Η Αριζόνα απαλλάσσει την κοινωνική ασφάλιση από τον φόρο εισοδήματος

Παροχές κοινωνικής ασφάλισης που δεν φορολογούνται στην Α

Εάν έχετε την Αριζόνα στη σύντομη λίστα σας για επιλογές συνταξιοδότησης, η φορολογική σας κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη λήψη της τελικής σας απόφασης. Η Αριζόνα δεν φορολογεί τα παρακάτω στοιχεία και δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του ακαθάριστου εισοδήματός σας ή του προσαρμοσμένου ακαθάριστου εισοδήματος προκειμένου να καθορίσετε εάν πρέπει να υποβάλετε μια φορολογική δήλωση εισοδήματος στην Αριζόνα:

Η Αριζόνα φορολογεί εισοδήματα από συντάξεις και άλλες πηγές που κερδίζονται εκτός του κράτους. Εάν φορολογείτε τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν σε άλλο κράτος τόσο από την Αριζόνα όσο και από το άλλο κράτος, ενδέχεται να μπορείτε να ζητήσετε πίστωση για φόρους που καταβλήθηκαν σε αυτό το άλλο κράτος.

Οι ηλικιωμένοι μπορούν επίσης να έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτά τα οφέλη από το φόρο εισοδήματος:

  1. Μπορεί να λάβετε μια αφαίρεση, μέχρι $ 2.500, για εισόδημα συνταξιοδότησης που εισπράχθηκε από το κράτος της Αριζόνα ή από την αμερικανική κυβέρνηση.
  2. Μπορεί να δικαιούστε πρόσθετη απαλλαγή για τυφλούς ή άνω των 65 ετών.
  3. Εάν φροντίζετε τον ηλικιωμένο γονέα σας, ενδέχεται να δικαιούστε πρόσθετη απαλλαγή από την φορολογική σας δήλωση στην Αριζόνα.

Οι άνθρωποι που σκέφτονται να μετακομίσουν στην Αριζόνα έχουν πολλά πράγματα να εξετάσουν.

Οι θέσεις εργασίας, οι τιμές κατοικίας, τα σχολεία, οι φόροι - αυτοί είναι όλοι οι παράγοντες που θα καθορίσουν εάν η μετάβαση στην Αριζόνα θα είναι θετική για εσάς και την οικογένειά σας. Ακολουθούν ορισμένα άλλα φορολογικά στοιχεία της Αριζόνα για να τα εξετάσετε προτού φτάσετε στην κοιλάδα του ήλιου .

Για συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τους φόρους εισοδήματός σας στην Αριζόνα, επισκεφθείτε το Τμήμα Εσόδων της Αριζόνα στο διαδίκτυο ή καλέστε τους.

Οι φορολογικές πληροφορίες που παρέχονται εδώ υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Δεν είμαι φορολογικός ειδικός. Επικοινωνήστε με έναν φοροτεχνικό με τις φορολογικές σας ερωτήσεις σχετικά με την Αριζόνα.