Επισκεφθείτε αυτές τις τρεις τοποθεσίες κάθε φορά που ψωνίζετε on-line

Μια μεγάλη αγορά θα μπορούσε να έρθει μαζί με ένα δωρεάν ταξίδι μετ 'επιστροφής First Class στην Ασία!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε μίλια χωρίς να κάνετε κάθε βήμα στο αεροπλάνο. Το πρώτο, και για πολλούς το πιο προσοδοφόρο, εκμεταλλεύεται τα τεράστια μπόνους εγγραφής στην πιστωτική κάρτα, που μερικές φορές μπορεί να σας καθαρίσει έως και 100.000 μίλια αεροπορικώς ένα ποπ. Θα κερδίσετε επίσης τουλάχιστον ένα μίλι ή ένα σημείο ανά δολάριο που δαπανάται για ανταμοιβές πιστωτικών καρτών, με πρόσθετα κίνητρα για να χρεώνετε συγκεκριμένους τύπους αγορών μέσω επιδομάτων κυλιόμενης κατηγορίας, όπως τα δύο σημεία ανά δολάριο που θα κερδίσετε στο φαγητό με το Chase Sapphire Προτιμώμενη κάρτα ή τα 5 βαθμοί ανά δολάριο θα πάρετε για αγορές σε καταστήματα εφοδιασμού γραφείων με μια πιστωτική κάρτα Chase Ink.

Από εκεί, μπορείτε να κερδίσετε εκατοντάδες επιπλέον μίλια και σημεία από αλυσίδες ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εγγραφές μέσω καλωδιακής τηλεόρασης και, μέσω ηλεκτρονικών πύλων αγορών, σχεδόν οτιδήποτε και ό, τι αγοράζετε online.

Τα μίλια και τα σημεία που μπορείτε να κερδίσετε για τις ηλεκτρονικές αγορές σας μπορούν να σας πάρουν πολύ πέρα ​​από τα κίνητρα καρτών ανταμοιβής, ωστόσο. Με την πρόσβαση σε έναν ιστότοπο του λιανοπωλητή μέσω μιας "πύλης αγορών", μπορείτε τουλάχιστον να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τα κέρδη σας και, περιστασιακά, μπορείτε να στοιβάζετε έως και 30 μίλια για ορισμένες αγορές. Ο λόγος? Οι θυρίδες αγορών, κάθε μία από τις οποίες συνδέεται με ένα πρόγραμμα τακτικών επιβατών, μια τράπεζα ή ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών καρτών, λαμβάνουν ένα ποσοστό της συναλλαγής σας από τον έμπορο ως "ευχαριστώ" για την αποστολή της επιχείρησής σας. Δεν πειράζει ότι σχεδιάζετε να ψωνίζετε με κάθε τρόπο - ποτέ δεν πονάει να ελέγξετε για μεγαλύτερες χιλιομετρικές απολαβές ευκαιρίες για αγορές που ήδη σχεδιάζετε να κάνετε.

Τρεις από τις πιο δημοφιλείς (και προσοδοφόρες) πύλες αγορών είναι το AAdvantage eShopping Mall της Αμερικής, το Shopping MileagePlus της United και το Ultimate Mall Rewards του Chase. Άλλες αεροπορικές εταιρείες και πιστωτικές κάρτες προσφέρουν τις δικές τους πύλες αγορών, αλλά ο έλεγχος δεκάδων τοποθεσιών πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αγοράς μπορεί να μετατραπεί σε εργασία πλήρους απασχόλησης - τρεις τοποθεσίες για έλεγχο κάθε φορά είναι άφθονα.

Για προϊόντα που ήδη σχεδιάζετε να αγοράσετε, συγκρίνετε τις τιμές για το προϊόν σε μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Μόλις βρείτε έναν ιστότοπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας και κατευθυνθείτε στις αποκλειστικές πύλες αγορών της American, της United και της Chase για να αναζητήσετε την τρέχουσα προσφορά εμπόρου. Οι ανταμοιβές συνήθως θα διαφέρουν από τον ιστότοπο στον ιστότοπο, οπότε πληρώνει το κατάστημα. Η Αμερικανική και Chase μπορεί να προσφέρει 1 επιπλέον μίλι ανά δολάριο που δαπανάται στο Best Buy, για παράδειγμα, ενώ η United Mile'sPlus Shopping υπόσχεται 3 επιπλέον μίλια ανά δολάριο, με προσφορές που αλλάζουν καθημερινά. Προφανώς, στην περίπτωση αυτή, θα θέλετε να κάνετε κλικ στην προσφορά της United και να κατευθυνθείτε προς τον ιστότοπο του εμπόρου για να κάνετε την αγορά σας.

Περιστασιακά, τα κίνητρα για πύλες μπορούν να είναι τόσο γενναιόδωρα, ώστε να είναι λογικό να ψωνίζετε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πραγματικά, όπως ένα νέο σύνολο αποσκευών κατά τη διάρκεια μιας προώθησης eBags αξίας 30 μιλίων ανά δολάριο ή δεκάδων συνδρομών περιοδικών όταν η Magazines.com είναι προσφέροντας ένα τεράστιο 60 μίλι ανά πόρτα. Όταν συναντάμε τέτοιες συμφωνίες (ειδικά το μπόνους περιοδικών, το οποίο μπορεί να είναι απίστευτα κερδοφόρο), μπορείτε να κάνετε αγορές που δεν σχεδιάζετε να κάνετε. Υποθέτοντας ότι θέλετε πραγματικά τα μίλια, αλλά δεν θέλετε να κρατήσετε τα αγαθά, μπορείτε να δώσετε τα εμπορεύματα ως δώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών, να τα πουλήσετε στο eBay ή να αγοράσετε συνδρομές περιοδικών για το τοπικό σας νοσοκομείο.

Θα μάθετε τις καλύτερες προσφορές εγγραφείτε για λίστες αλληλογραφίας με τις αντίστοιχες πύλες αγορών.

Υποθέτοντας ότι ακολουθήσατε τις οδηγίες πώλησης (συνήθως απαγορεύονται οι αγορές καρτών δώρων και οι εκπτώσεις που δεν παρέχονται μέσω του ιστότοπου της πύλης), θα λάβετε τα μίλια και τα σημεία σας μέσα σε λίγες εβδομάδες από την πραγματοποίηση της αγοράς σας. Αν επιστρέψετε τα αγαθά, ωστόσο, τα μίλια θα αφαιρεθούν επίσης. Δεν υπάρχουν συνήθως όρια δαπανών, οπότε αν μια ιδιαίτερα καλή συμφωνία έρθει γύρω, μια αγορά 4.500 δολαρίων θα μπορούσε να έρθει μαζί με ένα δωρεάν ταξίδι πρώτης τάξης με ταξίδι στην Ασία, και μπορείτε να κρατήσετε τις τσάντες!