Πώς μπορώ να λάβω επιστολή πρόσκλησης για την Κίνα αν είμαι ανεξάρτητος τουρίστας;

Αν ταξιδεύετε ανεξάρτητα (χωρίς μια επίσημη ομάδα περιοδεία), πρέπει να πάρετε μια επιστολή πρόσκλησης. Είναι λίγο πιο δύσκολο από ό, τι όταν ταξιδεύετε με μια ομάδα ή για επιχειρήσεις. Τα ταξιδιωτικά γραφεία παρέχουν τις επιστολές για τους ταξιδιώτες τους και οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες μπορούν να λάβουν επιστολές πρόσκλησης από μία από τις εταιρείες που επισκέπτονται.

Εάν επισκέπτεστε κάποιον - ή γνωρίζετε κάποιον - στην Κίνα, αυτό το άτομο μπορεί να σας γράψει μια επιστολή πρόσκλησης.

(Ανακαλύψτε ποιες πληροφορίες θα πρέπει να συμπεριλάβει η επιστολή πρόσκλησης για θεώρηση της Κίνας .) Η επιστολή θα πρέπει να περιλαμβάνει ημερομηνίες ταξιδιού και προβλεπόμενη ώρα παραμονής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας αφού λάβετε τη βίζα σας. Η επιστολή είναι δήλωση προθέσεων, αλλά οι Κινέζοι αξιωματούχοι δεν θα ελέγξουν τις πληροφορίες μετά την έκδοση της θεώρησης. Έτσι, ακόμη και αν είστε μόνο στα στάδια σχεδιασμού, μπορείτε να έχετε τον φίλο σας να σας γράψει μια επιστολή πρόσκλησης, δηλώνοντας ότι θα μείνετε μαζί του και τότε μπορείτε να αλλάξετε γνώμη μετά την έκδοση της θεώρησης.

Εάν είστε backpacking ή ταξιδεύετε μόνοι σας και δεν έχετε κανέναν να σας γράψει μια επιστολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία για να σας βοηθήσει να πάρετε μια επιστολή. Μια υπηρεσία που συνιστάται είναι η Panda Visa (αυτή η υπηρεσία μπορεί επίσης να επεξεργαστεί την βίζα της Κίνας για εσάς).