Φεστιβάλ Φοίνιξ και εκδηλώσεις τον Ιούλιο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Greater Phoenix τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι συνήθως ένας μήνας για τα υδάτινα πάρκα , τα καταβύθιση και την κατεύθυνση μέχρι τη βόρεια Αριζόνα σε πιο δροσερούς προορισμούς, αλλά υπάρχουν ακόμα φεστιβάλ, δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο Φοίνιξ τον Ιούλιο. Ευτυχώς, η ζέστη δεν σταματάει τις καλοκαιρινές μπάντες από το να συμπεριλάβει το Φοίνιξ στις περιηγήσεις τους.

Αυτά είναι τα γεγονότα της κοινότητας που μπορείτε να υπολογίζετε σε χρόνο και χρόνο. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ελέγξτε τον ιστότοπο ή καλέστε για επιβεβαίωση των πληροφοριών. Οι δραστηριότητες σε αυτό το ημερολόγιο εκδηλώσεων είναι κατάλληλες για οικογένειες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αν το γεγονός είναι ελεύθερο, θα το αναφέρω και εγώ.

Ψάχνετε για μεγάλες συναυλίες, επίδειξη ή θέατρο; Ελέγξτε αυτό το ημερολόγιο για τις εμφανίσεις του Ιουλίου.

Περισσότερα ημερολόγια μηνιαίων γεγονότων του Phoenix

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

- - - - - -

Ημερολόγιο εκδηλώσεων - Ιούλιος

2η Παρασκευή βράδυ στο Mesa
Ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, βραδιές τέχνης, βραβεία. Κάθε μήνας έχει ένα θέμα. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν είσοδος. Στην κεντρική οδό στο κέντρο του Mesa.
Το 2017: 2η Παρασκευή του μήνα

Φεστιβάλ και Πυροτεχνήματα στις 4 Ιουλίου
Κάθε πόλη και πόλη στην κοιλάδα έχει ένα είδος γεγονότος της Ημέρας της Ανεξαρτησίας που είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Το 2017: Πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

Αριζόνα Συγγραφείς Summertime Storytelling & Craft Σάββατα
Παιδική αφήγηση και χειροτεχνία, προ-νηπιαγωγείο μέσω τέταρτης τάξης. Κάθε ιστορία διαβάζεται από τον συγγραφέα της Αριζόνα. Σχετικά με την ιστορία χειροτεχνία, σνακ. Περισσότερα για το Μουσείο Pueblo Grande, Φοίνιξ.
Το 2017: κάθε Σάββατο τον Ιούλιο

Ακαδημαϊκή περίοδος εκπαίδευσης σε στρατόπεδο εκπαίδευσης καρδιναλίων της Αριζόνα
Παρακολουθήστε τις περιόδους ανοικτής πρακτικής στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: 21 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Αριζόνα Diamondbacks Μπέιζμπολ
Η Αριζόνα Diamondbacks παίζουν επαγγελματικό μπέιζμπολ στο Chase Field .
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Ιούλιο

Αριζόνα Πάρτε Outdoors Expo
Εξοπλισμός για κυνήγι, ψάρεμα και κατασκήνωση, κλινικές εξωτερικής εκπαίδευσης και ασφάλειας, διαδραστικοί σταθμοί φιλικοί για τα παιδιά, μαγειρικές διαδηλώσεις άγριων θηραμάτων. Εντός κτίριου. WestWorld, Scottsdale.
Το 2017: 15 Ιουλίου 16

Αριζόνα Αρχική Εκπαίδευση Συνέδριο και Πρόγραμμα Σπουδών
Εργαστήρια, πωλητές, ψυχαγωγία για τους γονείς που φοιτούν στο σπίτι. Συνεδριακό Κέντρο Φοίνιξ , Νότιο Κτίριο
Το 2017: 7 Ιουλίου, 8

Αριζόνα Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ
Το Minor League Baseball έχει 14 ομάδες Rookie League στην περιοχή Φοίνιξ. Η εποχή των 56 αγώνων λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Μπορείτε να πάρετε ένα βραδινό παιχνίδι στο Phoenix, Mesa, Tempe, Scottsdale, Glendale, Goodyear, Peoria ή Έκπληξη.
Το 2017: σχεδόν κάθε μέρα τον Ιούλιο

