Προφίλ του Grand Circle Travel

Στοιχεία της εταιρείας:

Το Grand Circle Travel προσφέρει εκδρομές στην ξηρά, κρουαζιέρες ποταμών και μικρές κρουαζιέρες πλοίων. Το Grand Circle έχει κερδίσει πολλά βραβεία "καλύτερης αξίας" και "καλύτερου κόσμου" και άλλα βραβεία εξυπηρέτησης πελατών από το Travel + Leisure, το Condé Nast Traveler και άλλες ταξιδιωτικές εκδόσεις.

Αποστολή:

Οι περιηγήσεις και οι κρουαζιέρες του Grand Circle Travel έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους ταξιδιώτες, ιδιαίτερα εκείνους άνω των 50 ετών, μεταβαλλόμενες εμπειρίες σε διεθνές και περιπετειώδη ταξίδια.

Η Εγγύηση Καλύτερης Τιμής της εταιρείας αναφέρει ότι αν βρείτε ένα συγκρίσιμο ταξίδι που προσφέρεται από άλλη εταιρεία σε χαμηλότερη τιμή, το Grand Circle θα ταιριάζει με την τιμή. Το Grand Circle Travel υπόσχεται ότι δεν θα πληρώσετε κρυφές χρεώσεις και ότι, μόλις κλείσετε την περιήγησή σας, η τιμή σας δεν θα αυξηθεί.

Προορισμοί:

Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, Κούβα, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αρκτικός Ωκεανός και Ανταρκτική.

Δημογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων:

Κανονικά, οι συμμετέχοντες σε περιοδείες είναι άνω των 50 ετών, αλλά οι ταξιδιώτες μπορεί να είναι ήδη 13 ετών.

Πληροφορίες Ενιαίου Ταξιδιώτη:

Το Grand Circle Travel υπόσχεται ότι όλες οι εκδρομές γης είναι ενιαίες δωρεάν. Μερικές μεσογειακές μικρές κρουαζιέρες πλοίων είναι επίσης δωρεάν. Το Grand Circle Travel προσφέρει μια υπηρεσία συγκρίσεως διαμερισμάτων αν θέλετε να αποφύγετε το μοναδικό συμπλήρωμα στην κρουαζιέρα σας. Αυτή η υπηρεσία θα σας βρει είτε συγκάτοικο του ίδιου φύλου είτε, αν δεν μπορεί να βρεθεί ένας συγκάτοικος, το μοναδικό σας συμπλήρωμα θα παραλειφθεί.

Κόστος:

$ 2.195 και άνω, ανάλογα με το σημείο αναχώρησης, συν κυρώσεις και τέλη. Ορισμένες εκδρομές δεν περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια από και προς το σημείο αναχώρησης.

Μήκος ταξιδιού:

Διαφέρει από 9 έως 33 ημέρες. Τα περισσότερα ταξίδια είναι 11-17 ημέρες.

Γρήγορα γεγονότα για το Grand Circle Travel:

Το Grand Circle Travel προσφέρει τρεις επιλογές για τη διευθέτηση των αεροπορικών ταξιδιών.

Μπορείτε να επιλέξετε μια περιοδεία "Land Only" και να δημιουργήσετε τις δικές σας κρατήσεις αεροπορικών εταιρειών. Με αυτήν την επιλογή, πρέπει επίσης να κανονίσετε τις δικές σας μεταφορές από το αεροδρόμιο ή να πληρώσετε επιπλέον το Grand Circle για τις μεταφορές σας. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή "Standard Air". Το Grand Circle Travel θα κλείσει τα αεροπορικά σας ταξίδια και θα επιλέξει την αεροπορική σας γραμμή και τη διαδρομή σας για εσάς. Ή μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή "εξατομικευμένο αέρα", η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε την αεροπορική σας εταιρεία και τη διαδρομή σας. Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε.

Η τιμή της εκδρομής σας θα διαφέρει ανάλογα με την πόλη αναχώρησης. Ίσως να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρήματα εάν πετάτε από τη δεύτερη πλησιέστερη πόλη αναχώρησής σας αντί για το αεροδρόμιο που βρίσκεται πλησιέστερα στο σπίτι σας.

Σχεδόν όλες οι άλλες δαπάνες περιλαμβάνονται. Ελέγξτε τη διαδρομή κάθε ταξιδιού για λεπτομέρειες.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 10% στην περιήγησή σας πληρώνοντας νωρίς. Ρωτήστε για το Σχέδιο Καλή Αγορά για περισσότερες πληροφορίες.

Είστε υπεύθυνοι για την απόκτηση των δικών σας ταξιδιωτικών θεωρήσεων , εφόσον απαιτείται. Το Grand Circle Travel θα σας στείλει ένα πακέτο πληροφοριών για να μάθετε πώς να υποβάλετε αίτηση και να πληρώσετε για τις θεωρήσεις σας.

Μια χρήσιμη λίστα Συχνών Ερωτήσεων στον ιστότοπο του Grand Circle Travel περιλαμβάνει όλη την "λεπτή εκτύπωση", ώστε να μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες της σύμβασής σας προτού μιλήσετε με τους αντιπροσώπους πωλήσεών τους.

Το Grand Circle Travel αποθαρρύνει τους χρήστες αναπηρικών καρεκλών από την περιήγησή τους. Ωστόσο, μερικά ταξίδια είναι προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια. Σε αυτά τα ταξίδια, το Grand Circle Travel απαιτεί από τους χρήστες αναπηρικών πολυθρόνων να φέρουν μια μικρή, πτυσσόμενη αναπηρική καρέκλα.

Ορισμένα ταξίδια Grand Circle δεν είναι κατάλληλα για ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν βοηθήματα κινητικότητας. Επικοινωνήστε με το Grand Circle Travel για βοήθεια επιλέγοντας ένα ταξίδι που ταιριάζει με τις ικανότητές σας. Εάν χρησιμοποιείτε βοηθήματα κινητικότητας, μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε με σύντροφο που μπορεί να σας βοηθήσει. Ελέγξτε την ενότητα "Φυσικές απαιτήσεις" του λεπτομερούς δρομολογίου του ταξιδιού σας για πληροφορίες.

Τα μηχανοκίνητα σκούτερ δεν επιτρέπονται.

Τα ζώα συντήρησης δεν επιτρέπονται σε διεθνή ταξίδια.

Το Grand Circle Travel προσφέρει εκπτώσεις σε πελάτες με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και έχει ένα συχνό πρόγραμμα ταξιδιών και πρόγραμμα παραπομπής.

Η ασφάλιση ταξιδιού είναι διαθέσιμη μέσω του Grand Circle Travel ή μπορείτε να το αγοράσετε μόνοι σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση:

347 Congress Street

Boston, ΜΑ 02210

ΗΠΑ

Τηλέφωνο:

(800) 221-2610 (νέες κρατήσεις)

(800) 321-2835 (υπάρχουσες κρατήσεις)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Υποστήριξη@gct.com (ερωτήσεις ταξιδιού)

Air@gct.com (ερωτήσεις αεροπορικών ταξιδιών)

Ιστοσελίδα του Grand Circle Travel