Νέα Αγγλία Oddities Α έως Ζ

Ένας οδηγός για περίεργα, περίεργα, τρελά και περίεργα αξιοθέατα στη Νέα Αγγλία

Όταν σκέφτεστε τη Νέα Αγγλία, πιθανότατα βλέπετε ενστικτωδώς να υπάρχουν εκκλησίες με άσπρη ζωγραφιά, θυμηθείτε τέτοια πατριωτικά γεγονότα όπως η ιστορική πορεία του Paul Revere. δοκιμάστε τη χυμώδη γεύση του αστακού που πνίγεται στο βούτυρο. και να οραματιστούν οι δρόμοι των εθνικών δρόμων που εκτοξεύονται με τα θαυμάσια χρώματα της πτώσης. Αλλά - η Νέα Αγγλία προσφέρει επίσης το μερίδιό της. Ποτέ δεν θα ήθελα να χαλάσω τα παρθένα οράματα της περιοχής που γέννησε το εκλεκτικό έθνος μας, αλλά αν ψάχνετε για μια ελαφρώς διαφορετική πλευρά από τη Νέα Αγγλία, εδώ είναι ο οδηγός σας Α σε Ζ σε ορισμένες από τις περίεργες, περίεργα, τρελά και περίεργα αξιοθέατα

Το Stonehenge της Μερίκας - Και σκεφτήκατε ότι έπρεπε να πάτε στην "παλιά" Αγγλία για να δείτε ένα προϊστορικό αρχαιολογικό αίνιγμα! Οχι! Ακριβώς το κεφάλι περίπου 40 μίλια βόρεια της Βοστώνης στο Βόρειο Σάλεμ, στο Νιου Χάμσαϊρ, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε 30 στρέμματα σπιτάκια, αστρονομικά ευθυγραμμισμένα βράχια, πέτρα θυσίας και άλλες μυστηριώδεις δομές που άφησαν άγνωστοι άνθρωποι. Καλέστε το 603-893-8300 για περισσότερες πληροφορίες.

Μουσείο B arnum - Ο Phineas T. Barnum, ο πρίγκιπας πρίγκιπας των ιδιαιτεροτήτων και ιδρυτής του "The Greatest Show on Earth", γεννήθηκε στο Κοννέκτικατ. Το Μουσείο Barnum στο Bridgeport, Κονέκτικατ, αποτίει φόρο τιμής στη δημιουργικότητα αυτού του αυθεντικού Αμερικανού επιχειρηματία και του χαρακτήρα του, όπως ο στρατηγός Tom Thumb: ο "μικρότερος άνθρωπος ζωντανός". Οι γενικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών εισόδου, των ωρών και των οδηγιών, διατίθενται στην ιστοσελίδα του μουσείου ή τηλεφωνήστε στο 203-331-1104. 2016 Ενημέρωση: Το Μουσείο Barnum είναι κλειστό για αποκατάσταση λόγω βλάβης που υπέστη ένας ανεμοστρόβιλος του Ιουνίου 2010.

Ωστόσο, το αξιοθέατο έχει προγραμματιστεί για πολλά γεγονότα και άνοιξε ξανά τη γκαλερί της People's United Bank δύο ημέρες την εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να δουν το Envisioning the Future! Αυτή η έκθεση περιλαμβάνει αντικείμενα από τη συλλογή, συμπεριλαμβανομένου του νεοαποκτηθέντος Centaur του Tymfi.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

C εισάγετε Crypt Church - Εδώ είναι κάτι που δεν αναμένετε να βρείτε στο υπόγειο μιας εκκλησίας: επιτύμβιες στήλες που χρονολογούνται από το 1687! Ξεκινήστε την επιχείρηση κάτω από το κεντρικό κτίριο στο κέντρο του New Haven στο Κονέκτικατ και θα ανακαλύψετε μια αξιόλογη κρύπτη που είναι η τελευταία θέση ανάπαυσης για διάφορους αξιοσημείωτους ανθρώπους, όπως ο ιδρυτής της πόλης, ο πρώτος Benedict Arnold η σύζυγος και οι παππούδες του αμερικανικού προέδρου Rutherford B. Hayes. Για πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις κρυπτογράφησης, καλέστε το 203-787-0121.

