Η θέση του δεινοσαύρου στην τέχνη της φύσης

Κολοσσιαία διασκέδαση για παιδιά ... αλλά σε μια τερατώδη τιμή

Ρωτήστε την κόρη μου για την αναθεώρηση της Θέσης των Δεινόσαυρων στην Τέχνη της Φύσης και αυτή θα σας πει: "Είναι δροσερό, μου άρεσε όλα εκτός από το ηφαίστειο".

Έχει δίκιο: χάσαμε χρόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας το Μάιο του 2010, περιμένοντας το ηφαίστειο να ξεσπάσει και ήταν λίγο πολύ ένα dud. Αλλά διαφορετικά, αυτή η οικογενειακή έλξη στο νοτιοανατολικό Κοννέκτικατ προσφέρει μια διασκεδαστική ποικιλία διαδραστικών εμπειριών που τα παιδιά - ειδικά τα παιδιά ηλικίας 4-8 ετών - αγαπούν πραγματικά.

Από την εξόρυξη για πολύτιμους λίθους έως παίζοντας παλαιοντολόγο σε μονοπάτια πεζοπορίας γεμάτα με μαθησιακούς σταθμούς και ζωογενείς δεινόσαυρους μεγέθους ζωής, το συγκρότημα προσφέρει πολλά για να καταλάβει μια οικογένεια για μια ολόκληρη μέρα, όπως θα δείτε σε αυτή τη συλλογή φωτογραφιών Dinosaur Place .

Εδώ είναι όπου η προοπτική ενός γονέα αποκλίνει: Κάθε δραστηριότητα στο The Dinosaur Place έχει ξεχωριστή αμοιβή, και οι χρεωστικές φόρμες αργαλειού παντού. Σίγουρα, το παιδί σας μπορεί να εισέλθει στο Jackpot Mine για 10λεπτη διαρκεία θήρας για $ 12,99 (από το 2013), αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να μην μιλήσετε στην επιλογή deluxe, η οποία περιλαμβάνει κράνος, την ευκαιρία να δική μου στο σκοτάδι και πρόσθετο χρόνο σκάψιμο; Τιμή: $ 25.99. Προσθέστε την είσοδο στο Dino Trails - 14,99 δολάρια εκτός εποχής ή 19,99 δολάρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν περιλαμβάνεται το Splashpad - και έχετε ήδη δαπανήσει περισσότερα από το κόστος για να πάρετε ένα παιδί στη Six Flags New England για την ημέρα. Δεν υπάρχουν συνδυαστικά εισιτήρια ή εκπτώσεις πολλών παιδιών για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια επίσκεψη προσιτή για μια τυπική οικογένεια (εκτός αν έχετε προγραμματίσει μπροστά και ελέγξατε τη σελίδα προσφορών στην τοποθεσία Dinosaur Place στο Web για κουπόνι ή ειδική προσφορά).

Το Dinosaur Place είναι πραγματικά μια από τις χειρότερες αξίες οικογενειακής ψυχαγωγίας στη Νέα Αγγλία.

Ακόμα, πρέπει να εξετάσετε μια επίσκεψη στο The Dinosaur Place αν ...

Εδώ είναι ένας άλλος λόγος για να επισκεφθείτε: Τα καταστήματα στο Art's Art διαθέτουν 10.000 τετραγωνικά πόδια λιανικής απολαύσεις, που κυμαίνονται από αρχαία απολιθώματα έως γεώδες σε παιχνίδια δεινοσαύρων σε μια λαμπερή σειρά από χάντρες. Και, η είσοδος στο κατάστημα δώρων είναι δωρεάν .

Αν πηγαίνεις ... Η θέση των δεινοσαύρων στο Art's Art βρίσκεται στο 1650 Hartford-New London Turnpike (διαδρομή 85) στο Oakdale, Connecticut. Οι ώρες και οι δραστηριότητες ποικίλλουν εποχιακά. Τα μονοπάτια Dino είναι ανοιχτά στις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εισόδου στην τοποθεσία The Dinosaur Place ή καλέστε 860-443-4367.