Καταπληκτικά εθνικά πάρκα κοντά στο Σιάτλ

Κατασκήνωση, Πεζοπορία, Σκάφος, Ψάρεμα και Ορειβασία

Το Σιάτλ και άλλες πόλεις του Puget Sound είναι τυχεροί, καθώς δεν υπάρχει έλλειψη φυσικής εγγύτητας κοντά στις πόλεις! Με πάρκα όπως το Discovery Park στο Σιάτλ και το πάρκο Point Defiance στο Tacoma, δεν χρειάζεται να φύγετε από τα όρια της πόλης για να κάνετε πεζοπορία ή να περάσετε λίγο χρόνο ανάμεσα στο τοπικό πράσινο. Αλλά ενώ οι αστικοί χώροι είναι πράσινοι για βόλτες και πεζοπορίες, μερικές φορές απλά θέλετε περισσότερα. Μερικές φορές θέλετε πραγματικά να ξεφύγετε από την πόλη και να εξερευνήσετε καταπληκτικές φυσικές εκτάσεις. Μερικές φορές χρειάζεστε μόνο τις μεγάλες εκτάσεις ενός εθνικού πάρκου.

Ευτυχώς για όλους, υπάρχουν πολλά εθνικά πάρκα σε μια εύκολη διαδρομή από το Σιάτλ. Ορισμένα εθνικά πάρκα χρεώνουν εισιτήρια εισόδου, αλλά αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ή δεν θέλετε να πληρώσετε ένα εισιτήριο - δεν ανησυχείτε. Υπάρχουν δωρεάν ημέρες εισόδου όλο το χρόνο. Επίσης, πολλά πάρκα δεν έχουν ποτέ τέλη!

Εάν επιθυμείτε τη φύση, αλλά δεν θέλετε να οδηγήσετε μακριά, κοιτάξτε στα κρατικά πάρκα κοντά στο Σιάτλ - υπάρχουν πολλά και είναι επίσης εξαιρετικά για πεζοπορία, κατασκήνωση, ψάρεμα και άλλες διασκέδαστες.