Πράγα το φθινόπωρο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε κατά τη διάρκεια της πτώσης

Το φθινόπωρο είναι μια σπουδαία στιγμή για να ταξιδέψετε στην Πράγα, την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Η πόλη αρχίζει να ρίχνει τη φρενήρη στάση που απορρέει από το πλήθος των διεθνών τουριστών που πακετάρουν την κύρια οδός της που κάνουν κάθε επίσκεψη σε σημαντικά αξιοθέατα μια σημαντική επένδυση χρόνου. Η πτώση των καιρικών συνθηκών αρχίζει να γίνεται αισθητή στον αέρα, δημιουργώντας την τέλεια δικαιολογία για να ζεσταθεί με ένα ποτήρι τσέχικης μπύρας ή ένα πλούσιο γεύμα σε ένα από τα εστιατόρια της πόλης.

Ακόμη και αν έχετε ταξιδέψει στην Πράγα πριν από μια άλλη εποχή του χρόνου, επισκεφτείτε το φθινόπωρο. μπορεί πολύ καλά να γίνει η αγαπημένη σας εποχή για να απολαύσετε την πόλη των Χιλιάδων Spiers.

Το φθινόπωρο του καιρού στην Πράγα

Ο καιρός για την Πράγα το φθινόπωρο έχει τη δυνατότητα να είναι ψυχρός. Ωστόσο, περιμένετε θερινή ζεστασιά κατά τη διάρκεια των ημερών, αν ταξιδεύετε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Προς τα μέσα Οκτωβρίου και μέχρι τον Νοέμβριο, αρχίζουν να γίνονται αισθητές ψυχρότερες θερμοκρασίες. Τα πρωινά και τα βράδια θα είναι σχεδόν σίγουρα ψυχρά, ακόμα και όταν ο ουρανός είναι σαφής.

Συσκευασία μακρύ μανίκια και στρωματοποιημένα κομμάτια καθώς και ένα σακάκι ή παλτό. Σκεφτείτε ποιο τέλος της φθινοπωρινής σεζόν θα ταξιδέψετε: μπορεί να χρειαστείτε μόνο ένα πουλόβερ εάν ταξιδεύετε το Σεπτέμβριο, αλλά εάν το ταξίδι σας είναι το Νοέμβριο, θα χρειαστείτε εξωτερικά ρούχα ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εκδηλώσεις Πτώσης

Οι εκδηλώσεις Fall Prague θα απευθύνονται στους λάτρεις της μουσικής. Το Φεστιβάλ Μουσικής των Ιερών Τεχνών, που περιλαμβάνει χορωδιακό, ευαγγέλιο και άλλη ιερή μουσική, διαρκεί το μήνα Σεπτέμβριο.

Αναζητήστε επίσης το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ του φθινοπώρου της Πράγας, ένα αναμενόμενο γεγονός που ακολουθεί την παράδοση της Πράγας της Άνοιξης. Τον Οκτώβριο, το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ γιορτάζει έναν από τους αγαπημένους τύπους μουσικής της πόλης.

Δραστηριότητες πτώσης

Το ταξίδι στην Πράγα το φθινόπωρο είναι μια χαλαρή υπόθεση. Λιγότερες γραμμές σε σημαντικά αξιοθέατα όπως το St.

Ο καθεδρικός ναός του Βίτου κάνει ευχάριστη την πόλη, γι 'αυτό φροντίστε να χτυπήσετε τα αξιοθέατα της Πράγας ή άλλα αξιοθέατα που έχετε χάσει σε προηγούμενα ταξίδια στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Πετάξτε σε κάποια πλούσια τσέχικη τιμή, η οποία μπορεί να είναι πολύ βαρύ για τον καλοκαιρινό καιρό, ενώ βρίσκεστε στην Πράγα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Τα πιάτα με βάση το κρέας συνοδεύονται συνήθως από ζυμαρικά πατάτας ή ψωμιού. Θα βρείτε επίσης ζεστά πιάτα και σούπες στα τσέχικα μενού εστιατορίων. Τα εστιατόρια της Πράγας θα διατηρούν ανοιχτές τις αυλές τους όσο το επιτρέπει ο καιρός-οι εξωτερικοί θερμοσίφωνες θα σας κρατήσουν άνετους και θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το βράδυ της πτώσης καθώς απολαμβάνετε το γεύμα σας.

Σκεφτείτε να συμμετάσχετε σε ένα από τα εποχιακά γεγονότα της Πράγας ή να ελέγξετε τα μουσεία για ειδικές εκθέσεις. Όταν ο καιρός είναι πολύ κρύος για υπαίθρια αξιοθέατα, επικεφαλής σε ένα από τα μουσεία της Πράγας.

Κράτηση ξενοδοχείου για το ταξίδι πτώσης στην Πράγα

Η πραγματοποίηση κρατήσεων ξενοδοχείων για το ταξίδι πτώσης στην Πράγα είναι ευκολότερη από ό, τι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν τα κεντρικά ξενοδοχεία γεμίζουν με τουρίστες που θέλουν να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια της πιο καυτής περιόδου. Ενώ συνιστάται η κράτηση εκ των προτέρων, θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία δωματίων και οι τιμές θα είναι πιο ευνοϊκές. Αν η διαμονή σας στην Παλιά Πόλη δεν είναι σημαντική για εσάς, σκεφτείτε μια από τις άλλες καλά κτισμένες περιοχές της ιστορικής Πράγας, όπως η Mala Strana ή η περιοχή του Κάστρου.