Η έρημος του Maine - η Νέα Αγγλία δεν είναι ακριβώς γνωστή για τις ερήμους της, αλλά χάρη σε έναν παγετώνα που άφησε πίσω της μια μεγάλη αποθήκη άμμου πριν από 11.000 χρόνια, το Freeport, Maine, φιλοξενεί τώρα μια πραγματική έρημο που οι επισκέπτες, κουρασμένοι από τη Νέα Αγγλία τα ποταμάκια και τους καταπράσινους λόφους, μπορούν να περιηγηθούν. Η έρημος είναι ανοιχτή από τις αρχές Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου. Καλέστε 207-865-6962 για περισσότερες πληροφορίες.

E quinox - Το Equinox είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ Χάρι, Βερμόντ, το οποίο φιλοξένησε πολλούς διάσημους επισκέπτες από τότε που άνοιξε το 1769. Σύμφωνα με ιστορίες, ένας επισκέπτης που δεν έχει κάνει check out και ο οποίος εξακολουθεί να στοιχειώνει το ξενοδοχείο είναι η Mary Todd Lincoln , ένας συχνός επισκέπτης του ξενοδοχείου μετά τη δολοφονία του προέδρου Λίνκολν.

Για να κλείσετε τη διαμονή σας με τα spooks, καλέστε το The Equinox δωρεάν στο 800-362-4747.

F abulous Fixtures - Είσαι σε είδη υγιεινής; Λοιπόν, άγρια, τότε έχετε τύχη! Το Watertown (το κατά πόσον είναι κατάλληλο!), Στη Μασαχουσέτη, φιλοξενεί τώρα το Μουσείο Υδραυλικών (πρώην Αμερικανικό Υγειονομικό Υδραυλικό Μουσείο στο Worcester). Θα βρείτε τα πάντα εδώ ... συμπεριλαμβανομένου, uh, του νεροχύτη της κουζίνας! Το μουσείο είναι ανοιχτό για τους υδραυλικούς-εκτίμησης του κοινού από Δευτέρα έως Παρασκευή μόνο με ραντεβού. Καλέστε το 617-926-2111 για πληροφορίες.

Ο Γκίλετ Κάστλ - ο ντοκιμαντέρ και ο εγγονός του Κονέκτικατ William Gillette, γνωστός για τις απεικονίσεις του Σέρλοκ Χολμς στη σκηνή, πέρασε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, αρκετή περιουσία στη στροφή του 20ου αιώνα, κατασκευάζοντας το κάστρο του στο East Haddam του Κοννέκτικατ. Τώρα ένα Κρατικό Πάρκο του Κοννέκτικατ, το κάστρο και όλοι οι περίπλοκοι κρυμμένοι καθρέφτες και δημιουργική διακόσμηση είναι ανοιχτοί για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες.

Η είσοδος στο χώρο είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει και χρέωση για την περιήγηση στο κάστρο. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 860-526-2336.

H oly Land USA - Σκαρφαλωμένο στο λόφο με θέα στο Waterbury του Κοννέκτικατ, αυτή η ντόπια μινιατούρα Ιερουσαλήμ με το σημάδι της στο Χόλιγουντ και το χοντρό μεταλλικό σταυρό ήταν ένα νόμιμο τουριστικό αξιοθέατο στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Κλειστή από το 1984, εξακολουθεί να είναι ένα ορόσημο Waterbury και ένα παραμύθι για τους περίεργους και τους ευσεβείς. Από το 2016, αυξάνονται τα κεφάλαια για να ξανανοίξουν οι Άγιοι Τάι ΗΠΑ.

I singlass βουνό κοντά Grafton, Νιού Χάμσαϊρ, είναι το σπίτι στο ορυχείο Ruggles, όπου μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα σφυρίζοντας μακριά και ψάχνοντας για τα δικά σας ημιπολύτιμους λίθους! Η παλαιότερη μαρμαρυγία, άστριος και βερυλλείο στις ΗΠΑ είναι ανοιχτή καθημερινά από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου και τα σαββατοκύριακα νωρίτερα από την εποχή. Καλέστε το 603-523-4275 για οδηγίες και πληροφορίες.

Επόμενη σελίδα: Τυφλίες JQ

Η Νέα Αγγλία έχει πολλά αξεπέραστα αξιοθέατα για να προσφέρει. Ο οδηγός μας Α προς Ζ προς την παράδοση της Νέας Αγγλίας συνεχίζεται ...

Οι στάχτες του J Umbo - Η προώθηση του Jumbo από τον PT Barnum ως «ο μεγαλύτερος ελέφαντας στη γη» τον έκανε έναν μύθο ανάμεσα στα pachyderms. Τραγικά, στο ύψος της καριέρας του τσίρκου, το Jumbo ξεπεράστηκε από ένα φορτηγό. Χάρη στα θαύματα της ταξινομίας, το νεκροταφείο Jumbo των 1.500 + ήταν γεμιστό και εμφανίστηκε στο πανεπιστήμιο Tufts στο Medford της Μασαχουσέτης.

