Ο Umami Burger στο SLS Las Vegas

Υπέροχη υπεροχή στο Umami Burger στο SLS Las Vegas

Η τέχνη του αλμυρού πιάτου είναι συνήθως επιφυλακτική για την εκτίμηση από το foodie και για τον Umami Burger εραστή. Μην με πάρτε λάθος, όλοι οι γευστικοί γεύσεις μας εκτιμούν πραγματικά την πέμπτη γειτονιά της γεύσης: Salty, Sour, Bitter, Sweet και φυσικά αλμυρά ή όπως συνήθως αναφέρεται ως Umami. Αυτή είναι η περιοχή που αναγνωρίζετε αμέσως, αλλά δυσκολεύεστε να το εντοπίσετε ως επιθυμία στις μαγειρικές επιλογές σας.

Το Umami Burger έχει καλύψει.

Το κλασικό Umami Burger αποτελείται από μανιτάρια, φρυγμένες ντομάτες, καραμελωμένα κρεμμυδάκια και μια τραγανή παρμεζάνα που επιπλέει πάνω από τα άλλα συστατικά. Αυτά τα συστατικά δίνουν μεγάλη γεύση σε αυτό το burger, αλλά μην ξεγελιέστε. η ομορφιά είναι στο κέτσαπ του Umami. Αν θέλετε αλμυρά εκεί όπου συμβαίνει η μαγεία, ίσως αναμιγνύεται με το υπόλοιπο υλικό μεταξύ αυτών των δύο μαλακών κουλουριών, αλλά είναι το μαγικό φίλτρο.

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι νομίζετε ότι το έχετε καταλάβει όλα τα curveball έρχεται όταν έρχεται η ιδέα του Hatch Burger. Φρυγμένα πράσινα ψωμιά, τυρί και αλουμινόπιδο σκόρδο όλα σε μια συσκευασία που συνορεύει με δύο μαλακά κουλουράκια Umami. Προσωπικά, έχω αυτό το burger εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες, έτσι τη στιγμή που προσγειώθηκε στη λωρίδα του Λας Βέγκας αυτή η επιλογή στο Umami Burger έγινε το καλύτερο burger στο Λας Βέγκας.

Περιμένετε, αναφέρθηκα στον κήπο της μπύρας;

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού του Umami στο SLS Las Vegas και των εκδόσεων που μπορείτε να πάρετε στο Λος Άντζελες και στις άλλες θέσεις τους είναι η δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα στοίχημα και τον υπαίθριο κήπο μπύρας που έχει θέα στη λωρίδα Las Vegas.

Ο υπαίθριος χώρος αισθάνεται σαν ένα πολυτελές σπορ μπαρ και διαθέτει άφθονο χώρο τόσο για να παρακολουθείτε παιχνίδια όσο και για ανακατεύοντας. Το Sports Book σας επιτρέπει επίσης να βάζετε μερικά δολάρια στις αγαπημένες σας ομάδες, απολαμβάνοντας τις μπύρες με τον καθαρό αέρα της λωρίδας του Λας Βέγκας για να σας χαιρετήσω.

Ενώ βρίσκεστε στο SLS Las Vegas, μην ξεχάσετε να δείτε το club Sayers δίπλα στην Umami Burger, την 800 Degrees Pizza για ένα προσιτό γεύμα, το LIFE για βραδινή βραδιά και τα δωμάτια για λίγη χαλάρωση μετά το Vegas " εσείς.