Κοκτέιλ με θέα στο υπαίθριο σαλόνι στο Delano Las Vegas

Η θέα είναι εντυπωσιακή αλλά τα ποτά θα σας κρατήσουν πίσω

Τη στιγμή που θα ρίξετε μια ματιά στην θέα από το Skyfall στο Delano Las Vegas, θα γοητευτείτε από τα φώτα, τον ορίζοντα και τις ατελείωτες δυνατότητες ενός βραδιού του Λας Βέγκας. Τα κοκτέιλ θα έρθουν και η συζήτηση θα ρέει αλλά η αρχική εισαγωγή στον ορίζοντα από το νότιο άκρο της λωρίδας του Λας Βέγκας θα κυριαρχήσει στη μνήμη σας για το κοκτέιλ lounge δίπλα στο Rivea στο Delano Las Vegas .

Ενώ η θέα είναι εντυπωσιακή, ο συνολικός σχεδιασμός του χώρου είναι εξαιρετικά ελκυστικός. Καθίστε στο μπαρ και το τεράστιο μέγεθος του είναι παρήγορο. Συνδυάζεται με τις ατέλειωτες απόψεις. Τα μεγάλα παράθυρα πλαισιώνουν τη θέα, αλλά δίνουν επίσης το ανοιχτό συναίσθημα στο δωμάτιο. Το αίθριο διαθέτει ελκυστικά θερμαντικά σώματα για τους πιο δροσερούς μήνες, καθώς και άνετους χώρους lounge που σας εξαναγκάζουν να συνδυάσετε.

Skyfall Lounge

Delano Las Vegas (Δίπλα στο Mandalay Bay Las Vegas )

3940 S Las Vegas Blvd

Las Vegas, NV 89119

Ιστοσελίδα:

Τηλέφωνο: 877.632.5400

Εύρος Τιμών: Το Skyfall μπορεί να πάρει ακριβά απλά επειδή τα κοκτέιλ δεν είναι φτηνά στο Λας Βέγκας

Ώρες: Δευ - Τρί, Κυρ 5:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.

Παρ - Σαβ 5:00 μμ - 1:00 πμ

Ενδυμασία: Business Cas ual

Τι πρέπει να περιμένετε:

Το πλήθος στο Skyfall ποικίλλει ανάλογα με το τι συμβαίνει στο ξενοδοχείο. Αν υπάρχει μεγάλη διάσκεψη στην πόλη, ίσως περιμένετε να δείτε πολλές ετικέτες ονομάτων και δυσάρεστες συνομιλίες.

Τα Σαββατοκύριακα φέρνουν λίγο περισσότερο ένα πλήθος νυχτερινής ζωής στο Λας Βέγκας. Τα νωρίς τα βράδια θα έχουν το κοινό πριν το δείπνο / θέατρο έτσι εάν κάποιος κάθεται στο αγαπημένο σας σημείο έξω στην αίθριο περιμένετε λίγα λεπτά και πιθανότατα θα προχωρήσουν και θα ελευθερώσουν ένα σημείο για να το κάμπινγκ έξω με μια υπέροχη θέα.

Πρέπει να έχετε στο Skyfall Lounge στο Λας Βέγκας

Χρυσή ώρα 5 έως 7

Ενώ δεν μπορείτε να δείτε τον ήλιο να κατεβαίνει από αυτό το σημείο (μπορείτε από το υπόλοιπο δωμάτιο), το ηλιοβασίλεμα από ψηλά πάνω από τη λωρίδα του Λας Βέγκας επιτρέπει κάποια εκπληκτική θέα στα διαρκώς μεταβαλλόμενα χρώματα στην μακρινή έρημο καθώς και η αναστροφή του διακόπτη τα φώτα στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Υπάρχουν μερικές ευτυχείς ειδικές βραδινές ώρες για να εξετάσετε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουν αυτό ένα φτηνό προορισμό.