Αχ, αλλά η τραγωδία χτύπησε πάλι, και μια πυρκαγιά του 1975 κατέστρεψε το υπερμεγέθη παραγεμισμένο ζώο. Τα συσσωρευμένα απομεινάρια του Jumbo ασφαλίζονται τώρα ασφαλώς σε βάζο με βούτυρο φυστικοβούτυρου σε ένα χρηματοκιβώτιο στο αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου. Αν επισκεφθείτε το Tufts, μπορείτε να δείτε ένα μικρό άγαλμα του Jumbo στο Quad.

K ennebunkport, Captain Lord Masion είναι ένα bed & breakfast inn με ένα μπόνους: ένα φάντασμα! Χτισμένο το 1812 από τον ναυπηγείο Nathaniel Lord, το σπίτι είναι εισηγμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και διαθέτει ένα οκταγωνικό τρούλο, μια τετραώροφη σπειροειδή σκάλα και 14 τζάκια. Δεν είναι περίεργο ότι η χήρα του, ο Phebe, δεν φαίνεται να θέλει να φύγει! Για να κλείσετε τη στοιχειώδη σας απόδραση, καλέστε το 207-967-3141.

L Izzie Borden Murderabilia - Η ιστορική κοινωνία του ποταμού της Μασαχουσέτης είναι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης όλων των τεράστιων ενδείξεων τέχνης στο μυστήριο του 1892 για το αν η Lizzie Borden πραγματικά χτύπησε τους λαούς της, συμπεριλαμβανομένου του καπακιού της Lizzie, των στομάχων του Ma και του Pa Borden, , κλειδαριές των μαλλιών των θυμάτων και φωτογραφίες σκηνών του εγκλήματος.

Αν αυτό δεν είναι αρκετά ανατριχιαστικό για εσάς, μείνετε στο σπίτι όπου όλα έλαβαν χώρα - τώρα το Lizzie Borden Bed & Breakfast! Η ιστορική κοινωνία βρίσκεται στο 451 Rock Street στο Fall River της Μασαχουσέτης και το B & B Lizzie Borden βρίσκεται στην 92 Second Street. Καλέστε 508-675-7333 για κρατήσεις B & B.

Mummies στο Νιου Χάμσαϊρ - North Woodstock, Νιού Χάμσαϊρ, φιλοξενεί ένα συναρπαστικό βράχο γνωστό ως "Οι μούμιες". Ήταν μια έλξη δρόμου, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολη η πρόσβαση.

Αυτές οι φωτογραφίες από το Strange New England θα σας δώσουν μια ματιά σε αυτό το μυστηριώδες site.

Το Μουσείο Nt - Το παλιό Lyme, το Κονέκτικατ, ήταν κάποτε σπίτι στο Μουσείο Καρπών ... και η Καρυάδα, η καθυστερημένη Ελίζαμπεθ Ταστζιάν, που ίσως έχετε δει στο Letterman και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Το μόνο ιερό του έθνους στο καρύδι φιλοξένησε το μεγαλύτερο καρύδι του κόσμου (35 λίτρων!), Καρύδια κροτίδες, καρύδια τέχνη, καρύδια μουσική και πολλά άλλα. Το 2003, όμως, η κοκκινογούλια βρέθηκε ασυνείδητη και μεταφέρθηκε σε μονάδα φροντίδας και το σπίτι της πωλήθηκε σε πλειστηριασμό. Η συλλογή των καρπών της, όμως, υιοθετήθηκε από το πρόγραμμα Μουσειοπαιδαγωγών στο κολλέγιο του Connecticut στο Νέο Λονδίνο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Christopher Steiner στο 860-439-2797.

O rgonon - Το Rangeley, το Maine, το σπίτι και το εργαστήριο του Wilhelm Reich είναι πλέον μουσείο. Ένας φοιτητής του Σίγκμουντ Φρόιντ, ο Ράιχ ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε μια άγνωστη μορφή ενέργειας - οργόνη - και ανέπτυξε ακόμη και τον Ενεργειακό Συσσωρευτή Orgone, που αργότερα χαρακτηρίστηκε ως απάτη από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, για να είναι προσβάσιμη σε ανθρώπους που χρειάστηκε μια ώθηση. Το μουσείο και το Παρατηρητήριο Ενέργειας Orgone είναι ανοιχτά την Τετάρτη έως την Κυριακή από τις 1 έως τις 5 μ.μ. τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τα Σάββατα μόνο το Σεπτέμβριο από τις 1 έως τις 5 μ.μ. Οι ιδιωτικές εκδρομές είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο με διορισμό.

