Παρέλαση γενεθλίων George Washington στο 2018 στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια

Ημέρα των Προέδρων κοντά στην Ουάσιγκτον, DC

Αυτή η παρέλαση στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας είναι "Η μεγαλύτερη παρέλαση που γιορτάζει τα γενέθλια της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ!" και το πιο ζωντανό γεγονός της Ημέρας του Προέδρου στην περιοχή Ουάσιγκτον, DC. Η παρέλαση χρονολογείται από το 1923 τουλάχιστον και περιλαμβάνει ζώνες, πλωτήρες, βαγόνια, άλογα, παλαιά οχήματα, ιστορικές μονάδες αναγέννησης, ομάδες νέων, στρατιωτικές μονάδες και ομάδες ασκήσεων, κοινοτικές και αδελφικές οργανώσεις και ειδικές παραστάσεις.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται από την Επιτροπή Γιορτής Γενεθλίων George Washington, σε συντονισμό με την πόλη της Αλεξάνδρειας και με εκπροσώπους της Αμερικανικής Λεγεώνας, των Βετεράνων των Ξένων Πολέμων, των Αμερικανών Βετεράνων με Αναπηρία, της Ακρόπονης Αλεξάνδρειας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Αλεξάνδρειας, του Μουσείου Ταβέρνα του Gadsby Την κοινωνία, την Ένωση Πυροσβεστών Βετεράνων Φιλίας και άλλους τοπικούς οργανισμούς.

Η Αλεξάνδρεια βρίσκεται δίπλα στο Όρος Vernon Estate του George Washington και ήταν η πατρίδα του πρώτου προέδρου του έθνους μας. Ένα ζωτικό λιμάνι κατά τη διάρκεια των αποικιακών χρόνων, η Αλεξάνδρεια ήταν μέρος της αρχικής Ουάσιγκτον, DC Η ιστορική πόλη έχει πολλές τοποθεσίες που αποτίουν φόρο τιμής στον George Washington, καθώς και άλλες εικονικές προσωπικότητες που διαμορφώνουν την ανάπτυξη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Αλεξάνδρεια είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να εξερευνήσετε και η παράσταση των γενεθλίων George Washington είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα του έτους. Η παλιά πόλη είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να εξερευνήσετε τα πόδια με τους πλακόστρωτους δρόμους, τις αποικιακές κατοικίες και τις εκκλησίες, τα μουσεία, τα καταστήματα και τα εστιατόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αλεξάνδρεια, όπως εστιατόρια, καταστήματα, σημαντικά αξιοθέατα και πράγματα που πρέπει να κάνετε, δείτε την Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια - οδηγός γειτονιάς .

Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, 1-3 μ.μ.

Parade Route: Η παρέλαση γενεθλίων George Washington ξεκινά από τη διασταύρωση των Gibbon και S.

Fairfax δρόμους. Το περίπτερο ανασκόπησης βρίσκεται κοντά στην πλατεία της αγοράς του Δημαρχείου, στη διασταύρωση των βασιλικών και βασιλικών οδών και καταλήγει στους δρόμους Wilkes και S. Royal. Δείτε το χάρτη της Αλεξάνδρειας, VA.

Μεταφορά και Στάθμευση: Σταθμοί Μετρό: King Street, Braddock Road, Λεωφόρος Eisenhower και Van Dorn. Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο DASH θα σας μεταφέρει στο κέντρο της πόλης και πίσω από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και συνδέεται με Metrobus, Metrorail, Virginia Railway Express και όλα τα τοπικά συστήματα λεωφορείων. Το Free King Trolley Street θα λειτουργεί όλη την ημέρα μέχρι τις 11 μ.μ. από το σταθμό King St-Old Town του μετρό. Υπάρχουν πολλά γκαράζ στάθμευσης κοντά στη διαδρομή παρέλασης. Δείτε έναν οδηγό για χώρους στάθμευσης στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας.

Δωρεάν είσοδος σε ιστορικούς χώρους της Αλεξάνδρειας

Καθ 'όλη τη διάρκεια της Ημέρας του Προέδρου, αρκετές ιστορικές περιοχές της Αλεξάνδρειας θα έχουν Open Houses προσφέροντας δωρεάν είσοδο. Οι τοποθεσίες αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:

Η παρέλαση γενεθλίων George Washington είναι ένα από τα πολλά γεγονότα της Ημέρας των Προέδρων στην περιοχή Washington, DC.