Οδηγός για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Cinequest

Τι: Για 26 χρόνια, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Cinequest φέρνει νέες και αξιόλογες ταινίες στη Silicon Valley. Μετά την τεχνολογική ηγεσία της Silicon Valley, το φεστιβάλ επικεντρώνεται σε δημιουργικούς και καινοτόμους ανθρώπους, ταινίες και ιδέες που διαμορφώνουν το μέλλον.

Πότε: Φέτος, το Cinequest θα διαρκέσει από τις 1 έως τις 13 Μαρτίου 2016.

Πού: Διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο του Σαν Χοσέ , όλα βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων τετραγώνων.

Κατεβάστε τον οδηγό του φεστιβάλ ταινιών 2016 εδώ .

Προτεινόμενες ταινίες και εκδηλώσεις:

Εισιτήρια:

Γενική εισαγωγή: $ 11; Matinee: $ 8; Φοιτητές: $ 6.

Ειδικές εκδηλώσεις: Έναρξη νύχτας / κλεισίματος νύχτας και πάρτι: $ 50; Εκδηλώσεις Mavericks: $ 12-50

Το Φεστιβάλ περνά:

Πού να μείνετε στο Downtown San Jose:

Ψάχνετε για ξενοδοχείο στο κέντρο του Σαν Χοσέ;

Πού να πάρκο στο κέντρο του Σαν Χοσέ:

Ελέγξτε έξω αυτόν τον οδηγό για να σταθμεύσετε στο Downtown San Jose. Εναλλακτικά, παραλείψτε συνολικά να σταθμεύσετε και να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία στις προβολές. Όλες οι προβολές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σιδηροδρομικό σταθμό VTA, το λεωφορείο και το σταθμό Caltrain. Uber, Lyft και άλλες υπηρεσίες διαμεταφοράς είναι άλλες καλές επιλογές για να φτάσετε στο Downtown San Jose.

Πού να φάτε στο κέντρο του Σαν Χοσέ:

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ και καφέ σε κοντινή απόσταση από όλα τα σημεία προβολής στο Downtown San Jose. Ελέγξτε έξω αυτόν τον οδηγό για την αγορά πλατεία του Σαν Πέδρο , καθώς και αυτόν τον κατάλογο των καλύτερων καφέδων του Σαν Χοσέ.

Ερχόμενοι από έξω από την πόλη;

Το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο προς το Downtown San Jose είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Mineta San Jose. Για έναν οδηγό για τα τοπικά αεροδρόμια και τις επιλογές μεταφοράς, ελέγξτε έξω αυτή την ανάρτηση: Οδηγός Αεροδρομίου της Σίλικον Βαλέ.