Δείτε το φαλακρό αετό στο Κοννέκτικατ

Σε μια κρουαζιέρα Watch Eagle Watch!

Όταν σκέφτεστε τα πουλιά που φέρουν νότια για το χειμώνα, πιθανώς δεν φαντάζεστε ότι ο προορισμός τους για ζεστό καιρό είναι ... Connecticut!

Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, όμως, πολλοί φαλακρός αετός (και μερικές φορές κάποιοι χρυσικοί αετοί) εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στον Καναδά και σε άλλα σημεία βόρεια για τα θερμότερα χειμερινά νερά του κατώτερου ποταμού Κοννέκτικατ. Σύμφωνα με την κοινωνία Connecticut Audubon, ο χειμερινός πληθυσμός των αετών του Valley του ποταμού του Connecticut μπορεί να αριθμεί έως και 100 πουλιά.

Όταν οι φαλακρές αετοί επιστρέφουν στον ποταμό Κοννέκτικατ ... Ήρθε η ώρα για μια κρουαζιέρα ρολογιών χειμώνα!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε αυτούς τους θεαματικούς αετούς είναι να κρατήσετε το πέρασμα πάνω σε μια κρουαζιέρα παρακολούθησης χειμώνα αετού. Οι Κρουαζιέρες του Winter Wildlife Eagle , οι οποίες εκτελούνται από RiverQuest / Connecticut River Expeditions, θα προσφέρονται από το Μουσείο του ποταμού Connecticut από τις 4 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 Μαρτίου 2017. Οι αναχωρήσεις από το μουσείο στο Essex του Κοννέκτικατ είναι προγραμματισμένες για τις Παρασκευές στις 10 π.μ. : 30 μ.μ. και τα Σάββατα και τις Κυριακές στις 9 π.μ., 11:30 π.μ. και 2 μ.μ. Αυτές οι εκδρομές που παρακολουθούν αετό, οι οποίες διαρκούν περίπου δύο ώρες, δίνουν στους πτηνοτρόφους πολλές ευκαιρίες να δουν τους μεγαλοπρεπείς αετούς που σκαρφαλώνουν και εκτελούν πτήση καθώς το κρουαζιερόπλοιο κάνει το δρόμο μια διαδρομή η οποία ποικίλλει με βάση τα πρόσφατα διαγράμματα αετών.

Τα εισιτήρια είναι 40 δολάρια ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στο μουσείο, του δωρεάν καφέ και της χρήσης κιάλια. οι επιβάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ετών.

Για κρατήσεις και λεπτομέρειες, καλέστε το 860-767-8269. Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν online.

Τα πακέτα Winter Adventure overnight προσφέρονται επίσης με καταλύματα στο The Griswold Inn στο Essex του Κοννέκτικατ. Η απόδραση σας, που κοστίζει $ 195 την Πέμπτη ή Κυριακή το βράδυ ή $ 225 για την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ, περιλαμβάνει πρωινό, δύο εισιτήρια Winter Wildlife Cruise και εισδοχή στο Μουσείο του Κοννέκτικατ.

Καλέστε το πανδοχείο στο 860-767-1776 για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

Η Κονέκτικατ Audubon Society θα χρηματοδοτήσει επίσης μια μέρα Κρουαζιέρες Eagle & Osprey με το ποταμόπλοιο Becky Thatcher κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2017. Οι κρουαζιέρες αναχωρούν από το Eagle Landing State Park στο Haddam του Κοννέκτικατ το Σάββατο 29 Απριλίου στις 10 π.μ. Αυτά τα ταξίδια, τα οποία διαρκούν περίπου δυόμισι ώρες, είναι κατάλληλα για ηλικίες 8 ετών και άνω. Για το 2017, οι τιμές κρουαζιέρας Eagle & Osprey είναι $ 40 για όλους. Οι κρατήσεις είναι υποχρεωτικές και μπορούν να γίνουν σε απευθείας σύνδεση ή καλώντας το Connecticut Audubon Society EcoTravel στο 860-767-0660.

