Κορυφαίες ζυθοποιίες για δοκιμή μπύρας στο Σαν Ντιέγκο

Η γευστική δοκιμασία μπύρας και το Σαν Ντιέγκο συνοδεύονται σαν κύματα και σερφάρισμα και αν είστε εραστής μπύρας, απλά δεν μπορείτε να φύγετε από το Σαν Ντιέγκο χωρίς να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά ζυθοποιεία του νομού του Σαν Ντιέγκο. Με πάνω από 100 μέσα και γύρω από το Σαν Ντιέγκο, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιοι να δώσουν προτεραιότητα. Εδώ είναι μερικά από τα πιο εικονικά ζυθοποιεία και αίθουσες γευσιγνωσίας στο Σαν Ντιέγκο και είναι ένα καλό μέρος για να αρχίσετε να γνωρίσετε την αγαπημένη σκηνή μπύρας του Σαν Ντιέγκο.

Stone Brewing Company

Αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός από μια παγκόσμια προοπτική, Stone Brewing Company είναι σαν τον παππού της μπίρας βιοτεχνίας του Σαν Ντιέγκο - αν ο παππούς σου εξακολουθεί να είναι ισχίο με κάποια χαλαρή δυτική ακτή. Το ναυαρχικό κατάστημα της Stone Brewing Company βρίσκεται στο Escondido, περίπου 30 λεπτά βορειοανατολικά του Σαν Ντιέγκο. Αξίζει να δοκιμάσετε την εκδρομή χάρη στον εντυπωσιακό κήπο μπύρας της, γεμάτος λίμνες, μονοπάτια και άφθονο πράσινο χώρο για να απολαύσετε τη γευστική σας πτήση - σπάνια για να βρείτε στο Σαν Ντιέγκο. Stone διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου όπου μπορείτε να απολαύσετε αγρόκτημα στην τραπεζαρία πριν ή μετά τον προγραμματισμό μιας περιοδείας ζυθοποιίας για να δείτε τη διαδικασία παραγωγής μπύρας.

Πράσινη εταιρεία ζυθοποιίας Flash

Η Green Flash Brewing Company διαθέτει μια μεγάλη γευστική αίθουσα με μια βιομηχανική αίσθηση. Οι λευκοί τοίχοι και οι χαλύβδινοι άξονες δημιουργούν το σκηνικό στο μακρύ μπαρ, όπου οι φίλοι θα σας διδάξουν για τα παρασκευάσματα της Green Flash και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποιοι θα δοκιμάσουν.

Το πράσινο φλας είναι γνωστό για τις μπύρες του. Μπορείτε να απολαύσετε τις γευστικές σας γεύσεις στο ευρύχωρο χώρο της αίθουσας γευσιγνωσίας, ιδανική για ανάμειξη ή να βγάλετε το ποτήρι σας στο χορτάρινο υπαίθριο αίθριο και τραπέζια πικνίκ. Παρόλο που το Green Flash δεν τροφοδοτεί φαγητό, ένα φορτηγό τροφής συνήθως σταθμεύει δίπλα στο αίθριο, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου.

Σημείο έρματος

Το Ballast Point θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ένα από τα ζυθοποιεία υψηλής ποιότητας στο Σαν Ντιέγκο από εκείνους που ζουν εκεί. Προφανώς, η Constellation Brands συμφωνεί, καθώς μόλις απέκτησε το Ballast Point για ένα δροσερό δισεκατομμύριο δολάρια. Όπως και άλλα ζυθοποιεία του Σαν Ντιέγκο, το Ballast Point είναι γνωστό για τις μπύρες του, όπως το Sculpin IPA. Επισκεφθείτε το σημείο Ballast λίγο πριν την ολοκλήρωση της εξαγοράς και δείτε ένα παράδειγμα της κρέμας της κρέμας της σκηνής μπύρας στο Σαν Ντιέγκο, η οποία τρέχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της τέχνης και του εμπορικού χαρακτήρα.

Η επίσκεψη σε αυτά τα ζυθοποιεία θα σας δώσει μια καλή γεύση από τη σκηνή μπύρας στο Σαν Ντιέγκο - και πολλές γεύσεις με διαφορετικές γεύσεις μπύρας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για περισσότερες ζυθοποιίες για να δοκιμάσετε, ελέγξτε εκείνες που αναφέρονται στον ιστότοπο του San Diego Brewers Guild.

Ποιο ζυθοποιείο του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας γευσιγνωσίας μπύρας του Σαν Ντιέγκο;