Η Κρατική Έκθεση της Οκλαχόμα - 2017

Η Κρατική Έκθεση της Οκλαχόμα υπήρξε ετήσιο αγαπημένο για πάνω από 100 χρόνια. Στην πραγματικότητα, το 2017 θα είναι η 111η έκδοση. Με ό, τι αγαπάτε, από φαγητό και βόλτες μέχρι εκδηλώσεις και διασκέδαση, το 2017 State Fair της Οκλαχόμα τρέχει στις 14-24 Σεπτεμβρίου.

Οι κύριες πύλες ανοίγουν στις 8 το πρωί κάθε μέρα, αλλά οι περισσότερες απογευματινές εκδρομές δεν θα αρχίσουν να λειτουργούν μέχρι τις εργάσιμες ημέρες και τις καθημερινές τις 11 το βράδυ.

Δείτε φωτογραφίες από την πανηγυρική έκθεση της Οκλαχόμα .

Τοποθεσία:

Η Κρατική Έκθεση της Οκλαχόμα πραγματοποιείται στο State Fair Park λίγο έξω από το I-44, βορειοανατολικά της διασταύρωσης I-40 & I-44. Από το I-44, πάρτε την έξοδο NW 10th Street ανατολικά και στρίψτε δεξιά στο πρώτο φανάρι στο State Fair Park.

Στάθμευση:

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για την κρατική έκθεση της Οκλαχόμα, που βρίσκεται τόσο στο βορρά όσο και στο νότο του State Fair Park. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, λίγο έξω από τις κύριες πύλες.

Εκείνοι που επιθυμούν χώρο στάθμευσης μπορούν να πληρώσουν 5 δολάρια ανά όχημα ημερησίως στις παρτίδες που είναι προσβάσιμες από τις Λεωφόρους 10ης και May & Reno. Μια κάρτα στάθμευσης εποχής είναι διαθέσιμη για $ 25.

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για την Κρατική Έκθεση της Οκλαχόμα μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο, στο Κρατικό Πύλη της Κρατικής Έκθεσης ή στο τηλέφωνο (405) 948-6800.

Η είσοδος για ενήλικες είναι $ 10 ενώ τα παιδιά ηλικίας 6-11 ετών είναι $ 5. Παιδιά 5 και κάτω είναι παραδεκτά ΔΩΡΕΑΝ.

Τα εισιτήρια έκπτωσης ($ 3 εκτός ενηλίκων, $ 1 από το παιδί) είναι διαθέσιμα μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Επίσης, από τον Αύγουστο μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα On Cue, MidFirst Bank Center, καταστήματα Walgreens του μετρό και τοποθεσίες Cox Retail Store.

Εποχιακό πάσο:

Μια επιλογή διαθέσιμη σε όσους σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν περισσότερες από δύο μέρες είναι ένα Season Pass. Για μόνο $ 30, μπορείτε να παρευρεθείτε όσο συχνά θέλετε. Όπως συμβαίνει με τα τακτικά εισιτήρια, υπάρχει μια προχωρημένη έκπτωση αγοράς για Season Passes. Αγοράστε πριν από τις 13 Σεπτεμβρίου και οι κάρτες είναι $ 25.

Σημαντικές Σημειώσεις Εισιτηρίων:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι μόνο για την είσοδο στην πύλη και δεν καλύπτουν εκδηλώσεις, βόλτες ή ψυχαγωγία.

Τα εισιτήρια των αγώνων πρέπει να αγοράζονται ξεχωριστά με οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα εισιτήρια για εκδηλώσεις που αγοράστηκαν πριν από το εύλογο άνοιγμα συχνά περιλαμβάνουν επίσης την είσοδο πύλης.

Οι βόλτες συνήθως απαιτούν οπουδήποτε από 4-6 κουπόνια. Όπως και με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει ένα φύλλο κουπονιών για αγορές, 30 εισιτήρια για $ 25.

Επιπλέον, μπορούν να αγοραστούν τα wristbands που δίνουν απεριόριστη πρόσβαση στο ποδήλατο. Τα βραχιολάκια είναι $ 30 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και $ 35 την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, αλλά αν αγοράσετε νωρίς, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση.

Ειδικές προσφορές:

Ανταγωνιστικά γεγονότα:

Κάθε χρόνο, η Κρατική Έκθεση της Οκλαχόμα διαθέτει ανταγωνιστικές εκθέσεις για ζώα, άλογα, τέχνες και βιοτεχνίες και άλλες δημιουργικές τέχνες. Επιπλέον, η έκθεση δέχεται συμμετοχές σε περισσότερες από 30 κατηγορίες διαγωνισμού μαγειρέματος, από προκλήσεις ψωμιού και κέικς μέχρι γεύματα με σάντουιτς με ψητό τυρί, πρωινό, γλάστρες και πολλά άλλα.

Διατίθενται βραβεία μετρητών και οι διαγωνισμοί μαγειρικής είναι ελεύθεροι να εισέλθουν. Λεπτομερείς κανόνες, χρονοδιάγραμμα και έντυπα συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Επιλέξτε Ειδικά συμβάντα:

14 Σεπτεμβρίου :

15 Σεπτεμβρίου :

16 Σεπτεμβρίου :

17 Σεπτεμβρίου :

18 Σεπτεμβρίου :

19 Σεπτεμβρίου :

20 Σεπτεμβρίου :

21 Σεπτεμβρίου :

22 Σεπτεμβρίου :

23 Σεπτεμβρίου :

24 Σεπτεμβρίου :