Εάν χρειάζεστε ένα μακιγιάζ απαραίτητο στην Πράγα, είναι η Sephora στη διάσωση

5 Στο κέντρο της πόλης

Βρίσκεστε σε μια ένδοξη διακοπές στην Πράγα . Ήταν έξυπνοι και συσκευασμένοι όσο το δυνατόν πιο ελαφρώς, και αυτό περιλαμβάνει την καλλυντική σας τσάντα. Έχετε μόλις βάλει το μπουκάλι σας στο μαρμάρινο πάτωμα του δωματίου σας. Έχει γίνει ένα χάος τέρας. Ακόμα πιο τρομακτικό, τώρα έχετε αφήσει χωρίς το πιο σημαντικό στοιχείο στο οπλοστάσιό σας μακιγιάζ.

Τοποθεσίες καταστημάτων Sephora

Αλλά έχετε τύχη. Υπάρχουν 13 καταστήματα Sephora σε απόσταση 6 μιλίων από το κέντρο της Πράγας, με πέντε στην ίδια την περιοχή του κέντρου της πόλης.

Τα καταστήματα στην πλατεία Wenceslas και το Grandi Stazioni είναι πιθανό να είναι τα πιο βολικά. Ελέγξτε αυτόν τον ιστότοπο για διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου και ώρες.

Η Sephora διαθέτει μια γενναιόδωρη σειρά από σχεδόν κάθε γραμμή καλλυντικών που μπορείτε να σκεφτείτε και πολλά που δεν έχετε ακούσει ποτέ. Επομένως, η αντικατάσταση αυτού του θεμελιώδους κεφαλαίου είναι μη τεκμηριωμένη και μπορεί να έχετε κάποια διασκεδαστική περιήγηση στο κατάστημα ενώ βρίσκεστε εκεί.

Υπηρεσίες Sephora

Αν αισθάνεστε σαν μια ημέρα ομορφιάς, ελέγξτε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Sephora. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα διαφορετικό εμπορικό σήμα ή απλά θέλετε να ελέγξετε ότι έχετε το σωστό χρώμα στο σπασμένο μπουκάλι, πάρτε ένα προφίλ χρωμάτων. Η Sephora θα αξιολογήσει τον τόνο και τον τόνο του δέρματος σας και θα βρει το ιδανικό μακιγιάζ στο τέλειο χρώμα για το δέρμα σας. Εάν αποδειχθεί ότι αυτό που χρησιμοποιείτε δεν είναι ιδανικό. καλά, hey, αυτή είναι μια λαμπερή ασημένια επένδυση για να σπάσει το μπουκάλι.

Πάρτε τα φρύδια σας spiffed επάνω στο μπαρ κρέμονται ή να πάρετε κάποια glam έμπνευση στη γραμμή μακιγιάζ.

Εάν έχετε 45 λεπτά για να διαθέσετε, κάντε μια προσαρμοσμένη μακιγιάζ. Ή να πάρετε μια προσωπική one-on-one με έναν εμπειρογνώμονα μακιγιάζ της Sephora που θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την περιποίηση του δέρματος και να επιλέξετε το σωστό άρωμα και στη συνέχεια να σας δώσει μια πλήρη makeover. Αυτό διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

Όλη αυτή η προσωπική προσοχή κάνει για έναν ωραίο χρόνο προσωπικής χαλάρωσης σε ένα πολυάσχολο ταξίδι στα αξιοθέατα της Ευρώπης.

Μπορεί να είχατε πάει στην Sephora για μια αναγκαιότητα, αλλά αυτό το κατάστημα είναι καλό στο να κάνει λεμονάδα από τα λεμόνια.