Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στο Europa-Park της Γερμανίας

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Γερμανίας (και το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη μετά τη Disneyland) βρίσκεται στα νοτιοδυτικά κοντά στο Freiburg . Γεμάτο μίνι αλλοδαπά εδάφη , βόλτες για παιδιά, φαγητό και ποτό και περίπου δώδεκα καροτσάκια περιποίησης μαλλιών, αυτό το πάρκο διασκεδάζει όλη την οικογένεια.

Το πάρκο καλύπτει 94 εκτάρια και είναι σε μεγάλο βαθμό σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 50.000 επισκέπτες την ημέρα - περίπου 4.5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

Ένας πλήρης οδηγός για τις εκτάσεις και τις βόλτες μπορεί να βρεθεί στη θέση μας στα ξένα χωριά του Europa-Park .

Καλοκαιρινή σεζόν στο Europa-Park

Η καλοκαιρινή περίοδος ανοίγει στις 19 Μαρτίου και συνεχίζεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι βόλτες με νερό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και υπάρχει ένα ποικίλο πρόγραμμα που προσφέρεται. Ο Park-goers μπορεί να παρακολουθήσει την εκπομπή "Inspired by the Panda", η οποία παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Κινέζικο Εθνικό Τσίρκο ή το "Waterloo", μουσικό στο ανανεωμένο Θέατρο Globe. Πίσω έξω, οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να βρέξουν - είτε από τις βόλτες είτε από τον καλοκαιρινό καιρό της Γερμανίας. Ελέγξτε την κάμερα και τις καιρικές πληροφορίες την ημέρα της επίσκεψής σας για να σχεδιάσετε την στολή σας αναλόγως. Το πάρκο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 έως τις 18:00 (οι ώρες μπορεί να παραταθούν κατά τους μεγάλους χρόνους).

Χειμερινή περίοδος στο Europa-Park

Υπάρχει επίσης μια χειμερινή περίοδος από τις 26 Νοεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017 (με κλεισίματα στις 24 και 25 Δεκεμβρίου) και από τις 14 έως τις 15 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00.

Ενώ μερικά από τα αξιοθέατα είναι κλειστά, αυτή η σεζόν χαρακτηρίζεται από πάγο και ειδικές διακοσμήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σεζόν, ανατρέξτε στον οδηγό μας για το Europa-Park το χειμώνα.

Πού να μείνετε για το Europa-Park

Ξενοδοχεία Europa-Park

Όπως και το άλλο θεματικό πάρκο που μαστίζεται από το ποντίκι, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στους χώρους.

Μαζί με το προφανές όφελος της τοποθεσίας σε κοντινή απόσταση από το πάρκο, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να μπουν στο πάρκο 30 λεπτά με μια ώρα νωρίς, ανάλογα με την εποχή.

Όλα τα ξενοδοχεία είναι 4 αστέρων και ξεκινούν από 60 € ανά διανυκτέρευση, ανά ενήλικα σε δίκλινο δωμάτιο. Τα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή του πάρκου.

Ξενοδοχεία σε Rust & Ringsheim

Το Europa-Park βρίσκεται στη μικρή πόλη Rust. Σε απάντηση του πάρκου, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία καθώς και σπίτια έχουν ανοίξει μικρά B & B ( Pensions ). Αυτά τα δωμάτια είναι συνήθως φθηνά, καθαρά και προσφέρουν έναν ευγενικό διευθυντή.

Το Ringsheim είναι μια άλλη επιλογή, καθώς προσφέρει χαμηλές τιμές και μια τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό.

Υπάρχει δωρεάν λεωφορείο ( Südbadenbus ) από το Ringsheim κατευθείαν στο Europa-Park.

Μεταφορά στο Europa-Park

Διεύθυνση: Europa-Park-Straße 2, 77977 Rust

Με αεροπλάνο

Διάφορα αεροδρόμια προσφέρουν πρόσβαση στο πάρκο:

Με το τρένο
Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός είναι το Ringsheim. Υπάρχουν Duetsche-Bahn "Europa-Park Kombi-Tickets" και οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια απευθείας από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης DB.

Με το αυτοκίνητο
Άφιξη από το Βορρά : Πάρτε το αυτοκινητόδρομο A5 προς τη Βασιλεία. Αφήστε την έξοδο Rust (57b) και ένας τροφοδοτικός δρόμος θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο Europa-Park.

Άφιξη από το νότο : Πάρτε το αυτοκινητόδρομο Α5 προς Καρλσρούη / Φρανκφούρτη. Αφήστε την έξοδο Rust (57b) και ένας τροφοδοτικός δρόμος θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο Europa-Park.

Ο χώρος στάθμευσης κοστίζει € 5 (δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου).