Καλύτερα Μουσεία Τέχνης στην Silicon Valley

Η περιοχή του Silicon Valley μπορεί να είναι γνωστή για την επιστήμη και την τεχνολογία, αλλά η περιοχή έχει πολλά μέρη για να δει την τέχνη παγκόσμιας κλάσης.

Εδώ είναι τα έξι καλύτερα μουσεία τέχνης στο San Jose και Silicon Valley.

Cantor Arts Center στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

Το Κέντρο Τεχνών Cantor διαθέτει μια μεγάλη και ποικίλη συλλογή έργων τέχνης, βασισμένη στις ιστορικές συλλογές του Leland Stanford, Jr., ιδρυτή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Αυτό το παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακό μουσείο έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές έργων του Auguste Rodin έξω από το Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων 20 σημαντικών έργων στον κήπο του Sculpture Rodin.

Ο Κήπος Γλυπτικής Παπούα Νέα Γουινέα περιέχει 40 ξύλινα και πέτρινα γλυπτά ανθρώπων, ζώων και μαγικών όντων. Το μουσείο προσφέρει διάφορες ελεύθερες εκδρομές υπό την καθοδήγησή του τις Τετάρτες, τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Διεύθυνση: 328 Lomita Dr, Palo Alto. Ώρες: Τετάρτη - Δευτέρα, 11πμ - 5μμ. Πέμπτη 11πμ - 8μμ. Ελεύθερη είσοδος.

Συλλογή Anderson στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

Σύγχρονη και σύγχρονη τέχνη στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Το μουσείο προσφέρει ελεύθερες εκδρομές υπό την καθοδήγηση της Τετάρτης στις 12:30 μ.μ., και τα Σάββατα και τις Κυριακές στις 12:30 και στις 2:30 μ.μ.

Διεύθυνση: 314 Lomita Drive, Palo Alto. Ώρες: Τετάρτη έως Δευτέρα, 11πμ - 5μμ. Πέμπτη 11πμ - 8μμ. Ελεύθερη είσοδος.

Μουσείο Τέχνης του Σαν Χοσέ

Ένα σύγχρονο και σύγχρονο μουσείο τέχνης στην καρδιά του Downtown San Jose. Το μουσείο επικεντρώνεται σε περιστρεφόμενα εκθέματα από καλλιτέχνες της Δυτικής Ακτής και δημιουργικά σε όλο τον κόσμο. Φροντίστε να δείτε τους τρεις πολύχρωμους πολυελαίους από τον διάσημο αμερικανικό γυάλινο γλύπτη Dale Chihuly που εμφανίζεται στο μπροστινό λόμπι.

Διεύθυνση: 110 South Market Street, San Jose. Ώρες: Τρίτη - Κυριακή, 11 π.μ. έως 5 μ.μ. Είσοδος: Ενήλικες: $ 10, Ηλικιωμένοι: $ 8, Φοιτητές με ταυτότητα: $ 6, Παιδιά 7-17: $ 5, Παιδιά 6 και κάτω: Δωρεάν.

Triton Μουσείο Τέχνης

Το Μουσείο Triton συλλέγει και εκθέτει σύγχρονα και ιστορικά έργα με έμφαση στους καλλιτέχνες του San Francisco Bay Area.

Το μουσείο προσφέρει σεμινάρια τέχνης για παιδιά και ενήλικες.

Διεύθυνση: 1505 Warburton Ave, Santa Clara. Ώρες: Τρίτη έως Σάββατο, 11πμ έως 5μμ. Κάθε τρίτη Πέμπτη 11 π.μ. έως 8 μ.μ. Κυριακή, 12μμ έως 4μμ. Ελεύθερη είσοδος.

Χερσονήσου Μουσείο Τέχνης

Ένα σύγχρονο και σύγχρονο μουσείο τέχνης με πέντε γκαλερί για περιστρεφόμενα εκθέματα και 29 στούντιο εργασίας καλλιτεχνών. Το μουσείο δίνει έμφαση στο έργο των τοπικών καλλιτεχνών του San Francisco Bay Area και προσφέρει δημόσια μαθήματα τέχνης για παιδιά και ενήλικες.

Διεύθυνση: 1777 California Ave, Burlingame. Ώρες: Τετάρτη έως Κυριακή, 11:00 - 17:00. Ελεύθερη είσοδος.

Μουσείο Παναγίας & Κλωστοϋφαντουργίας του Σαν Χοσέ

Μια πραγματικά μοναδική μικρή συλλογή έργων τέχνης στο κέντρο του Σαν Χοσέ αφιερωμένη στη διατήρηση της ιστορικής παράδοσης quilting και την εξέλιξη των ινών τέχνες. Η σχεδίαση και η βιοτεχνική διαδικασία παρουσιάζουν συχνά σύγχρονα κοινωνικά και τεχνολογικά θέματα.

Διεύθυνση: 520 S 1st St, San Jose. Ώρες: Τετάρτη έως Παρασκευή, 12 π.μ. έως 5 μ.μ. Εισδοχή: $ 8. Seniors / Φοιτητές: $ 6.50, Παιδιά 12 και κάτω, δωρεάν.