Πάρτε Daffy στο ετήσιο Φεστιβάλ Daffodil Meriden

Είναι το πιό πολύχρωμο ελεύθερο γεγονός Άνοιξης του Κοννέκτικατ

Η Νέα Αγγλία είναι διάσημη για τα φεστιβάλ λουλουδιών άνοιξης και με περισσότερα από 650.000 ηλιόλουστα νάρκισσους στην άνθιση, το ετήσιο Φεστιβάλ Meriden Daffodil σίγουρα μπορεί να ονομαστεί ένα από τα πιο πολύχρωμα από αυτά τα ανοιξιάτικα γεγονότα. Το φεστιβάλ στο Meriden του Κοννέκτικατ γιορτάζει την 40η χρονιά του το 2018 και εκτός από τα αρωματικά πεδία από κίτρινα και λευκά νάρκισσους σε 61 ποικιλίες, θα απολαύσετε επίσης ζωντανή μουσική, τέχνες και βιοτεχνίες, πωλητές τροφίμων, πυροτεχνήματα, καρναβάλι βόλτες και ψυχαγωγία για παιδιά.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε αυτή την ετήσια ιεροτελεστία της άνοιξης που γιορτάζει ένα από τα πρώτα λουλούδια να σκάσει σε άνθηση κάθε χρόνο.

Meridian Daffodil Festival Basics

Φεστιβάλ Daffodil Ημερομηνίες: Σάββατο και Κυριακή, 28 Απριλίου και 29, 2018

Τοποθεσία: Hubbard Park στο Meriden, Κονέκτικατ .

Ώρες: Σάββατο, 10 π.μ. έως 9 μ.μ. και Κυριακή, 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Είσοδος: Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν .

Προ-Φεστιβάλ Σαββατοκύριακο Διασκέδαση στο Meriden

Στις 21 και 22 Απριλίου 2018 - το Σαββατοκύριακο πριν από το Φεστιβάλ Meriden Daffodil - υπάρχει μια καλή ευκαιρία να υπάρχουν πολλά νάρκισσους στο Hubbard Park. Και αυτό δεν είναι όλα. Το πάρκο των 1.800 στρεμμάτων φιλοξενεί την μεγαλύτερη πώληση ετικετών του Κοννέκτικατ από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. κάθε μέρα. Είναι κρατημένος κάτω από μια σκηνή, βροχή ή λάμψη. Τα διαστήματα είναι $ 30 και τα έσοδα ωφελούν το φεστιβάλ Daffodil. Υπάρχουν επίσης διασκεδαστικές βόλτες για τα παιδιά και τους νεαρούς στην καρδιά και γκουρμέ φορτηγά τροφίμων στο χώρο του ξενοδοχείου, και το 19ο ετήσιο Meriden Rotary 5K Road Race πραγματοποιείται, επίσης, την Κυριακή, 22 Απριλίου.

Τι να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Daffodil Meriden

Κύρια σημεία των εορτασμών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ περιλαμβάνουν παρέλαση στις 11:30 π.μ. και πυροτεχνήματα στις 8:30 μ.μ. το Σάββατο και συνεχής μουσική ψυχαγωγία σε τρία στάδια και τις δύο μέρες. Η σειρά 2018 των καλλιτεχνών και των συγκροτημάτων που έχει προγραμματιστεί να εκτελέσει περιλαμβάνει την μπλουζ κιθαρίστας Άνα Πόποβιτς και τα τοπικά αγαπημένα όπως το River City Slim και το Zydeco Hogs, τη Χάλφορντ Χάλμπουργκ Συμφωνία και το Podunk Throwbacks.

Για τα παιδιά, υπάρχει θεαματική παράσταση στο θέατρο των δέντρων και πολλά άλλα. Και μια δίκαιη βιοτεχνική έκθεση λειτουργεί και τις δύο μέρες του φεστιβάλ.

Επισκεφθείτε την τοποθεσία Meriden Daffodil Festival στο Web για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 2018.

Οδηγίες για το Meriden Daffodil Festival και Πού να μείνετε

Getting Here: Ακολουθήστε τη διαδρομή 91 Βόρεια ή Νότια προς τη διαδρομή 691 West για έξοδο 7, μετά φέρτε αριστερά στην State Street. Οι χρήστες GPS πρέπει να χρησιμοποιούν τον προορισμό 298 State Street, Meriden, CT.

Χώρος στάθμευσης: Καθώς βγαίνετε στην οδό State Street, προσέξτε για πινακίδες που σας κατευθύνουν σε σταθμό λεωφορείου για το φεστιβάλ. Η στάθμευση βρίσκεται στο Λύκειο Platt (220 Coe Avenue), στο Lincoln Middle School (164 Centennial Avenue), στο HC Wilcox Tech (298 Oregon Road) και στο Meriden Enterprise Center (290 Pratt Street) 470 Lewis Avenue στη γέφυρα Boscov / Sears). Τα λεωφορεία μεταφοράς θα μεταφέρουν τους επισκέπτες από και προς το πάρκο Hubbard από τις 8 π.μ. έως τις 9 το απόγευμα το Σάββατο (και θα επιστρέψουν τους επισκέπτες στα αυτοκίνητά τους μετά τα πυροτεχνήματα) και από τις 8 π.μ. Τα άτομα με έγκυρα αυτοκόλλητα στάθμευσης αυτοκινήτων μπορούν να σταθμεύσουν στο καθορισμένο πάρκινγκ με αναπηρίες στο Westfield Meriden (Λεωφόρος Lewis 470) και θα μεταφερθούν στο πάρκο μέσω μικρών φορτηγών πρόσβασης.

Κατάθεση: Αν ταξιδεύετε στο Φεστιβάλ Daffodil, θα διαπιστώσετε ότι το Meriden φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία αλυσίδων ξενοδοχείων που είναι βολικά για το πάρκο Hubbard, όπως το Comfort Inn & Suites, το Holiday Inn Express & Suites και το πολύ οικονομικό Red Roof Inn. Δυστυχώς, η πόλη δεν έχει περισσότερες γοητευτικές ιδιότητες B & B.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ Meriden Daffodil: Καλέστε την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή του φεστιβάλ στις 203-238-1315 (1 Απριλίου έως 1 Μαΐου).

Ενώ βρίσκεστε στο Meriden

Κάνοντας ένα Σαββατοκύριακο να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ Daffodil; Θα θελήσετε να προσθέσετε αυτά τα musteds στο δρομολόγιο σας: