Κινηματογράφος στον υπαίθριο χώρο στο Parc de la Villette: Πρόγραμμα 2017

Καλοκαιρινές ταινίες "En Plein Air" στο Παρίσι

Κάθε καλοκαίρι, οι παριζιάνικοι παραπέμπουν στο υπερσύγχρονο Parc de la Villette στο βόρειο Παρίσι με κουβέρτες και πτυσσόμενες καρέκλες για να επωφεληθούν από την κυτταρίτιδα στο αεράκι. Ο ανοιχτός κινηματογράφος ή το cinéma en plein air είναι γενικά δωρεάν και φιλοξενεί τουλάχιστον μία εκπομπή κάθε βράδυ για περίπου ένα μήνα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με πρόγραμμα γεμάτο τόσο κλασικά όσο και πρόσφατα χτυπήματα.

Ανησυχείτε ότι θα χρειαστείτε γερά γαλλικά για να απολαύσετε αυτό το γεγονός;

Ευτυχώς για τους διεθνείς επισκέπτες, πολλές από τις ταινίες του προγράμματος παρουσιάζονται κάθε χρόνο στα αγγλικά. Συσκευάστε ένα πικνίκ και μια κουβέρτα και απολαύστε μια καλή ταινία κάτω από τα αστέρια. Όλες οι προβολές ξεκινούν την ηλιοφάνεια και εμφανίζονται στην αρχική τους έκδοση με γαλλικούς υπότιτλους (εκτός από τις γαλλικές ταινίες, οι οποίες δυστυχώς δεν προσφέρονται με υπότιτλους).

2017 Πρόγραμμα στο Parc de la Villette: Cinema en Plein Air

Οι κινηματογράφοι μπορούν να απολαύσουν δωρεάν είσοδο στον υπαίθριο κινηματογράφο κάθε βράδυ στο Parc de la Villette από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου 2017. Τα Chaises longues διατίθενται με μικρή χρέωση.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του 2017 που θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 20 Αυγούστου.

2016 πληροφορίες : Φέτος, το θέμα είναι "Dress code". Το πάρκο θα προβάλλει δωρεάν κλασσικά και σύγχρονα αγαπημένα στο θέμα των αξιωματούχων στο επαγγελματικό περιβάλλον τους - από τους αστροναύτες μέχρι τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς στους γιατρούς στο λευκό νοσοκομείο.

Ένα περίεργο, αλλά σίγουρα ενδιαφέρον, θέμα που θα συγκεντρώσει μια εκλεκτική σειρά ταινιών - πολλοί από αυτούς θα είναι σίγουροι ότι θα ευχαριστούν τους φιλάθλους sci-fi και adventure. Χαρακτηριστικά φέτος περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα 2017: Καλέστε τους διοργανωτές εκδηλώσεων για λεπτομέρειες στο +33 (0) 140 037 575 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάσετε το πρόγραμμα (στα γαλλικά). Μια άλλη χρήσιμη λίστα όλων των ταινιών είναι εδώ (στα γαλλικά, αλλά εύκολες να βρείτε ημερομηνίες και λεπτομέρειες ταινιών)

Πρακτικές πληροφορίες για τον υπαίθριο κινηματογράφο: Πώς θα φτάσετε εκεί