Ξενοδοχείο Trump International: Ουάσινγκτον, DC

Ανακατασκευή του Κτιρίου της Παλαιάς Ταχυδρομικής Υπηρεσίας

Το Trump International Hotel είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ακίνητο που μεταμόρφωσε το διάσημο παλιό ταχυδρομείο Pavilion στην Ουάσινγκτον, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που διατηρεί και ενισχύει τα ιστορικά χαρακτηριστικά του κτιρίου. Ο οργανισμός Trump, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον Πρόεδρο Donald J. Trump, αποκατέστησε το κτίριο με περισσότερα από 263 δωμάτια, διάφορα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, ένα εκθετήριο spa, αίθουσα χορού και συνεδριακές εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη, μουσείο και εσωτερικούς και εξωτερικούς κήπους .

Ο πύργος ρολογιών του Old Post Office, ο οποίος προσφέρει πανοραμική θέα στην Ουάσιγκτον DC, συνεχίζει να διαχειρίζεται η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου. Η αναδημιουργία άρχισε στα τέλη του 2014 και το ξενοδοχείο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Τοποθεσία
1100 Pennsylvania Avenue, NW. Ουάσιγκτον
Το παλιό ταχυδρομείο Pavilion βρίσκεται στην καρδιά του Downtown Washington DC. Ο σταθμός του μετρό κλείνει το ομοσπονδιακό τρίγωνο. Δείτε ένα χάρτη

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου Trump International

Σχετικά με την COLLECTION HOTEL TRUMP

Το TRUMP HOTEL COLLECTION ™, που διευθύνεται από τον διεθνούς φήμης κατασκευαστή Donald J. Trump και τα τρία παιδιά του - Donald Jr., Ivanka και Eric - περιλαμβάνει το περίφημο Trump International Hotel & Tower® της Νέας Υόρκης, Trump International Hotel & Tower® Chicago, Το Trump International Hotel ™ Las Vegas, το Trump International Hotel ™ Waikiki Beach Walk®, το Trump SoHo® της Νέας Υόρκης, το Trump Ocean Club® Διεθνές Ξενοδοχείο & Πύργος του Παναμά και το πρόσφατα ανακαινισμένο Trump International Hotel & Tower Toronto®. Η TRUMP HOTEL COLLECTION έχει την έδρα της στο Trump Tower, 725 Fifth Avenue, Νέα Υόρκη, NY 10022. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.trumphotelcollection.com/developers.

Ιστορία του παλιού ταχυδρομείου Pavilion

Το 1978 το κτήριο ανακαινίστηκε ως εμπορικός προορισμός και στεγάζει τα γραφεία του συμβουλευτικού συμβουλίου για την ιστορική διαφύλαξη καθώς και το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες, το Εθνικό Ταμείο για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, την Επιτροπή Προέδρου για τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και πρώην Ινστιτούτο Μουσείων και Υπηρεσιών Βιβλιοθήκης.

Περισσότερα για ξενοδοχεία στην Ουάσιγκτον DC