Τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sagres της Πορτογαλίας

Θέλετε να απομακρυνθείτε από τα πλήθη του Αλγκάρβε; Προχωρήστε στο Sagres!

Η νότια ακτή της Πορτογαλίας είναι γνωστή για τον ζεστό καιρό και τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες, με αποτέλεσμα το Αλγκάρβε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη. Επικεφαλής εκεί από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, και θα βρείτε τις περισσότερες πόλεις και χωριά γεμάτα γεμάτους συναδέλφους τουρίστες. Οι τιμές πέφτουν στα ύψη, τα επίπεδα εξυπηρέτησης πέφτουν και είναι δύσκολο να βρεις μια τετραγωνική ίντσα άμμου για τον εαυτό σου.

Εκτός αν κατευθυνθείτε προς τον Sagres, δηλαδή. Αυτή η μικρή, κάπως ριζωμένη πόλη βρίσκεται κοντά στην νοτιοδυτική άκρη της Πορτογαλίας, η απομακρυσμένη της τοποθεσία, γεγονός που την κάνει μια πολύ διαφορετική πρόταση στα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα του κεντρικού Αλγκάρβε.

Ακόμα και στην υψηλή περίοδο, οι παραλίες είναι πιο ήσυχες και οι δρόμοι λιγότερο γεμάτοι από ό, τι πιο πέρα ​​κατά μήκος της ακτής. Με μια χαλαρή ατμόσφαιρα surfer και, ως επί το πλείστον, απλά καταλύματα και επιλογές για φαγητό, ο Sagres δεν θα απευθυνθεί σε όλους. Αν ψάχνετε για μια τοπική εμπειρία ή μια καλή βάση για να εξερευνήσετε την άγρια ​​ύπαιθρο γύρω από το ξενοδοχείο, ωστόσο, αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε. Οι ημερήσιες εκδρομές στο Sagres είναι δυνατές, ιδανικά με το αυτοκίνητο, αν και υπάρχει επίσης μια λογική υπηρεσία λεωφορείων προς και από το Λάγος.

Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη; Αυτά είναι τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sagres.