θα κουνήσετε το ογκώδες παλτό σας και δείχνοντας τη Μητέρα Φύση δεν χρειάζεστε τυριά σνακ κροτίδες στο μυ για το χειμώνα.

Ο μπαμπάς μου έχει καλλιεργήσει την αγάπη της κόρης μου για το γκολφ και ένα πρωί κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Φεβρουαρίου, είχα ένα "Eureka!" στιγμή.

Όταν της είπα ότι πηγαίναμε στο γκολφ, σκέφτηκε ότι αστειεύομαι. Αλλά έπαιξε και με βοήθησε να φορτώσω τα ροζ κλαμπ της στο αυτοκίνητο. Σκέφτηκα ότι ένας μεσαίου μεγέθους κουβάς από μπάλες θα ήταν άφθονος. Εκανα λάθος! Έχει χτυπήσει την μπάλα σταθερά και ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τις καλές επαίνους από τον παίκτη γκολφ δίπλα μας, αγοράσαμε ένα δεύτερο κουβά μπάλες και είχαμε ένα αξέχαστο γκολφ που ξεκινούσε στις πιο γκρίζες μέρες.

Κάντε ένα ταξίδι ημέρας από το Drive σας στη Νέα Βρετανία

Συνδυάστε μια ώρα ή περισσότερο στην περιοχή οδήγησης με μια επίσκεψη στο Sugar House της Lamothe , στο κοντινό Westfarms Mall ή στο Μουσείο Αμερικής της Νέας Βρετανίας.

Πεινασμένος?

Το Stanley Golf Course διαθέτει τη δική του ταβέρνα Whinstone, ενώ η Νέα Βρετανία είναι γνωστή για τα πολωνικά και γερμανικά εστιατόρια: Δοκιμάστε την Staropolska ή, αν αισθάνεστε άγρια, την East Side. Η κόρη μου και εγώ ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, οπότε κατευθυνθήκαμε στο Seoul Korean BBQ & Sushi, το οποίο είναι μόλις δύο λεπτά με το αυτοκίνητο από το γήπεδο γκολφ στο 593 Hartford Road στη Νέα Βρετανία. Το πικάντικο, γευστικό γεύμα που μοιραστήκαμε έδωσε τη χειμερινή ρίγη μια άλλη μπότα.

Το περίεργο κοριτσάκι μου ρώτησε ξανά καθώς καταβρόχτισε το Bulgogi Beef: "Μαμά, πώς βρίσκουν όλες αυτές τις μπάλες του γκολφ στο χιόνι;" Ήμουν χαρούμενος που ξεχάσαμε να ρωτήσουμε τον υπάλληλο του ξενοδοχείου. Μερικά πράγματα ... όπως όταν ο χειμώνας τελικά υποχωρήσει στην άνοιξη ... πρέπει να παραμείνει ένα μυστήριο.

Αν πηγαίνεις

Το γήπεδο γκολφ στο Stanley Golf Course είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 18:00 τις καθημερινές και από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες εκτός της σεζόν, εκτός από τις ακραίες καιρικές συνθήκες (και θα ήταν ανόητο να βρίσκεστε στο δρόμο ). Η εγκατάσταση βρίσκεται στην οδό 245 Hartford Road της Νέας Βρετανίας, CT, λίγα μόλις λεπτά από το I-84.