Καλέστε 207-864-3443 για περισσότερες πληροφορίες.

Πάντα πυρκαγιές - Anawan Rock, που βρίσκεται στο Squannakonk Swamp από τη διαδρομή 44 στο Rehoboth της Μασαχουσέτης, είναι η αναφερθείσα ρύθμιση για μια σειρά φανταστικών πυρκαγιών. Ένα σημάδι στο βράχο προσδιορίζει την τοποθεσία ως το σημείο όπου ο αρχηγός της Ινδίας Wampanoag παραδόθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου του βασιλιά Φίλιππου. Οι γείτονες έχουν αναφέρει ότι βλέπουν και μυρίζουν καπνό στην περιοχή, χωρίς συνοδευτικά σημάδια φωτιάς.

Q Uabbin Reservoir - Κατασκευασμένο τη δεκαετία του 1930, το Quabbin Reservoir είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνητά αποθέματα στην Αμερική. Κάτω από την ήρεμη επιφάνεια βρίσκονται οι "χαμένες πόλεις" της Dana, της Βόρειας Dana, της Greenwich, του Enfield και του Prescott, της Μασαχουσέτης, όλες πλημμυρισμένες και καταστραφέντες, έτσι ώστε η μητροπολιτική Βοστώνη να έχει πρόσθετο νερό. Αν και οι πόλεις δεν υπάρχουν πια, η ιστορία και η μοίρα τους σώζονται από την Ιστορική Εταιρεία της κοιλάδας Swift River στο Whitaker-Clary House στο New Salem της Μασαχουσέτης.

Για πληροφορίες, καλέστε το 978-544-6882.

Προηγούμενη σελίδα: Ειδικότητα AI

Επόμενη Σελίδα: Ειδικότητα RZ

Μάλλον έχετε ακούσει για τις μάγισσες της Νέας Αγγλίας, αλλά τι γίνεται με τους βρικόλακες; Μάθετε και για τις δύο, καθώς η ματιά μας στα περίεργα της Νέας Αγγλίας από το Α έως το Ω φτάνει στο τέλος του αλφαβήτου.

R hode Island Vampire - Θέλετε να δείτε έναν τάφο βαμπίρ; Επικεφαλής για Exeter, Ρόουντ Άιλαντ, όπου έλαβε χώρα η διάσημη ιστορία του Mercy Brown. Σύμφωνα με ιστορίες, ο Μπράουν πέθανε το 1892 στην ηλικία των 19 ετών, λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας και της μεγαλύτερης αδελφής της.

Τότε, ο αδελφός της, ο Edwin, ήταν τρομερά άρρωστος και σε μια προσπάθεια να τον σώσει από αυτό που φαίνεται να ήταν κατάρα της οικογένειας, τα γυναικεία σώματα εκταμιεύτηκαν. Το σώμα του Ol 'Mercy είχε μετακινηθεί μέσα στο φέρετρο, εμφανίστηκε, και το αίμα ήταν παρόν στις φλέβες και στην καρδιά της, το τελευταίο από το οποίο καίγεται σε ένα κοντινό βράχο πριν ξαναφτιάξει το φτωχό κορίτσι. Χάνοντας φτωχό Edwin την καρδιά στάχτες διαλύονται στην ιατρική, δυστυχώς, δεν τον έσωσε: Πέθανε δύο μήνες αργότερα. Αλλά, το θρύλο του Mercy ζει ως μία από τις πιο γνωστές ιστορίες βαμπίρ του Ρόουντ Άιλαντ.

Μουσείο S Alem Witch - Μια ανησυχητική απεικόνιση των dioramas που απεικονίζουν τις δοκιμές μαγισσών 1692 στο Salem της Μασαχουσέτης, και οι δύο εισόδους και τρομάζουν τους επισκέπτες στο Μουσείο Μάγισσας του Salem. Καθίστε στο πάτωμα στο σκοτεινό θέατρο, καθώς η ιστορία των κατηγοριών και των εκτελέσεων λέγεται μέσω καταγεγραμμένων αφηγήσεων και μορφών ζωής, φωτεινά φωτιζόμενα γύρω από την περίμετρο του θεάτρου.

Το μουσείο είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. καθημερινά με παρατεταμένες ώρες έως τις 7 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 978-744-1692.

