Οικονομικά ξενοδοχεία κοντά σε Disneyland

Η κατώτατη γραμμή: Βρίσκοντας τα φθηνότερα ξενοδοχεία κοντά στη Disneyland

Πολλοί επισκέπτες της Disneyland είναι επιφυλακτικοί για ένα φτηνό ξενοδοχείο. Δεν θα ξοδεύουμε πολύ χρόνο, λογικοί λόγοι, γιατί να ξοδεύετε περισσότερα; Και αυτό μπορεί να ισχύει. Για άλλους, ο προϋπολογισμός απλώς δεν επιτρέπει τη δαπάνη μιας πένα περισσότερο από ό, τι πρέπει.

Η αναζήτηση ενός φθηνού χώρου για διαμονή είναι φυσικό. Το κόστος μιας διακοπών Disneyland είναι σε άνοδο και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για τις τιμές των εισιτηρίων ή αεροπορικά εισιτήρια. Τι έχει απομείνει για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά για να μείνετε στο φθηνότερο ξενοδοχείο που μπορείτε να βρείτε;

Δυστυχώς, εάν επικεντρωθείτε μόνο στο κόστος, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε ένα μέρος με χαλιά τόσο βρώμικα που φοβάστε να απομακρύνετε τα παπούτσια και τα ξενοδοχεία σας που θα σας προκάλεσαν να προσθέσετε σχόλια όπως αυτό στο online σχόλιό σας: "αυτό ήταν το το χειρότερο ξενοδοχείο που έχω μείνει ποτέ στο "ή" η αίθουσα ακούστηκε σαν κατούρη και ήταν μολυσμένη με γογγύλια ".

Ή θα μπορούσατε να χτυπήσετε με τόσα πολλά πρόσθετα τέλη για πάρκινγκ, τέλη θέρετρα και άλλα δαπανηρά add-ons ότι το φτηνό ξενοδοχείο σας δεν είναι πλέον μια φτηνή συμφωνία.

Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του οδηγού, θα ξέρετε πώς να κάνετε καλή έρευνα και να αποφύγετε επιπλέον κόστη που μετατρέπουν τη φτηνή σας συμφωνία σε ένα δολάριο που σπαταλάει δολάρια.

Οι τιμές του ξενοδοχείου αλλάζουν γρήγορα. Διαφέρουν από μέρα σε μέρα και ακόμη περισσότερο από την εποχή. Το φθηνότερο σήμερα ξενοδοχείο κοντά στην Disneyland μπορεί να μην είναι το φθηνότερο αύριο. Αντί να φτιάξετε μια λίστα ξενοδοχείων που ήταν φθηνότερα τη στιγμή που γράφτηκε, αυτός ο οδηγός σας λέει πώς να βρείτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας.

Ελέγξτε το συνολικό σας κόστος

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε. Τα ποσοστά που παίρνετε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα δεν είναι όλη η ιστορία. Το επιπλέον κόστος μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Ο μόνος τρόπος να ξοδέψετε τα λιγότερα χρήματα είναι να ελέγξετε τη συνολική τιμή της διαμονής σας.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να προσθέσετε:

Hotel Rate: Ξεκινήστε με τη νυχτερινή τιμή που βρίσκετε στο διαδίκτυο.

Το TripAdvisor έχει όχι μόνο αρκετούς κριτικές, αλλά και πολλές πηγές για τη χαμηλότερη τιμή. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας για ξενοδοχεία σε απόσταση τριών έως πέντε μιλίων από τη Disneyland και να περιορίσετε το υψηλότερο ποσοστό που θέλετε να δείτε. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε ανάλογα με την κατάταξη. Εκτός αν έχετε εξαιρετικά υψηλή ανοχή για βρωμιά, θόρυβο και κακή εξυπηρέτηση, παραμείνετε σε ξενοδοχεία που έχουν βαθμολογίες μεγαλύτερες από 3,5 στα 5. Ξεκινήστε τώρα με αναζήτηση ξενοδοχείων στο Anaheim.

Φόρος ξενοδοχείου: Είναι 15% στο Anaheim και 14,5% στο Garden Grove, και δεν περιλαμβάνεται στις αναγραφόμενες τιμές.

Τέλη στάθμευσης: Πολλά ξενοδοχεία κοντά στη Disneyland χρεώνουν για στάθμευση. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 10 έως $ 30 ανά ημέρα. Αυτή η χρέωση θα μπορούσε να κάνει το ξενοδοχείο με ένα ποσοστό που είναι προφανώς μικρότερο από τον ανταγωνισμό του ξαφνικά κοστίζει περισσότερο.

Τοποθεσία: Είναι πιο πιθανό να βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης και χαμηλότερες τιμές του ξενοδοχείου λίγο πιο μακριά από τα πάρκα. Εξοικονομήστε 0,5% φόρο εάν μείνετε στο Garden Grove αντί για Anaheim, αλλά μπορείτε να περάσετε περισσότερο από αυτό στο πάρκινγκ στη Disneyland εάν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε εκεί.

