Πίστα αγώνων του Thistledown

Το Thistledown Race Track, ανατολικά του Cleveland Ohio, προσφέρει ζωντανές ατελείωτες αγωνιστικές εκδηλώσεις από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς και αγώνες simulcast από όλο τον κόσμο. Η οβάλ χωματόδρομος ενός χιλιομέτρου είναι η περιοχή του διάσημου Οχάιο Ντέρμπι, που πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο.

Αγωνιστικά στο Thistledown

Το Thistledown Race Track ιδρύθηκε το 1925, ένα από τα πρώτα κομμάτια του Οχάιου. Σήμερα, η οβάλ χωματόδρομος ενός χιλιομέτρου ανήκει στην Magna Entertainment, η οποία κατέχει επίσης το Santa Anita Park και το Pimlico Race Course.

Το Thistledown προσφέρει ζωντανές ατελείς αγώνες καθημερινά από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Ο χρόνος δημοσίευσης είναι 105μμ. Εκτός από το Ohio Derby (που περιγράφεται παρακάτω), το κομμάτι φιλοξενεί αρκετούς σημαντικούς αγώνες, όπως το Angenora Stakes και το Cleveland Gold Cup.

Ο σημαντικότερος αγώνας για το ημερολόγιο του Thistledown είναι το Οχάιο Derby, που εκτελείται κάθε Ιούνιο. Ο αγώνας βαθμού ΙΙ 1 1/8 μιλίων για τρία χρονών φέρει εγγυημένο πορτοφόλι αξίας 300.000 δολαρίων.

Δείπνο στο Thistledown

Το εστιατόριο "Silks" του Thistledown είναι ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο από τις 11:30 έως τις 17:00. Εδώ, οι αγωνιζόμενοι μπορούν να ποντάρουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ γεύονται σε σαλάτες, σάντουιτς, ορεκτικά και επιδόρπια. Για κρατήσεις και πληροφορίες, καλέστε 216 662-8600x275.

Είσοδος, ώρες και στάθμευση

Το Thistledown ανοίγει στο κοινό στις 11:30 το πρωί. Η είσοδος και το δωρεάν πάρκινγκ είναι δωρεάν. Προτιμώμενος χώρος στάθμευσης είναι $ 2. Τα κλασικά καθίσματα κυμαίνονται από $ 8 έως $ 6 (με επιστροφή $ 3 κατάθεσης) και τα καθίσματα Box με τηλεόραση είναι $ 3.

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δεκτά με έναν ενήλικα, αλλά πρέπει να είστε 18 ετών για να στοιχηματίσετε.

Άλλα γεγονότα Thistledown

Εκτός από τους live αγώνες ιπποδρομιών, το Thistledown προσφέρει καθημερινά αγώνες simulcast. Αργά τη νύχτα (μέχρι τα μεσάνυχτα) προσφέρεται ταυτόχρονη προβολή κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ανθος γαϊδουράγκαθου
21501 Emery Rd.


Ν. Randall, ΟΗ 44128
216 662-8600

(ενημέρωση 1-26-08)