Μπανγκόκ Μήνας του Μέλιτος

Εάν γιορτάζετε τον γάμο σας στη Μπανγκόκ ή παίρνετε ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος με μια ενδιάμεση στάση στην Μπανγκόκ, ακολουθείστε μια διαδρομή που θα σας φέρει στα πιο ρομαντικά σημεία της πόλης και θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε το υπέροχο φαγητό και τα καταλύματα .

Πρέπει να δει

Καμία διακοπή στη Μπανγκόκ, ρομαντική ή διαφορετική, είναι πλήρης χωρίς την επίσκεψη στο Μεγάλο Παλάτι και το Wat Phra Kaew στην Παλιά Πόλη. Αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι ναοί και πολιτιστικά αξιοθέατα για να επισκεφτείτε ενώ βρίσκεστε εδώ, αυτά τα δύο είναι απόλυτα απαραίτητα.

Επίσκεψη στο τελευταίο μέρος της ημέρας, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε πλήθη και θερμότητα, αλλά να έχετε κατά νου ότι δεν μπορείτε να εισέλθετε μετά τις 3:30 μ.μ .. Πέρα από αυτά τα προφανή αξιοθέατα, η πιο ρομαντική έλξη της πόλης είναι ο ποταμός Chao Phraya. Οι αστικές νεόνυμφες μπορούν να το απολαύσουν χρησιμοποιώντας είτε για διαμετακόμιση (μια βόλτα στο ποτάμι ποτάμι το σούρουπο είναι περίπου τόσο ρομαντική όσο παίρνει και θα σας κοστίσει λιγότερο από ένα δολάριο), μένοντας σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία κατά μήκος του ποταμού, μια κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο ή δείπνο σε ένα από τα ρομαντικά εστιατόρια της πόλης με θέα.

Διαμονή

Η Μπανγκόκ έχει πολλά ρομαντικά ξενοδοχεία, οπότε είναι αδύνατο να επιλέξετε μόνο ένα. Αν έχετε έναν απεριόριστο προϋπολογισμό, θέλετε να γνωρίσετε τόσο την παλιά και τη νέα Μπανγκόκ και αγαπούν τα μικρά, κομψά ξενοδοχεία στη συνέχεια να εξετάσει τη διαμονή στο Siam. Αυτό το νέο ξενοδοχείο (μόλις άνοιξε το 2012) είναι τόσο κομψό όσο έρχονται και, εκτός από το γεγονός ότι είναι ακριβό, δεν υπάρχουν λόγοι να μην παραμείνετε εκεί.

Εάν θέλετε να μείνετε κάπου πιο κεντρικός και λίγο λιγότερο ακριβός, δεν μπορείτε να πάτε στραβά στο Oriental.

Τρωγοντας εξω

Περιπλανηθείτε στους δρόμους της Μπανγκόκ και απολαύστε την εκπληκτική τροφή του δρόμου της πόλης μπορεί να είναι μια ρομαντική περιπέτεια αν το κάνετε με αυτό που αγαπάτε. Κατευθυνθείτε στην Chinatown ή στον Thanon Thanao της Παλιάς Πόλης, αναζητώντας ένα καταπληκτικό γεύμα στο κατάστημα ή ένα σνακ στο δρόμο, καθώς και μερικούς ανθρώπους που παρακολουθούν τη διασκέδαση.

Μπορείτε να ανακαλύψετε το επόμενο εστιατόριο "αυτό" στην Μπανγκόκ.

Ψάχνετε για άλλες ρομαντικές επιλογές φαγητού ; Μπορείτε επίσης να φάτε σε μια από τις κορυφαίες οροφές της πόλης, σε υπαίθρια εστιατόρια όπως το Scirocco ή το Vertigo, αλλά ακόμα κι αν δεν θέλετε να πετάξετε εκατοντάδες δολάρια για να δειπνήσετε περιστοιχισμένη από μια καταπληκτική θέα, κατευθυνθείτε στο Sky Bar του Scirocco για ένα κοκτέιλ μετά το δείπνο. Σίγουρα, το Hangover 2 γυρίστηκε εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα αριστοκρατικό, ρομαντικό σημείο (είναι απολύτως).