Μηνιαία Ημερολόγια Φεστιβάλ / Εκδηλώσεις στο Μεγάλο Φοίνιξ

Έτος στο έτος, απολαύστε αυτά τα γεγονότα

Αυτά τα μηνιαία ημερολόγια περιλαμβάνουν φεστιβάλ, εκδηλώσεις και δραστηριότητες που μπορείτε να υπολογίζετε πολύ για να λάβετε χώρα κάθε χρόνο. Τυπικά, είναι τα μεγαλύτερα γεγονότα που προσελκύουν ευρεία τμήματα των πληθυσμών. Ορισμένα είναι για οικογένειες, μερικά είναι προσανατολισμένα προς ενήλικες, μερικά έχουν εισιτήρια που πρέπει να αγοραστούν, μερικά είναι ελεύθερα γεγονότα εισόδου.

Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες ημερολογίου, ενδέχεται να δείτε μια ημερομηνία που εμφανίζεται από πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν έχω ενημερώσει τη σελίδα ακόμα, είτε δεν έχω λάβει ακόμα τις τρέχουσες πληροφορίες από τον εκδότη συμβάντων. Ο σύνδεσμος με τον ιστότοπο συμπεριλαμβάνεται για κάθε συμβάν, οπότε συνήθως μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε εάν ο ιστότοπος του συμβάντος έχει ενημερωθεί ακόμα με τρέχουσα ημερομηνία.

Σημειώστε ότι όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τοποθεσίες, οι τιμές, οι δραστηριότητες και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ένα γεγονός που υποδεικνύει την ελεύθερη είσοδο μπορεί να έχει ορισμένες δραστηριότητες για τις οποίες χρεώνουν ένα τέλος. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο δικτυακό τόπο για να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, όπως τις ώρες, τις τιμές των εισιτηρίων και άλλες λεπτομέρειες και περιορισμούς.

Δεν συμπεριλαμβάνω μεγάλα συγκροτήματα επωνύμων, παίζω σε μεγάλους χώρους μας ή σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις περιοδειών σε αυτό το ημερολόγιο. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις εμφανιζόμενες παραστάσεις στις μηνιαίες συναυλίες.

Θα μπορούσατε επίσης να ενδιαφέρεστε για ...