Πριν συνεχίσετε, δείτε αυτή τη σελίδα: Μύθοι του ξενοδοχείου Disneyland debunked: Απέναντι από το δρόμο και σε κοντινή απόσταση .

Εδώ είναι ένα πλασματικό παράδειγμα: Το Cheap-O's Hotel βρίσκεται κοντά στην πύλη της Disneyland και χρεώνει 99 δολάρια το βράδυ.

Το ξενοδοχείο Oh-So-Low χρεώνει $ 95 ανά διανυκτέρευση, αλλά θα πρέπει να οδηγήσετε στο πάρκο. Μην πέσετε για αυτούς τους απλούς αριθμούς. Όταν προσθέτετε $ 10 ανά διανυκτέρευση στο Park-O's και το τέλη στάθμευσης Disneyland εάν μείνετε στο Oh-So-Low, αυτοί οι αριθμοί αλλάζουν, καθιστώντας το Oh-So-Low πραγματικά ακριβότερο.

Ελέγξτε το τρέχον κόστος στάθμευσης στο Disneyland. Προσθέστε αυτό στην τιμή του ξενοδοχείου σας αν συγκρίνετε τα κόστη μεταξύ ενός ξενοδοχείου που βρίσκεται πιο μακριά με δωρεάν χώρο στάθμευσης σε ένα πιο κοντά στο πάρκο με χρέωση. Ακόμα κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο για να οδηγήσετε, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε ένα ξενοδοχείο στη διαδρομή Anaheim Resort Trolley, αλλά προσθέστε το κόστος για την ομάδα σας πριν επιλέξετε αυτή την επιλογή.

Ένα άλλο ύπουλο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για τα τέλη στάθμευσης: Αν φτάσετε πολύ νωρίς για να κάνετε check in ή αν θέλετε να μείνετε στο πάρκο όλη την ημέρα μετά το check out από το ξενοδοχείο σας το πρωί, ορισμένα μέρη ενδέχεται να χρεώσουν για επιπλέον ημέρες στάθμευσης.

Ο μόνος τρόπος για να μάθετε αυτό είναι να τους καλέσετε και να τους ζητήσετε.

Δωρεάν γεύματα: Το δωρεάν πρωινό μπορεί να μειώσει το κόστος σας, αλλά όχι πάντα. Εάν δεν τρώτε πολλά ή θέλετε χαμηλότερες επιλογές από τις χορτοφαγικές από το τυπικό, ζάχαρη-φορτωμένο ευρωπαϊκό πρωινό, μπορεί να μην είναι.

Στο Downtown Disney, μπορείτε να πάρετε φθηνά αρτοσκευάσματα και μπιστρό στα Starbucks - ή ένα σάντουιτς πρωινού στο Jazz Kitchen του Ralph Brennan. Θα μπορούσατε επίσης να φέρετε μαζί σας πρωινό μπαρ ή άλλα τρόφιμα πρωινού που μπορείτε εύκολα να φάτε για να μειώσετε ακόμη περισσότερο το κόστος. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι η μετάβαση σε ένα πρωινό χαρακτήρα σημαίνει ότι δεν θα φάτε στο ξενοδοχείο σας εκείνη την ημέρα.

Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν το Kids Eat Free All Day, αλλά πραγματικά θέλετε να πάτε όλος ο τρόπος πίσω στο ξενοδοχείο σας για κάθε γεύμα;

Τέλη θέρετρου: Αυτά τα κρυφά τέλη εμφανίζονται σε όλη την περιοχή της Disneyland, ακόμα και στα φθηνότερα ξενοδοχεία της Disneyland, αυτά που μοιάζουν περισσότερο με ένα δοξασμένο μοτέλ. Λένε ότι το τέλος καλύπτει πράγματα όπως η πισίνα και αυτά τα "δωρεάν" γεύματα, και ίσως μια ημερήσια εφημερίδα που μάλλον δεν θα διαβάσετε. Τα τέλη είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεθούν στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Ένας απλός τρόπος για να μάθετε είναι να κάνετε μια αναζήτηση για "χρέωση θερέτρου" και το όνομα του ξενοδοχείου.

Άλλα τέλη: Τα άλλα τέλη που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν χρεώσεις για κλιματιζόμενα κρεβάτια, τέλη κατοικιδίων ζώων (τα οποία μπορεί να είναι αρκετά ακριβά) και χρεώσεις για τη χρήση του λεωφορείου Disneyland του ξενοδοχείου.

Περισσότεροι τρόποι για να φτάσετε το φτηνότερο ξενοδοχείο Disneyland

Το TripAdvisor είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση ξενοδοχείου σας, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να μειώσετε ακόμη περισσότερο τα ποσοστά σας χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές αφού έχετε εντοπίσει μερικά ξενοδοχεία που μοιάζουν με καλές προσφορές.