Νέα Αγγλία Φθινόπωρο Αεροφωτογραφίες

Πετάξτε ψηλά πάνω από τα φύλλα για μια κορυφαία εμπειρία φθινοπώρου

Πτώση ταξιδιώτες φύλλωμα έχουν πολλές επιλογές περιοδεία να εξετάσει. Για ένα πραγματικά αξέχαστο φθινόπωρο στην εμπειρία της Νέας Αγγλίας, πετάξτε ψηλά πάνω από τα μεταβαλλόμενα χρώματα πτώσης με μία από αυτές τις αεροπορικές εταιρίες αερόστατου ή άλλους αερομεταφορείς.

Fall Foliage Chairlift Rides
Κάθε φθινόπωρο, τα χιονοδρομικά κέντρα στη Νέα Αγγλία και το γειτονικό κράτος της Νέας Υόρκης μετατρέπουν τις αναβατήρες σε χωράφια φύλλων. Εδώ είναι μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για peepers φύλλων που θα ήθελα να απολαύσετε μια χαλαρωτική θέα από ψηλά, όπως τα φύλλα στροφή.

Κρουαζιέρα του Bretton Woods Canopy
Νιώθοντας περιπετειώδης αυτό το φθινόπωρο; Στερέψτε σε μια ιμάντα ασφαλείας, προσέξτε στο σχολείο εδάφους, ώστε να ξέρετε πώς να φρενάρετε και να προετοιμαστείτε για την πορεία της ζωής σας! Η ολοκαίνουργια περιοδεία Canopy στο χιονοδρομικό κέντρο του Bretton Woods του Νιου Χάμσαϊρ διαθέτει μια συναρπαστική σειρά γεφυρών ουρανού και φερμουάρ που βρίσκονται ψηλά στα δέντρα ενός δάσους παλιάς ανάπτυξης. Θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη, καθώς οι οδηγοί σας θα σας οδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι τριών και μισής ώρας και, αν κατορθώσετε να θυμηθείτε να κοιτάξετε γύρω καθώς πετάτε μέσα από τα δέντρα, θα απολαύσετε ασύγκριτη θέα στις κορυφές των βουνών και πτώση των χρωμάτων.

Berkshire μπαλόνια
Το Berkshire Balloons που βασίζεται στο Κοννέκτικατ χρησιμοποιεί μια ποικιλία θέσεων εκτόξευσης στο κεντρικό Κοννέκτικατ και την κοιλάδα του ποταμού Farmington για τις 7 πτήσεις πτήσης. Κρατήστε καλά εκ των προτέρων για την πολυάσχολη εποχή φύλλωσης πτώσης.

Υψηλή 5 μπαλόνια
Αναχωρώντας από το Βόρειο Σάλεμ, Νιού Χάμσαϊρ, αυτή η εταιρεία αεροπορικού αεροπορικού αεροπορικού αεροπορικού αεροπορικού εισιτηρίου προσφέρει πτήσεις ανατολής που είναι γραφικές και θεαματικές καθ '

Θα απολαύσετε ένα εορτασμό πικνίκ και σαμπάνιας μετά την πτήση σας. Ένα ενδιαφέρον σημείο διαφοροποίησης: Το καλάθι στο οποίο θα βρεθείτε έχει μια πόρτα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανεβείτε πάνω από την πλευρά. Αυτό κάνει αυτά τα βόλτες με αερόστατο ζεστού αέρα προσιτά σε περισσότερους ανθρώπους.

Διασκεδαστικό ταξίδι με μπαλόνι πρώτης κατηγορίας
Δείτε τις πολύχρωμες προβολές του φθινοπώρου στο νότιο Maine, που εκτείνεται όσο βλέπει το μάτι, από το πλεονέκτημά σας σε ένα μπαλόνι ζεστού αέρα σε αυτή τη μοναδική περιοδεία φύλλωσης πτώσης.

Όλες οι εκδρομές είναι ιδιωτικές και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να είναι πιο αξέχαστες με πρόσθετα όπως πικ-νικ μετά την πτήση με σαμπάνια.

Αεροπορικές αεροπορικές πτήσεις με προορισμό Katahdin
Δείτε το φθινόπωρο, όπως δεν το έχετε ξαναδεί, καθώς περιβάλλετε το μαγευτικό Mt. Katahdin και πετούν κατά μήκος των ποταμών και πάνω από τις λίμνες σε αυτές τις 30-λεπτών και πλέον πτήσεις. Απολαύστε τη θέα του πτηνού σε μια περιοχή του μακρινού North Woods του Maine που είναι σε μεγάλο βαθμό απρόσιτη με το αυτοκίνητο, αλλά που έχει μερικά από τα πιο λαμπρά φύλλα φύλλωμα πτώσης του κράτους. Θα σας πετάξουν ακόμη και σε μια απομακρυσμένη λίμνη για ένα απομονωμένο πικνίκ πτώσης.

Αεροπορικά Εισιτήρια για Liberty Balloon
Απολαύστε εκπληκτική, πανοραμική θέα στο φύλλωμα πτώσης του νότιου Νιού Χάμσαϊρ από τον ουρανό σε ένα μπαλόνι ζεστού αέρα. Όταν πετάτε με τις πτήσεις Liberty, με έδρα το Milford, New Hampshire, θα απολαύσετε ακόμη και μια παραδοσιακή γιορτή σαμπάνιας μετά την περιήγησή σας.

Μασαχουσέτη Μπαλόνια
Πάρτε μια γραφική και γαλήνια πτώση πτήση με αυτή την εταιρεία μασάζ με αερόστατο θερμού αέρα με έδρα το Μασαχουσέτη. Ακόμα κι αν ζείτε στη Νέα Αγγλία, δεν έχετε βιώσει πτώση των χρωμάτων όπως αυτό. Η θέα είναι σαν να κοιτάς από τα σύννεφα.

Περισσότερες Περιηγήσεις Φυλλώματος της Νέας Αγγλίας: Ποδηλασία | Πεζοπορία / Περπάτημα | Τρένο | Λεωφορείο | Κρουαζιέρα