Πουλιά στον κήπο
Γίνετε μέλος των ειδικών πουλιών για ένα πρωινό πουλί περπατώντας κατά μήκος των μονοπατιών Garden. Ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων των πτηνών για πρώτη φορά, είναι ευπρόσδεκτος. Φορέστε ένα καπέλο, αντηλιακό και άνετα υποδήματα για περπάτημα. Φέρτε κιάλια, αν υπάρχουν. Desert Botanical Garden, Φοίνιξ στις 7 π.μ. Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνεται στην κανονική χρέωση εισόδου.
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Ιουλίου

Chill Studio SK8
Εσωτερική εμπειρία πατινάζ με συνθετικό πάγο-σαν επιφάνεια, ενοικιάσεις σκι, μουσική και φώτα, ενοικιάσεις cabana. Ειδικές εκδηλώσεις, όπως ταινίες με πατίνια, νύχτες μόνο για εφήβους, σεμινάρια. Καταστήματα στο Norterra, North Phoenix.
Το 2017: 25 Μαΐου - 4 Αυγούστου

Χριστούγεννα τον Ιούλιο
Χειροτεχνίες διακοπών, γλυκές απολαύσεις και εκπτώσεις για εμπόρους, Santa Claus και καλοκαιρινό νερό. Δωρεάν βόλτα με τρόλεϊ. Ξεκινήστε στο Κέντρο Επισκεπτών του Glendale.
Το 2017: 8 Ιουλίου

Η πόλη φωτίζει ταινίες νύχτες
Φέρτε μια καρέκλα ή το blankt για να παρακολουθήσετε μια δωρεάν φιλική προς την οικογένεια ταινία έξω από την πόρτα στο CityScape Phoenix . Ελάτε νωρίς για να πάρετε ένα σημείο. Έπαθλα, δώρα.
Το 2017: 14 Ιουλίου

Σταυροδρόμι του West Gun Show
Στον Κρατικό Εκθεσιακό Χώρο της Αριζόνα . Οι εμφανίσεις προσφέρουν εκατοντάδες πίνακες ενδιαφέροντος τόσο για τον κυνηγό μια φορά το χρόνο όσο και για τον άπληστο συλλέκτη.
Το 2017: 8 Ιουλίου, 9

Συναυλίες στην αγορά Desert Ridge Marketplace
Ελεύθερες συναυλίες σε δύο στάδια στο Βόρειο Φοίνιξ στο Market Desert Ridge .
Το 2017: κάθε Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου

Έκπτωση για τα οικογενειακά Σαββατοκύριακα χωρίς ελαστικά
Δωρεάν είσοδος για όλους στο Μουσείο Τέχνης Phoenix τη δεύτερη Κυριακή του μήνα. Περιλαμβάνει ένα ειδικό hands-on, εκπαιδευτικό προγραμματισμό και / ή ψυχαγωγία σχεδιασμένο για να απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Οι ειδικές εκθέσεις ενδέχεται να έχουν μειωμένη χρέωση. Περισσότερα για το Μουσείο Τέχνης Phoenix. Δείτε ένα χάρτη .
Το 2017: 8 Ιουλίου, 9

Downtown Chandler Art Walk
Επισκεφθείτε περισσότερους από 50 τεχνίτες στο Historic Downtown Chandler . Ελεύθερος.
Το 2017: Τρίτη Παρασκευή του μήνα

Δράκοι και αμπέλια: Ένθετα αριστουργήματα κιθάρας
μια έκθεση που περιλαμβάνει περισσότερα από τριάντα όργανα με απίστευτη επένδυση από τους καλύτερους καλλιτέχνες και τους luthiers της Βόρειας Αμερικής. Κιθάρες, banjos και ένα ukulele, με ένθετα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από υλικά όπως κοχύλι abalone, μαργαριτάρι, κοράλλι, χρυσό, χαλκό, ξύλο και άλλα. MIM, Βόρειο Φοίνιξ .
Το 2017: τώρα έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνας Εκτίμηση Εκπαιδευτών στο MIM
Οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο Μουσείο Μουσικών Οργάνων για να μάθουν πώς να ενσωματώνουν τις τέχνες στο πρόγραμμα σπουδών τους και να κατανοούν ποιους πόρους έχει να προσφέρει το MIM. Δωρεάν για εκπαιδευτικούς με αναγνωριστικό σχολείου, κάρτα εκκαθάρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ένορκη βεβαίωση. Περισσότερα για το MIM.
Το 2017: 1 - 31 Ιουλίου

