Κάστρο Gillette: Αυτή η κωμική παράδοση στο Κοννέκτικατ θα σας μαγέψει

Επισκεφθείτε αυτήν την μοναδική, ιστορική έλξη του Κονέκτικατ

Το πρώην κάστρο του ηθοποιού William Gillette γοητεύει τους επισκέπτες στο Κάστρο Gillette, το οποίο είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή κρατικά πάρκα του Κοννέκτικατ.

Η Gillette γεννήθηκε στο Χάρτφορντ το 1853 και κατετάγη από τον ιδρυτή της πόλης, Thomas Hooker . Η οικογένειά του δεν υποστήριζε την προσπάθειά του να ενεργήσει ως επάγγελμα, αλλά συνέχισε να γράφει τη δική του περιουσία, να παίζει και να παίζει πρωταγωνιστικά.

Ο μάλλον εκκεντρικός Gillette, γνωστός για την απεικόνιση του Sherlock Holmes, είδε για πρώτη φορά τη θέση όπου θα κατασκευάσει το κάστρο του σε ένα ταξίδι με πλοίο μέχρι τον ποταμό Connecticut το 1912.

Το Gillette Castle, χτισμένο με κόστος περίπου 1 εκατομμύριο δολαρίων και ολοκληρώθηκε το 1919, διαθέτει πολλές ιδιαιτερότητες, όπως κρυμμένους καθρέφτες, προστατευμένο με κλειδαριά μπαρ και περίπλοκα χειροποίητα μανδάλια πόρτας σε καθεμία από τις 47 πόρτες του κάστρου: Δεν υπάρχουν δύο . Για μια ματιά μέσα σε αυτή την επιβλητική μεσαιωνική δομή, μαζί μου σε μια περιοδεία με φωτογραφίες .

Όταν ο Gillette πέθανε το 1937, η διαθήκη του επέμενε ότι το μεσαιωνικό κάστρο που είχε χτίσει δεν πέφτει σε «κάποιο φουσκωτό σταυρό που δεν έχει αντίληψη για το πού βρίσκεται ή για το περιβάλλον». Η πολιτεία του Κοννέκτικατ απέκτησε το κτήμα των 200 στρεμμάτων το 1943 και υπήρξε ένα δημόσιο πάρκο και ένα από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Κοννέκτικατ από τότε. Το 2002 ολοκληρώθηκε ένα τετραετές σχέδιο αποκατάστασης 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ το κάστρο είναι το κύριο αξιοθέατο, οι χώροι είναι εξίσου θεαματικοί, προσφέροντας γραφική θέα στο ποτάμι και ευκαιρίες για πεζοπορία και πικ-νικ.

Επισκεφθείτε το Κάστρο Gillette

Διεύθυνση και οδηγίες ... Το Gillette Castle βρίσκεται στο 67 River Road στο East Haddam, Κονέκτικατ 06423. Από τη διαδρομή 9 Βόρεια ή Νότια, ακολουθήστε την έξοδο 7 για τη διαδρομή 82. Ακολουθήστε τη διαδρομή 82 East μέσω της Goodspeed Landing και προσέξτε για πινακίδες που σας κατευθύνουν το πάρκο. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Ώρες και εισδοχή ... Το Gillette Castle State Park είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα όλο το χρόνο.

Οι εκδρομές με ξεναγό προσφέρονται συνεχώς από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή (αγορά εισιτηρίων μέχρι τις 4:30 μ.μ.) από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης μέχρι το Σαββατοκύριακο της Κυριακής της Ημέρας Εργασίας. Ενώ η είσοδος στο χώρο είναι δωρεάν, υπάρχει χρέωση $ 6 για ηλικίες 13 ετών και άνω και $ 2 για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών για να περιηγηθείτε στο κάστρο από το 2016. Παιδιά 5 και κάτω παραλαμβάνονται δωρεάν. Κλήστε μπροστά για να κάνετε ειδικές ρυθμίσεις εάν φέρνετε μια ομάδα.

Κοντινά Καταλύματα ... Συγκρίνετε τιμές και σχόλια για ξενοδοχεία και ξενώνες κοντά σε Gillette Castle με TripAdvisor.

Κάμπινγκ στο Κάστρο Gillette ... Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε στο Gillette Castle, αλλά εάν κάνετε κωπηλασία στον ποταμό Connecticut σε κανό ή καγιάκ, μπορείτε να κάνετε κράτηση για κατασκήνωση στο Gillette Castle State Park από την 1η Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. τίποτα βασιλικό για αυτά τα πρωτόγονα κάμπινγκ, τα οποία έχουν τις τουαλέτες pit και τα τζάκια ως τη μοναδική τους ανέσεις. Οι διαμονές περιορίζονται σε μία διανυκτέρευση, η αίτησή σας για άδεια κάμπινγκ πρέπει να υποβληθεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα. Στη φωτεινή πλευρά, το κάμπινγκ είναι φτηνό: μόλις $ 5 ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση.

Περιηγήσεις διακοπών στο Gillette Castle: Θέλετε να δείτε το κάστρο του Κοννέκτικατ για τις διακοπές;

Το Gillette Castle ξανανοίγει συνήθως μόνο τα Σαββατοκύριακα, από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου, για περιηγήσεις σε περιόδους διακοπών. 2016 λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες ... Καλέστε 860-526-2336.