Το Σπίτι των Επτά Γκάμπλες - Αθανασιωμένο από τον Nathaniel Hawthorne και καταλαμβάνεται για πολλά χρόνια από τους συγγενείς Salem, Μασαχουσέτης, το House of Seven Gables, ένα από τα παλαιότερα επιζόντα ξύλινα αρχοντικά του 17ου αιώνα στη Νέα Αγγλία, είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις γωνιές του και τις κρησφύγεές του και ακόμη και μια μυστική σκάλα!

Το site είναι ανοιχτό καθημερινά όλο το χρόνο εκτός από τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 978-744-0991.

U.S. Battleship Massachusetts - Παραδεχτείτε το! Πάντα ήθελες να μείνεις μια μέρα στην άλλη σε ένα θωρηκτό. Λοιπόν, τώρα μπορείτε να τρέξετε amok στο πλοίο Battleship Massachusetts, αγκυροβολημένο στο Battleship Cove στο Fall River, Μασαχουσέτη. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα μιας ημέρας για οργανώσεις νεολαίας και οικογένειες, καλέστε τον Διευθυντή Πωλήσεων Ομίλου στο 508-678-1100, ext. 101.

Το Μουσείο Παλιάς Πέτρινου Σπιτιού του V ermont - Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν ο Αιδεσιμότατος Αλέξανδρος Lucius Twilight, πρώτος απόφοιτος μαύρου κολλεγίου των ΗΠΑ, ζήτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο να χτίσει ένα κοιτώνα για τους φοιτητές της Ακαδημίας Brownington, αρνήθηκαν. Έτσι, ο ίδιος έχτισε τον εαυτό του χρησιμοποιώντας εξαιρετικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης μιας πλατφόρμας σταδιοδρομίας που αυξήθηκε καθώς ένα βόδι γύρισε ένα διάδρομο. Καθώς το κτίριο αυξήθηκε, το ίδιο έκανε και το βόδι και ο διάδρομος. Και επειδή δεν υπήρχε κανένας τρόπος να ξαναβρεθεί ο βόλος όταν ολοκληρώθηκε το κτίριο, σκοτώθηκε για μια μεγάλη εορταστική γιορτή. Το μουσείο είναι ανοιχτό Τετάρτη έως Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. στα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Καλέστε το 802-754-2022 για περισσότερες πληροφορίες.

Το μεγαλύτερο σφάλμα της World - Στα 58 πόδια, το "Nibbles Woodaway", το μεγαλύτερο σφάλμα στον κόσμο, είναι 928 φορές το μέγεθος ενός πραγματικού τερμίτη.

Έχει σκαρφαλώσει πάνω στην οροφή του Big Blue Bug Solutions (πρώην New England Pest Control) στο Providence της Ρόδου, και θα είστε αρκετά ευχαριστημένοι που γνωρίζετε ότι το Nibbles είναι το μοναδικό γιγάντιο έντομο που προστατεύει τον τυφώνα. Μπορείτε να δείτε το Nibbles από τον αυτοκινητόδρομο I-95 κοντά στην έξοδο 19.

Wa Χ Μουσείο - Κέιτζ νοσταλγική για ένα από τα πιο φρικιαστικά γεγονότα στην αμερικανική ιστορία, καθώς βλέπετε μια πολυμέσα με πρωταγωνιστές ρεαλιστικές κεράτες, τα θύματα της υστερίας στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης το 1692. Το Pass Hysteria Pass θα σας μεταφέρει στο μουσείο του κεριού του Σάλεμ και στο χωριό μάγισσας του Σάλεμ. Καλέστε το 978-740-2929 για πληροφορίες και οδηγίες.

Το πάρκο Jellystone του Bear's - Οι τουρίστες που είναι πιο έξυπνοι από τον μέσο όρο, γνωρίζουν ότι το Jellystone Park δεν είναι απλά μια θέση γελοιογραφίας, είναι ένας προορισμός διακοπών Ashland, New Hampshire.

Κατασκήνωση ή ενοικίαση καμπίνας ή RV, και να συμμετέχουν σε μια ποικιλία από οικογενειακές δραστηριότητες διασκέδασης. Για κρατήσεις, καλέστε 603-968-9000.

Z όμβοι και άλλοι οπαδοί του κινηματογράφου - Αν είστε οπαδός ζόμπι, φαντάσματα και άλλοι ghouls οθόνης, θα βρείτε το ετήσιο Φεστιβάλ Ταινιών Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρόουντ Άιλαντ μυστηριώδες. Η εβδομαδιαία fest flick fest πραγματοποιείται στο Providence κάθε Οκτώβριο.

Προηγούμενη σελίδα: Τυφλίες JQ