Πριν πάτε - Προσιτό Λας Βέγκας

Συμβουλές για διακοπές στο Λας Βέγκας για λιγότερο

Ναι, μπορείτε να έχετε διακοπές στο Λας Βέγκας και να μην πληρώσετε πάρα πολύ. Αυτό δεν είναι για το να είσαι φθηνό, ενώ απολαμβάνεις τη λωρίδα του Λας Βέγκας, είναι να είσαι λιτή και έξυπνη για να έχεις μια προσιτή εμπειρία στο Λας Βέγκας. Θέλετε να είστε σε θέση να έχετε καλές διακοπές ενώ παραμένετε στον προϋπολογισμό σας. Αν αφήσετε την πόλη με μερικά επιπλέον νομίσματα στην τσέπη σας, θα είστε πολύ μπροστά και στο δρόμο σας για τις επόμενες διακοπές σας.

Ψάχνετε για φτηνές πόρους στο Λας Βέγκας;

Οικονομικά ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας

Το κόστος του ξενοδοχείου δεν πρέπει πλέον να είναι η μεγαλύτερη δαπάνη σας στο Λας Βέγκας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορείτε να πάρετε τα χρήματα στο ανακαινισμένο Tropicana Las Vegas, στο Flamingo Las Vegas καθώς και στο Downtown του Λας Βέγκας, όπως τα ξενοδοχεία El Cortez και Golden Gate. Το Palms Place και το Trump Las Vegas σας προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές σε ευρύχωρα δωμάτια. Το NY / NY Hotel και το Excalibur είναι επίσης πολύ καλά ξενοδοχεία όταν προσπαθείτε να τεντώσετε το δολάριο των διακοπών στο Λας Βέγκας. Μην ανησυχείτε για την αναζήτηση ευκαιριών τελευταίας στιγμής, το Λας Βέγκας είναι πασίγνωστο για υπέροχες προσφορές την 11η ώρα, κάνετε μια μικρή έρευνα και εξοικονομήσετε χρήματα.

Προσιτό αξιοθέατα στο Λας Βέγκας

Προσιτό στο Λας Βέγκας μερικές φορές σημαίνει δωρεάν και αυτά τα αξιοθέατα δεν θα σας κοστίσει μια ενιαία δεκάρα. Από την περιαγωγή γύρω από το CityCenter στην απόλαυση της τέχνης παγκόσμιας κλάσης για την έκρηξη ηφαίστεων και χορευτικών συντριβάντων Το Λας Βέγκας έχει πολλές επιλογές για δωρεάν και φθηνά πράγματα να κάνουμε.

Προσιτό γρήγορο φαγητό στο Λας Βέγκας

Ένα σκυλί Vegas στο Pinks, μια φέτα πίτσα ή ένα Taco στο Cantina του Hussong και θα είστε ικανοποιημένοι στο Λας Βέγκας αλλά θα θελήσετε περισσότερο. Τόσα μέρη στη λωρίδα είναι πολύ προσιτά, απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Μπορείτε να φάτε, να φάτε καλά και να φάτε για λιγότερο στο Λας Βέγκας.

Προσιτό Λας Βέγκας: Μεγάλες Προσφορές στο Λας Βέγκας

Φάτε για σχεδόν τίποτα όλη την ημέρα με την προώθηση μπουφέδων μπουφέδων από την ψυχαγωγία Harrah και στη συνέχεια δείτε μια απογευματινή επίδειξη δωρεάν με τον Nathan Burton. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στο Λας Βέγκας:

Προσιτές προβολές στο Λας Βέγκας

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε 100 δολάρια ανά εισιτήριο για διασκέδαση στο Λας Βέγκας. Ορισμένες από τις καλύτερες ψυχαγωγικές υπηρεσίες είναι δωρεάν ή δεν κοστίζουν πολύ. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των προσιτών εμφανίσεων στο Λας Βέγκας και πάρτε υπνωτισμένοι, γελάστε ή αισθανθείτε τη ζέστη ενός ηφαιστείου.

Οικονομικά ποτά και νυχτερινή ζωή στο Λας Βέγκας

Η έξοδος στο Λας Βέγκας δεν είναι πάντα δαπανηρή. Ποτά προσφορές, προσφορές τροφίμων, και διασκέδαση χαμηλά κλειδιά casual θέσεις θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας οικονομικά προσιτές.