Απόχρωση της γαλλικής Ριβιέρας στο Rivea στο Delano Las Vegas

Ο Alain Ducasse συνδυάζει μια θέα με το φως, που εκδίδεται κουζίνα στο Λας Βέγκας

Υπάρχει μια θέση κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής στο Rivea Las Vegas στην κορυφή του ξενοδοχείου Delano που σας δίνει μια σαφή θέα σε ολόκληρη τη λωρίδα Las Vegas. Σε αυτό το σημείο, σε συνδυασμό με το τέλειο κοκτέιλ, με ένα καλό φαγητό και μια πραγματικά καλή εταιρεία, θα έχετε την αίσθηση ότι το Λας Βέγκας είναι πραγματικά ό, τι είναι γεμάτο.

Τα φώτα του Λας Βέγκας είναι εικονικά. Έθεσαν τον τόνο για διακοπές, για αποδράσεις, για κακή συμπεριφορά και για κάποιες πολύ μακροχρόνιες μνήμες.

Με αυτό είπε, αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο ένα εστιατόριο με θέα είναι σχεδόν εγγυημένο για να σας κάνει ευτυχείς.

Ένα εστιατόριο από τον Alain Ducasse, με νέο φρέσκο ​​σχεδιασμό και ζωντανό μενού που δίνει έμφαση στα φρέσκα υλικά με μια βουτιά της Γαλλικής Ριβιέρας και μερικά χαραγμένα στυλ της Καλιφόρνιας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο σημείο εστίασης για το δείπνο του Λας Βέγκας. Το δείπνο στο Λας Βέγκας γίνεται κάτι περισσότερο από ένα γεύμα, είναι μια εμπειρία. Ένα ποτό στο Skyfall, το σαλόνι που συνορεύει με την τραπεζαρία, σας δημιουργεί ένα αξέχαστο γεύμα και στη συνέχεια σας βοηθά να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας με ένα κοκτέιλ μετά το δείπνο.

Ρίβεα Λας Βέγκας
Delano Las Vegas στο Mandalay Bay Resort
3950 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89109
Δικτυακός τόπος

Τηλέφωνο: (702) 632-9500

Κουζίνα: Γαλλική και Ιταλική κουζίνα Riviera w

Εύρος Τιμών: Ακριβά

Ωρες:

Κυριακή - Πέμπτη 6:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.

Παρασκευή, Σάββατο 6:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.

Ενδυμασία: Επιχειρηματικές περιστασιακές

Τι θα πρέπει να περιμένετε από την Rivea στο Delano Las Vegas:

Η τραπεζαρία είναι ευρύχωρη και το ψηλό ταβάνι δίνει χώρο για να αναπνεύσει. Με αυτό εννοώ ότι ακόμα κι αν αυτό είναι καλό φαγητό αισθάνεται χαλαρή και εξαιρετικά άνετα. Αν καθίσετε στην αίθριο η θέα κυριαρχεί στο χώρο και τα μάτια σας στρέφονται προς τα φώτα του Λας Βέγκας. Ενώ οι απόψεις είναι εντυπωσιακές, οι γραμμές θέαμα από το κοντινό Skyfall Lounge είναι πολύ καλύτερο και αξίζει ένα ποτό μετά το δείπνο.

Πώς είναι το φαγητό στο Rivea Las Vegas;

Από το αλλαντικό μέχρι τα μικρά πιάτα διανομής ζυμαρικών μέχρι τα κυριότερα μαθήματα, θα έχετε την αίσθηση της φρεσκάδας της Ριβιέρας. Οι γεύσεις θα ήταν στην πλευρά των ωκεανών στο σπίτι ή στο κατάστρωμα του γιοτ σας. Αληθινά, θα θελήσετε να φορούσατε άνετα λινά και μοντέρνα γυαλιά ηλίου ενώ γευματίζετε στο Rivea. Είναι ένα γεύμα που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε σε διακοπές από τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Rivea Las Vegas:

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας;