Πάρτε μια περιοδεία: Ιστορικό θέατρο Orpheum στο Φοίνιξ, ΑΖ

Το θέατρο Orpheum χτίστηκε το 1929, λίγο πριν από τη Μεγάλη Ύφεση, ως χώρος για εκδηλώσεις voudeville. Είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Στα πρώτα χρόνια των κινούμενων εικόνων, το Orpheum ήταν το μέρος για να παρακολουθήσετε αυτές τις μαγευτικές ταινίες. Αργότερα, οι εμφανίσεις τύπου Broadway φιλοξενούνταν εδώ.

Σε αυτή την περιοδεία του Ορφέιου με επικεφαλής, θα μάθετε όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και για τις ανακαινίσεις που έγιναν μετά την ανάληψη της ιδιοκτησίας και λειτουργίας του θεάτρου από την πόλη του Φοίνιξ.

Σήμερα, το θέατρο Orpheum φιλοξενεί εθνικά γνωστούς μουσικούς, συγκροτήματα, ερμηνευτές και περιοδεύουσες εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για εκδηλώσεις στο Orpheum at Ticketmaster (Buy Direct Tickets).

Συμμετείχα σε μια από τις περιηγήσεις με επικεφαλής τον docent και μπορώ να το συστήσω για ενήλικες. τα παιδιά πιθανότατα θα βαρεθούν γρήγορα. Η περιοδεία περιλαμβάνει στάση ή συνεδρίαση και ακρόαση. Δεν καλύπτει πολλά εδάφη, έτσι δεν απαιτείται εκτεταμένη αντοχή.

Orpheum Theatre Tours - Οι λεπτομέρειες

Πότε: συνήθως την πρώτη και την τρίτη Τρίτη του μήνα, ή πιο συχνά κατά τη χειμερινή περίοδο των διακοπών. Ελέγξτε το ημερολόγιο των γεγονότων για την επόμενη ημερομηνία εκδρομής.

Ώρες: συνήθως το μεσημέρι και 1 μ.μ.

Πού: Το θέατρο Orpheum βρίσκεται στο Downtown Phoenix. Η διεύθυνση είναι 203 West Adams Street. Είναι 2 ή 3 τετράγωνα από την METRO Light Rail. Χρησιμοποιήστε το Jefferson / 1st Ave. εάν έρχεστε από το βορρά και τον κεντρικό σταθμό της Ουάσινγκτον αν έρχεστε από την ανατολή.

Χάρτης ελαφρών σιδηροδρόμων METRO.

Πόσο: Τίποτα. Η περιοδεία προσφέρεται δωρεάν.

Πού να πάρκο: Θα πρέπει πιθανώς να πληρώσετε για πάρκινγκ, και το πλησιέστερο γκαράζ είναι στο κτίριο Wells Fargo, στην 1η Λεωφόρο, νότια του Adams. Μπορώ συνήθως να βρω πάρκινγκ στο δρόμο σε ένα μέτρο αν αφήσω λίγο χρόνο για να οδηγήσω, ειδικά βόρεια του θεάτρου.

Φέρτε τέταρτα για στάθμευση στο δρόμο. Η περιοδεία διαρκεί περίπου μία ώρα και τα μετρητά κοστίζουν 1,50 δολάρια ανά ώρα (Μάρτιος 2013), οπότε μετράτε τα καταλύματά σας ανάλογα!

Απαιτείται κράτηση: τηλεφωνήστε στο 602-495-7139. Ομάδες των 10 ή περισσότερων μπορούν να προγραμματίσουν μια ιδιωτική εκδρομή.

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε το θέατρο Orpheum online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.