Αγκαλιάζοντας την εκδρομή του ταξιδιού σας
Μια ολιστική, ευεξία και μεταφυσική εκδήλωση με σκοπό να διαφωτίσει και να ενημερώσει τους ανθρώπους να εξερευνήσουν εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες για την υγεία και τον τρόπο ζωής. Φοίνιξ.
Το 2017: 9 Ιουλίου

Ζήστε τη Γαλλία
Μια γιορτή της γαλλικής μουσικής και του πολιτισμού στο MIM, που συμπεριλαμβάνεται στην είσοδο του μουσείου. Περισσότερα για το MIM.
Το 2017: 8 Ιουλίου, 9

Ημέρα Οικογένειας στο Μουσείο Τέχνης της ASU
Οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών προσκαλούνται στο Μουσείο Τέχνης της ASU για να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά έργα. Δωρεάν πρόγραμμα drop-in. Tempe.
Το 2017: 8 Ιουλίου

Πρώτη Παρασκευή
Ελεύθερος. Περίπου 100 στο κέντρο της Φοίνικας γκαλερί τέχνης, στούντιο και χώρους τέχνης. Τα μουσεία στο κέντρο της πόλης και άλλοι χώροι ανοίγουν επίσης τις πόρτες τους δωρεάν.
Το 2017: Πρώτη Παρασκευή του μήνα

Φακός σε εκδρομές στο Botanical Garden Desert
Δείτε, ακούστε και αισθανθείτε τα φυτά και τα ζώα της νύχτας της ερήμου στο μονοπάτι Discovery. Φέρτε φακό και φοράτε άνετα παπούτσια. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. Συνιστάται για οικογένειες και παιδιά όλων των ηλικιών. Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ.
Το 2017: κάθε Πέμπτη και Σάββατο τον Ιούλιο

Δωρεάν καλοκαιρινές Κυριακές
Δωρεάν είσοδος για όλους, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικές παραστάσεις, διαδηλώσεις καλλιτεχνών. Μουσείο Χέρντ, Φοίνιξ.
Το 2017: 23 Ιουλίου

Ημέρα ανεξαρτησίας Φεστιβάλ και εκδηλώσεις
Κάθε πόλη και πόλη στην κοιλάδα έχει ένα είδος γεγονότος της Ημέρας της Ανεξαρτησίας που είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Το 2017: πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

Live & Local Fridays
Τοπικά συγκροτήματα εκτελούν το βράδυ σε κλιματιζόμενη άνεση στο κέντρο της Scottsdale για τις Performing Arts . Φιλικό προς την οικογένεια, καθίσματα γενικής εισαγωγής.
Το 2017: 28 Ιουλίου

Maricopa County Σπίτι & Κήπος Εμφάνιση
Πωλητές πωλητών, ιδέες βελτίωσης κατοικίας και κήπου, σεμινάρια, εργαστήρια, έργα DIY και πολλά άλλα. Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο, Γκλεντέιλ.
Το 2017: 14 Ιουλίου - 16 Ιουλίου

McCormick-Stillman Σιδηροδρομικό Πάρκο δωρεάν συναυλίες
Scottsdale. Φέρτε μια κουβέρτα ή μια καρέκλα για γκαζόν και απολαύστε μια ποικιλία μουσικής από τις 7:30 έως τις 9 το βράδυ. Οι τρένα και οι περιηγήσεις με καρουσέλ είναι διαθέσιμες σε όλες τις συναυλίες για μια μικρή χρέωση.
Το 2017: 2 Ιουλίου

Συναντήστε Me Downtown
Ένα περιστασιακό, κοινωνικό αυτο-οδηγημένο 3,3 μίλι με τα πόδια γύρω από το κέντρο του Φοίνιξ. Βράδυ, βροχή ή λάμψη. Ελεύθερος. Ξεκινά στο Downtown Phoenix.
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Ιουλίου

