Τα πιο τρελά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με τα σημεία και τα μίλια σας

Χρησιμοποιήστε πόντους πίστης και μίλια για να κάνετε κράτηση περισσότερο από μια ελεύθερη πτήση ή διαμονή σε ξενοδοχείο.

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε εισπράξει σε ανταμοιβές πίστης για μια πτήση ή ακόμα και μια διαμονή με όλες τις δαπάνες που πληρώνονται - αλλά τι γίνεται με μια περιπέτεια με μηδενική βαρύτητα; Σε αντάλλαγμα για περίπου 700.000 βαθμούς, τα μέλη της Wells Fargo Rewards έχουν πηδήξει στην ευκαιρία να επιπλεύσουν σε ένα Boeing 727 σε ένα αυθεντικό κοστούμι.

Αυτή η εμπειρία είναι μόνο μία από μια μακρά λίστα με μοναδικές - και μερικές φορές παράξενες - ανταμοιβές προσφορές που έχουν προστεθεί προγράμματα αφοσίωσης σε μια προσπάθεια να γευτεί την επιλογή εξαργύρωσης.

Περιέργεια για να δούμε τι άλλο μπορεί να είναι στο κατάστημά σας για τις επόμενες διακοπές σας; Ελέγξτε μερικές από τις πιο τρελές προσφορές πίστης που μπορείτε να εξαργυρώσετε με πόντους και μίλια.

Φανταστικό στρατόπεδο Rock 'n' roll

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να παίζετε μαζί με έναν διάσημο ροκ σταρ; Εδώ είναι η ευκαιρία σας. Citi ThankYou Τα βραβεία των μελών μπορούν να εξαργυρώσουν τους βαθμούς της ThankYou για ένα ταξίδι στο στρατόπεδο φαντασίας rock 'n' roll όπου θα πάρετε μια γεύση από το τι είναι σαν να οδηγείτε τον τρόπο ζωής των rock star. Από το δείπνο με τους κριτικούς μουσικούς σε συναυλίες πρόβας στα επαγγελματικά στούντιο, το στρατόπεδο δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους πεθαμένους οπαδούς rock 'n' roll.

Αλλά πριν βγείτε στη σκηνή, βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει αρκετούς πόντους για να κλείσετε το πακέτο των 2.999 δολαρίων. Μπορείτε είτε να πληρώσετε αποκλειστικά με τους βαθμούς Citi ThankYou είτε με συνδυασμό σημείων ThankYou και της κάρτας σας Citi.

Ιδιωτική συναυλία

Βγείτε πέρα ​​από το βελούδινο σχοινί εξαργυρώνοντας τα σημεία Hilton HHonors για εισιτήρια σε ιδιωτικές συναυλίες όπως αυτή που φιλοξενείται από τους pop duo Tegan και Sara.

Για 75.000 πόντους, το μέλος του HHonor που υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά είχε μια δωρεάν διανυκτέρευση στο Hilton Toronto, εκτός από μια υποδοχή πριν από τη συναυλία που περιλάμβανε δωρεάν φαγητό και ποτά.

Ακόμη και αν δεν είστε ο τυχερός νικητής, θα έχετε ακόμα έναν πυροβολισμό στις επερχόμενες δημοπρασίες ανταμοιβών. Μείνετε στην επιφυλακή για παρόμοιες προσφορές ανταμοιβών με την επίσκεψη στη σελίδα Hilton HHonors Redemption Experience.

Ποτέ δεν ξέρεις ποια μπάντα ή τραγουδιστή μπορεί να είναι λίγα μόνο σημεία ή χιλιόμετρα μακριά.

Εμπειρία κόκκινου χαλιού

Η λάμψη και η γοητεία του κόκκινου χαλιού δεν προορίζονται για διάσημους ηθοποιούς και μουσικούς. Τα μέλη του Starwood Preferred Guest απολαμβάνουν τακτικά ευκαιρίες να ανακατευτούν με το καλύτερο του Χόλιγουντ. Τον περασμένο Ιούνιο, δύο εισιτήρια για την πρεμιέρα του Λος Άντζελες του "The Legend of Tarzan" δημοπρατήθηκαν στον πλειοδότη. Όχι μόνο οι φιλοξενούμενοι απολάμβαναν αστέρι πριν από την ταινία, αλλά επίσης έλαβαν ειδικές προσκλήσεις στο επίσημο μετά το πάρτι όπου αστέρια όπως ο Samuel L. Jackson και ο Margot Robbie συγκεντρώθηκαν για εορταστικά ποτά. Ελέγξτε πίσω για περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσετε τα δεκαπέντε δευτερόλεπτα της φήμης σας.

Superstar συναντιούνται και χαιρετούν

Στο πλαίσιο του προγράμματος Delta SkyMiles Experiences, τα μέλη προσφέρονται για την ευκαιρία να γίνουν στενές και προσωπικές με το Minnesota Twins πρώτος βασιλιάς Joe Mauer. Εκτός από τα ανυπαρξία αυτόγραφα και θέτοντας για φωτογραφίες με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μπέιζμπολ, το μέλος της Delta SkyMiles με την υψηλότερη προσφορά είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρακτική νίκης από το γήπεδο. Α, και αναφέρω τα δύο εισιτήρια Delta Sky360 Legends Club που ήρθαν μαζί με το πακέτο; Δεν είναι κακός τρόπος να περάσετε μια βραδιά αν με ρωτήσετε.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες δημοπρασίες SkyMiles Experiences δεν διαρκούν περισσότερο από μερικές εβδομάδες, είναι σημαντικό να ενεργείτε γρήγορα για να επωφεληθείτε από αυτές τις σπάνιες ευκαιρίες.

Εξατομικευμένες ανταμοιβές

Βάλτε τη δημιουργικότητά σας στη δοκιμή δημιουργώντας μια εξατομικευμένη προσφορά ανταμοιβής που ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη. Το Diners Club International Club ανταμείβει τα μέλη με περισσότερους από 50.000 πόντους έχοντας την πολυτέλεια να δημιουργήσουν την εμπειρία τους για την ανταμοιβή των πελατών τους. Από μια προσωπική κάβα για δείπνο στη Ρώμη, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Απλά επικοινωνήστε με το πρόγραμμα πιστότητας Club Rewards για να υποβάλετε το εξατομικευμένο αίτημά σας. Όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρέχετε, τόσο το καλύτερο. Έπειτα ένας σύμβουλος θα διερευνήσει το αίτημά σας και θα σας ενημερώσει για πόσα σημεία θα πάρει για να μετατρέψει το όνειρό σας σε πραγματικότητα.

Υπάρχουν περισσότερα για το παιχνίδι πίστης από μια ελεύθερη πτήση ή διαμονή σε ξενοδοχείο.

Από το να ζουν τα όνειρα της παιδικής ηλικίας σας για να πάρει την VIP εμπειρία, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα όριο σε αυτό που μπορείτε να κάνετε με αρκετά σημεία και μίλια.