Eagle Watching Tips

Για να βελτιώσετε την πιθανότητα να έχετε μια καλή εικόνα για τους φαλακρούς αετούς και άλλα πουλιά, φέρτε μαζί ένα ισχυρό ζευγάρι κιάλια και μια φωτογραφική μηχανή με έναν καλό τηλεφακό.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ προετοιμάζετε για την κρουαζιέρα αετών σας, ακόμα και σε ό, τι μπορεί να θεωρηθεί μια ηλιόλουστη και ήπια χειμωνιάτικη μέρα στο Κονέκτικατ, οι θερμοκρασίες στο ποτάμι μπορεί να είναι αρκετά πιο κρύες και είναι αρκετά έντονες στο νερό. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε ζεστασιά και προστασία από τον άνεμο μέσα σε κάθε βάρκα, θα έχετε καλύτερη θέα στα πουλιά και το χειμωνιάτικο τοπίο, αν μπορείτε να χαλαρώσετε το κρύο στο εξωτερικό κατάστρωμα. Δεν θα μετανιώσετε να φέρετε μαζί ένα επιπλέον κασκόλ και ένα ζευγάρι ακουστικά.

Περισσότεροι τρόποι να κατασκοπεύεις τους φαλακρούς αετούς στο Κοννέκτικατ

Εάν μια κρουαζιέρα δεν είναι αρκετά η ταχύτητά σας και θα ήθελα ακόμα να δείτε αετοί ενώ είναι "διακοπές" στο Κονέκτικατ, υπάρχουν μερικές άλλες επιλογές:

Ετήσια Eagle ρολόγια στον ποταμό Κοννέκτικατ - Haddam, CT
Οι λάτρεις του αετού θα απολαύσουν ξενάγηση σε διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος του ποταμού Κοννέκτικατ, που θα επιτρέψουν την εξαιρετική θέαση του αετού. Οι εκδρομές ξεκινούν από το κατάστημα Audubon στο Madison και ακολουθούν γεύμα στο εστιατόριο Otter Cove στο Old Saybrook. Οι ημερομηνίες 2017 είναι 4 Φεβρουαρίου, 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου από τις 7:45 π.μ. έως τις 1 μ.μ. Κλήση για κρατήσεις: Η προκαταχώριση απαιτείται και οι εκδρομές συχνά ξεπουλώνουν. Η τιμή του γύρου είναι $ 25 συμπεριλαμβανομένης μιας σούπας και ενός μεσημεριανού σάντουιτς. Τα κιάλια διατίθενται προς ενοικίαση. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 203-245-9056.

Shepaug Dam Φαλακρός Αετός Περιοχή Παρατήρησης - Southbury, CT
Το προσωπικό της κοινωνίας του Connecticut Audubon της κοινωνίας και οι εθελοντές θα είναι σε ετοιμότητα για να παρέχουν πληροφορίες και να απαντούν σε ερωτήσεις στην Περιοχή Παρατήρησης Φαράκων του Αετός του Shepaug Dam στο Southbury μέχρι τις 12 Μαρτίου 2017 κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή από τις 9 π.μ. έως 1 μ.μ. να γίνει online ή με κλήση δωρεάν, 800-368-8954, μεταξύ 9 π.μ. και 3 μ.μ. Τρίτη έως Παρασκευή. Δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Όλοι στο αεροπλάνο αετών - Essex, CT
Το Essex Steam Train θα εκτελεί τις διαδρομές του τρένου Eagle Flyer στις 18-20 Φεβρουαρίου και στις 25-26, 2017. Φέρτε τα κιάλια σας και κατασκοπεύετε τους αετούς με τη βοήθεια των πλοηγών του Master Connecticut DEEP, που απολαμβάνουν μια χαλαρή ποδηλατική διαδρομή μέσω της κοιλάδας του ποταμού Κοννέκτικατ. Τα εισιτήρια είναι $ 25 για ενήλικες και $ 15 για παιδιά σε πούλμαν ή $ 40 για πρώτης τάξεως για όλους τους επιβάτες ηλικίας 2 και άνω και μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή με κλήση 860-767-0103 ή χωρίς χρέωση 800-377-3987. Ο αετός Flyer αναχωρεί από το σταθμό Essex στο Essex, Κοννέκτικατ, στις 11 π.μ. και στις 2 μ.μ. για αυτές τις δύο και μισές ώρες οικολογικής εκδρομής.

Μάθετε περισσότερα: Φαλακρός αετοί: ένα απειλούμενο είδος του Κοννέκτικατ