Movie Nights στο Ballpark
Οι παραχωρήσεις πάρκων θα είναι ανοιχτές. Κανένα αλκοόλ, γυάλινα δοχεία ή καρέκλες δεν μπορούν να παρουσιαστούν στην εκδήλωση. Εργοστάσιο σφραγισμένα, προσυσκευασμένα μεμονωμένα σνακ που επιτρέπονται. Ένα εργοστάσιο σφραγισμένο πλαστικό μπουκάλι νερό όχι μεγαλύτερο από 1 λίτρο σε μέγεθος ανά άτομο. Ελεύθερος. Goodyear Ballpark.
Το 2017: 28 Ιουλίου

Ταινίες στο Μουσείο
Μουσείο Τέχνης Φοίνιξ. Ανεξάρτητοι και κλασσικοί κινηματογράφοι και ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τα έργα που προβάλλονται στο Μουσείο, ακολουθούμενα συνήθως από συζήτηση. Δωρεάν με εισιτήριο μουσείου. Πρώτα έρχονται, πρώτα καθισμένοι. Χάρτης στο Μουσείο Τέχνης Φοίνιξ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Ιούλιο

Φοίνιξ Μέρκουρ WNBA Μπάσκετ
Οι γυναίκες του Phoenix Mercury παίζουν επαγγελματικό μπάσκετ στο Talking Stick Resort Arena στο Downtown Phoenix .
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Ιούλιο

Phoenix Rising FC
USL Soccer.
Το 2017: διάφορες ημερομηνίες τον Ιούλιο

Πραγματικό, άγριο και ξύλινο φεστιβάλ μπύρας
Εσωτερική εκδήλωση δειγματοληψίας και γευσιγνωσίας από το Guild Brewers Craft Arizona. Συνεδριακό κέντρο Phoenix.
Το 2017: 29 Ιουλίου

Επιστήμη με μια συστροφή
Το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα στο Downtown Phoenix ανοίγει τις πόρτες ένα βράδυ το μήνα για μια εμπειρία μόνο για ενήλικες (21+), με διαλέξεις, μουσική και επιστημονική διασκέδαση. Εκδήλωση με εισιτήρια.
Το 2017: 21 Ιουλίου

Scottsdale ArtWalk
Κάθε βράδυ της Πέμπτης, η Scottsdale Art District σας προσκαλεί να περάσετε ένα περιστασιακό βράδυ με τα πόδια στο κέντρο της πόλης και να απολαύσετε την τέχνη της τέχνης. Ελεύθερος.
Το 2017: Κάθε Πέμπτη βράδυ

Συναυλίες καλοκαιρινής μπάντας
Το καλοκαιρινό συγκρότημα Glendale είναι ένα συγκρότημα όλων των εποχών και όλων των εθελοντών. Ελεύθερος. Glendale Amphitheatre στο κέντρο της πόλης Glendale . Αναψυκτικά θα είναι διαθέσιμα για αγορά. Φέρτε μια καρέκλα γκαζόν ή κουβέρτα.
Το 2017: 6 Ιουλίου, 13, 20

Καλοκαιρινές ταινίες στο πάρκο
Προ-κινηματογραφική ψυχαγωγία, παιχνίδια και μια ταινία που παρουσιάστηκε. Φορτηγά τροφών. Φέρτε μια κουβέρτα. Flatiron Community Park, το Apache Junction.
Το 2017: 22 Ιουλίου

Δυτική Τετάρτη
Μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση όπου τα παιδιά και οι γονείς θα απολαμβάνουν χορό, τραγούδια, βραβεία, δραστηριότητες, χειροτεχνίες και πολλά άλλα κάθε Τετάρτη το βράδυ. Δωρεάν είσοδος. Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate , Glendale.
Το 2017: 5 Ιουλίου, 12, 19, 26

Χειμώνας τον Ιούλιο
Ψάξτε με τα ζώα στο ζωολογικό κήπο The Phoenix. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν σωρούς χιονιού, ξεχωριστή περιοχή παιχνιδιού χιονιού, χιονοστιβάδα, διαφάνειες, χιόνι και πάγο για τα ζώα. Φοίνιξ ζωολογικό κήπο.
Το 2017: 15 Ιουλίου

Περισσότερα ημερολόγια μηνιαίων γεγονότων του Phoenix

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